Hodnocení a recenze ubytování: Žlutá chalupa - Zdíkov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Žlutá chalupa - Zdíkov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13862

Žlutá chalupa - Zdíkov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Ubytování je vhodné pro větší skupinu lidí.Pro velkou rodinu nebo 2 skupiny lidí. Moderní vybavení i s kávovary.Vrele doporučuji , rádi zase přijedeme.

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedním slovem maximální spokojenost,

Léto 2023 - Téra s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo v naprostém TOPU. Každý rok jezdíme na jiné místo a zatím byla tato chata ze všech nejlepší. Děti byly nadšené z herničky, která byla báječně vybavená. Některé hračky jsme okamžitě museli zakoupit i domů. Děkujeme a doporučujeme

Léto 2023 - Iva M. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa velká a prostorná. Je skvěle vybavená. Nám se tu moc líbilo a určitě se zase brzy vrátíme.

Léto 2023 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupu jsme vybírali už loni s partou přátel a dětmi. Za nás musím říct, že nejlepší ubytování, na kterém jsme kdy byli. Čistota, prostor (prostory jsou větší než na fotkách nám přišlo). A hlavně vybavení. Od venkovních prolézaček, hraček, trampolíny. Moc potěšil i vyhřívaný bazén, kde i 4 měsíční mimčo bylo nadšené. Krásné ohniště a pergola. Uvnitř super dětská herna, schody nebyly prudké, jako bývá často na chalupách. Nikde nic nevrzalo. Zábrana pro děti na schody. Co se týče vybavení úplně pecka. Mixér, toastovač, kávovary, vše nádobí, myčky, pračky, sušička. Spousta záchodů - 4. Pro více rodin úplně geniální. Dokonce i světýlka do zásuvek pro děti na noc a němý sluha v každém pokoji. V každé místnosti i TV a dole pípa na pivo. Prostě sem stačí opravdu přijet a užívat si. Konečně místo, kde jsme mohli vypustit tu naši dravou zvěř - děti a nemuseli jsme za nimi pořád běhat, protože si tu vystačili sami. A vybavení i pro ty úplně nejmenší. Co se týče umístění, majitelé mají na FB stránkách fajn typy na výlety s dětmi. Něco jsme si přidali, ale vše kousek od chaty a určitě jsme nestihli vše, co jsme chtěli. V obci potraviny kousek od chalupy, případně nedaleko ve Vimperku se dá sehnat vše.

Shrnutě a podtrhnutě. Víc takových míst a majitelů. Mockrát vám děkujeme za půjčení Vaší chalupy. Moc jsme si to užili a ač se nerada vracím na stejné místo, věřím, že sem si to někdy zopakujeme ❤️. Jste nejlepší

Léto 2023 - Domo s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice slušné jednání s majitelem objektu, velice dobře vybavený objekt, hlavně v případě, že pokračujete na další dovolenou, tak pračky a sušičky přijdou vhod. Dobře vybavené pro děti včetně hrací místnosti v případě mokra. Z hlediska místa na rozhraní Plzeňského a Jihočeského kraje, takže všude stejně daleko. Ve Zdíkovci 2 km od objektu velmi kvalitní pumpa Eurooil s kvalitním benzínem. V místě dobře vybavený velký supermarket COOP a 8 km ve Vimperku velmi dobré velké Tesco a Lidl s Penny. Bylo nám tady dobře s vydařeným počasím.

Jaro 2023 - Pájuša s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ahoj,všichni jsme byli opravdu spokojení, nemáme co vytknout, lokalita skvělá,chalupa bez chyb, vybavená opravdu perfektně, nechybělo nic naším nejmenším ani nám dospělím.Takže můžeme jen doporučit

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
nebylo nač si stěžovat, celá naše široká rodina spokojená

Podzim 2022 - Pavlina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme na chalupě krásný víkend v říjnu, byli jsme 3 rodiny, kde s námi byly děti od 1 roka do 8 let a všechny děti byli s vybavením chalupy nadmíru spokojené.Vybavení chalupy je nadstandardní, opravdu vše co potřebujete tam najdete.
Poloha chalupy je ideální k výletům, všude je to kousek dojet autem na parkoviště a vyrazit do Šumavských lesů.

Podzim 2022 - Alex s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá volba pro dovolenou pro více rodin s dětmi. Vybavenost chaty je nadprůměrná. Výborná lokalita. V okolí mnoho možností výletů. Určitě si zde ještě někdy dovolenou zopakujeme.

Podzim 2022 - Nina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Prostorný objekt, udržovaný a opečovávaný. Prostorné pokoje, dostatek koupelen a WC, dost místa na hry dětí, výborný rozlehlý pozemek s dostatkem herních prvků. Dobře vybavená kuchyň, byli jsme spokojeni. Výborná domluva s majiteli.
Děkujeme
za příjemný pobyt. I když nám počasí moc nepřálo, chata je dostatečně vybavena pro případ mokré varianty. Rádi se sem vrátíme.

Léto 2022 - Michaela s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování velmi prostorné, nadstandardně a moderně vybavené, čisté, pohodlné. Dostupné na výlety do krásné přírody a cyklostezky v okolí, blízko obchod s potravinami, řeznictví.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za krásné ubytování, vše bylo v naprostém pořádku, chalupa byla nadstandardně vybavená, hlavně děti byly maximálně spokojené, příjemným bonusem bylo zajištění sudu dobrého piva a vstřícná komunikace s panem domácím.

Léto 2022 - Eva s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Pokud mohu mluvit za sebe a svou rodinu ,byli jsme opravdu spokojení, skvěle vybavená chalupa,
vše plně funkční, velká zahrada, vyhřívaný ,čistý bazén (ten jsme opravdu ocenili),
možnost zábavy i při špatném počasí jak dospělí i děti, pan majitel velmi milý, ochotný vždy komunikovat a cokoliv řešit.
Určitě toto místo doporučuji, i vzhledem k lokalitě .

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Bylo to super. Majitelé příjemní. Není co vytknout.

Léto 2022 - Pavla Hrudová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Žlutou chalupu doporučujeme naprosto všem... Chalupa je dokonale a nadstandartně vybavená, vše nové, čisté, dostatek veškerého nádobí... Na zahradě bazén a zázemí pro děti, taktéž jsme využili gril a ohniště, vnitřní stolní pinec, fotbálek a šipky... Nemáme co vytknout. Komunikace s panem majitelem výborná

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2022 - Barbora Polášková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Ubytování na Žluté chalupě bylo naprosto famózní, protože s takto nadstandardním vybavením za takové peníze jsem se fakt ještě nesetkala. Chalupa je nově zrekonstruovaná a vymazlená do sebemenšího detailu. Velkou roli v tom hraje fakt, že ji majitelé využívají i sami pro sebe a své přátele, takže se snaží mít tam k dispozici vše, co mají běžně doma. Unešeni jsme byli zejména z kávovaru vč. zrnkové kávy a fungl nového dětského hřiště a grilu (který jsme vzhledem k počasí nakonec nezvládli vyzkoušet :) Dále nechyběla pračka (nevyužili jsme), myčka (skvělá věc), hromada úklidových a čisticích prostředků pro případ jakékoliv nehody, hromada nového nádobí a herna pro děti s kupou nezdemolovaných čistých hraček. Ještě bych vypíchla výbornou komunikaci s panem majitelem :)

Zima 2022 - Mili s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme, pobyt jsme si náramně užili! Chalupa je skvěle vybavená pro dospělé i malé děti. Lyžařské areály pár minut autem a krásná příroda v okolí chalupy, určitě se vrátíme :)

Zima 2022 - Anežka Nováková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování můžeme jedině doporučit. Komunikace s majitelem byla perfektní, chalupa je krásná a velmi nadstandardně vybavená. Jednoduše 10/10

Zima 2022 - Veronika s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2022 - Petra s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme v této krásné prostorné chalupě s dětmi a další rodinou v zimě. Vše bylo krásně nachytané, čisté, kuchyně i celé vnitřní vybavení luxusně zařízené. Cítili jsme se maximálně relaxačně a pohodově. Komunikace s majiteli skvělá. Vřele doporučujeme!

Zpět na prezentaci objektu č. 13862

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz