Hodnocení a recenze ubytování: Wellness apartmány Říčky - Říčky v Orlických horách

Hodnocení a recenze objektu č. 11497

Wellness apartmány Říčky - Říčky v Orlických horách

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Ubytování naprosto úžasné, vše krásně čisté, vyžití super. Krásná příroda, spousta sněhu. Za nás naprostá spokojenost. Určitě návštěvu rádi zopakujeme a budeme doporučovat přátelům :-)

Léto 2021 - Petr s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování v apartmánu Harmonie bylo výborné. Prostorný, pohodlný a plně vybavený apartmán. Kryté garážové stání. Skvělé výchozí místo pro poznávání Orlických hor. Hotel pečlivě udržovaný a čisty - neustále se uklízelo. V apartmánu každý den vysypávali koše a doplňovali podle potřeby například tekuté mýdlo atd. Všude ochotný a příjemný personál.
Ceny služeb v samotném hotelu pro veřejnost vysoké (bazén, minigolf). To samé restaurace. Přímý hoteloví hosté mají asi nějaké zvýhodnění, ale pokud jste ubytovaní jako externí host v soukromém apartmánu, tak jsou ceny přemrštěné. Jezdili jsme se najíst a případně do bazénu jinam.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 - Petr s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pohodlný a vkusně zařízený apartmán.
Welnes centrum a restaurace jsou součástí hotelu.
Vhodné pro letní i zimní dovolenou.
Lyžařský areál vhodný i pro malé děti.
Spousta příležitostí na vyjížďky na horském kole či turistiku.

Léto 2021 - Dáša s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
velikost apartmánu, čistota, vše proběhlo bez problémů

Jaro 2021 - Filip v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt v Říčkách jsme si moc užili. Prostředí na nás působilo velmi pohodově. Mezonetový apartmán byl prostorný a moderně zařízený. Člověk se tam cítí jako doma. Oblast Říčky nabízí mnoho možností, kam se podívat, atraktivní výlety po okolí pěšky, autem či na kole – každý si zde přijde na své. Všem doporučujeme a moc rádi se zase vrátíme.

Zima 2021 - Yetti s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný čistý a prostorný apartmán,škoda že hotel nemohl fungovat na plno.

Odpověď majitele: Moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení a jsme rádi, že jste si pobyt v Říčkách i přes všechna nutná omezení užili. A budeme se samozřejmě moc těšit, že u nás snad strávíte i nějakou z Vašich dalších dovolených. Mějte se pěkně a přejeme Vám i rodině hlavně hodně zdraví!

Zima 2021 - Alena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné ubytování,velké prostory perfektně vybavena kuchyň. Příroda nabízí mnoho výletů do okolí-rádi se sem opět vrátíme.

Odpověď majitele: Moc Vám, Aleno, děkujeme za krásné hodnocení! Děkujeme moc i za Váš pobyt a moc rádi tak milé hosty samozřejmě opět a znovu přivítáme.

Zima 2021 - Lubos v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Líbilo se nám úplně všechno. Výhoda je soukromý vhod do apartmánu bez nutnsoti chodit přes recepci. Ubytování je velmi prostorné. Velka vstupní místnost pro lyže, sáňky, boby atd. Předsíň se skříněmi (hodně úložného prosotru). Koupelna s vanou (super po dlouhé zímní procházce :). Hlavní místnost, kde je postel, Gauč, TV, opravdu prostorné s velým francouským oknem a výstupem na super terasu. Velká spokojenost a už se těšíme na další pobyt :)

Odpověď majitele: Moc děkujeme, Luboši, za krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste si pobyt v Říčkcáh i v našem ubytování tak skvěle užili a i my se už teď moc těšíme na Vaši další návštěvu! Krásnou zimu přejeme:)

Zima 2021 - Marek s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá komunikace s majitelem byl začátek. Dále jsme se těšili na vlastní pobyt a určitě jsme nebyli zklamáni. Vše bylo čisté, velmi pohodlné/tvrdé matrace a celkově byl apartmán výborně vybaven. Určitě se plánujeme vrátit. A jen doufám, že příště to bude i s bazénem a saunou, ty byly nyní kvůli koronaviru bohužel uzavřeny.
Uzavřený bazén kvůli koronaviru, ale za to samozřejmě hostitel nemohl.

Odpověď majitele: Moc Vám, Marku, děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a jsme moc rádi, že jste si pobyt u nás tak pěkně užili! Budeme se na Vás a Vaši rodinku samozřejmě znovu těšit. Přejeme Vám rok 2021 plný zdraví a pohody.

Zpět na prezentaci objektu č. 11497

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Orlické hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz