Hodnocení a recenze ubytování: Vila u Kubíka - Jindřichov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Vila u Kubíka - Jindřichov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12040

Vila u Kubíka - Jindřichov

Průměrné hodnocení 92%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 88%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Vojtěch s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%

Zima 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Ubytování bylo úžasné, vše k dispozici. Skvělá komunikace jak s panem majitelem tak i s paní správkyní. Úžasní a milí lidé. Všude čisto, velký prostor pro větší skupinu, kuchyně kompletně vybavená. Nemám co vytknout. Prostě skvělé.

Podzim 2023 - Jarka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Velká zahrada s vyžitím pro děti, spousta her na ven i na doma, super vířivka, sauna, velká pergola, gril i ohniště. Nadstandardně vybavená kuchyň, velké pokoje dobře odhlučněné. V některých pokojích nejsou žaluzie. Pokud by se někam vešla sedačka, bylo by to dokonalé.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%
Klidné místo, paní správcová velice ochotná. Chata super. Vybavení nad očekávání.

Léto 2023 - Denisa s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Pobyt zde jsme si velice užili, spoustu aktivit pro děti, trampolína, vířivka, bazén, až na ty papoušky od naproti celkem klid. Jinak ve vile byl pořádek, koupelna dole trošku starší, nahoře nová. Pokoje velké, kuchyně také a spousta vybavení. Jediné co bych vytkla tak tvrdé ručníky, stačí je dát do sušičky a je po problému. Cena taky přijatelná. Moc děkujeme za super dovolenku.

Léto 2023 - Šárka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost, klidné prostředí hned u lesa, prostorná a velmi dobře vybavená chata, měli jsme s sebou 11 dětí ve věkovém rozmezí 1 rok - 18 let a krásně se zabavili všichni a to za každého počasí. Také musím ocenit velmi vstřícný a ochotný přístup pana majitele i paní správcové

Léto 2023 - Zuzana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost, chatu jsme si pronajali několik rodin, vybavení chaty předčilo naše očekávání, je tam opravdu VŠECHNO, pokoje jsou obrovské, stejně tak kuchyně a posezení venku. Zábava je zajištěna pro všechny generace a za jekéhokoliv počasí. Úklid vily na jedničku. Moc děkujeme.

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 48%
Byli jsme zde na prodloužený víkend 22.6.-25.6.2023 a bohužel nemůžeme říci, že bychom byli spokojeni. Obrázky ubytování jsou dost zavádějící. Vila už má to nejlepší za sebou. Pavučiny jsou všude jak z venku, tak zevnitř. Plíseň v koupelně, prach téměř všude. Bylo nám od majitele slíbeno, že ve zmiňovaný termín už bude k dispozici bazén, venkovní kuchyň, pinpongový stůl a pojezdová brána k uzavření pozemku. Nic z toho majitel nedodržel a na náš email s připomínkami neodpověděl. Co se týče pozemku, tak ten je dost neudržovaný, především kolem dětských prolézaček. Celkový dojem není bohužel to, co jsme od pobytu očekávali, byli jsme dost zklamaní.
Určitě nedoporučujeme těm, kteří podle obrázků očekávají přesně to, co vidí.

Jaro 2023 - Jana F. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
S ubytováním jsme byli spokojeni. Pokoje jsou prostorné a kapacita dostatečná i pro větší skupiny. Jediné, co jsme se zde postrádali byla sedací souprava v obývacím pokoji - jsou zde všude pouze stoly a židle.
Ubytování je plně vybavené, jak z hlediska vaření a prostírání, tak na hračky a hry pro děti. dokonce lze najít i takové maličkosti jako náhradní přezůvky. Zahrada obrovská, hodně herních prvků, zastřešená velká terasa, ohniště, nebylo co vytknout. Velký bonus v jarním období byla vířivka a sauna.
Lokalita je klidná, možná až moc. V okolí kromě procházek v přírodě není žádné větší vyžití. Ale není problém někam popojet autem / veřejnou dopravou. Pro děti moc pěkná miniZOO v Lázních Lipová.

Jaro 2023 - Zajda11 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%

Zima 2022 - Kamil se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ve Vile u Kubíka jsme si to moc užili. Vila se nachází na příjemném a klidném místě, prostorná zahrada se vzrostlou zelení se stará o soukromí i příjemný výhled z vířivky. Jsou zde skvělé možnosti sportovního využití pro děti i dospělé - na zahradě i v okolí. Velmi nás potěšilo nadstandardní vybavení kuchyně, celkově se ve vile nachází vše, co je k pobytu zapotřebí. Radost nám udělala také udělala sauna a společenské hry. Vila je velmi prostorná, dispozičně skvěle řešená pro menší i větší skupiny. Prostředí je velmi příjemné, všude bylo čisto a domluva s panem majitelem i paní správcovou byla v pořádku, velmi vstřícné a milé jednání. Doporučujeme 100% a moc děkujeme. Vše bylo perfektní, těšíme se na další návštěvu! :-)

Zima 2022 - Pan Karel s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S pobytem jsem byl velice spokojen. Chata je dobře vybavená. Nejvíce mě potěšila vířivka a výčepní zařízení. Děkuji a rozhodně doporučuji

Zima 2022 - Mates s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Skvělá vybavenost chaty. I při škaredém počasí je na chatě stále co dělat. Pro děti ps5 , pro rodiče vířivka, sauna, hrací místnost s výčepem. Super vybavená kuchyň

Podzim 2022 - Matej s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Vybavenie, výrivka, ihrisko pre deti, športové náčinie, povolené zvieratá, famózna sauna, výčap v cene..... to je len pár super pozitív. Pre skupinu s deťmi si ťažko nájdete niečo lepšie!

Odporúčam pridať aspoň amatérske značenie k zrúcanine hradu nad chatou.

Navrhuji, aby sa úklid, povlečení, ručníky, tablety do myčky, atp. započítalo do ceny ubytka.
Lepšie vyzerá, keď je cena X Kč včetne úklidu, ... než keď je cena Y Kč a následne skupina dopláca tisíce za povlečení a úklid.

Dom by lepšie zaizolovať, alebo zaistiť ekonomickejší kotel. Ak je plyn za viac než dva tisíce na predĺžený víkend keď je venku 15 stupňov, tak si neviem predstaviť kam sa dostane cena pri -15 stupňov.

Odpověď majitele: Dobrý den Matěji, děkujeme za hodnocení a že se vám u nás líbilo, vae návrhy bereme v potaz a povlečení není v ceně z důvodu že si vetší cást lidí co k nám jezdí vozí své proto jsme to tak měli. co se týče teblet do myčky poplatek jsme zrušili. s plynem jsem to také zredukovali a cenu snížili na minimum a to na skoro polovinu aby doplatky nebyli tak velké. Jinak vás zase radí přivítáme :-)

Podzim 2022 - Katarína se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Boli sme nadmieru spokojní :) chata, prostredie, vybavenie, domluva, dostunosť, všetko TOP, doporučujeme ďalej a určite sa sem vrátime.

Podzim 2022 - Jan s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je luxusně vybavená nádobím, spoustu místa ve vnitřních prostorách. Mnoho místa při venkovní aktivitě, u chaty je obrovský pozemek, veliká pergola, kde se dá při nevydařeném počasí grilovat, a schovají se tak všichni. Wellness nemá chybu.
Les je hned za chatou.

Léto 2022 - Radek se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Velmi krásný dům, pro rodinu s dětmi ideální místo. Určitě se vrátíme.

Léto 2022 - Pavla s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásne strávená dovolená,ani se nám nechtělo domů.....Domluva s majitelem bez problémů,na chatě na nás čekala paní správcová,která nám vše vysvětlila a ještě poradila kam na výlety,byla moc milá.Virivka a zázemí pro děti TOP.Vse bez problemu,chata je fakt moc krásná.Budi určitě doporučovat dál

Léto 2022 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolená ve vile u Kubíka byla naprosto skvělá. Měli jsme zde rodinné setkání a vešli jsme se všichni. Vyhráli si zde děti i dospělí. Za nás můžeme vřele doporučit. Děkujeme.

Léto 2022 - Lenka Pauknerova se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Krásné klidné umístěni ubytováni u lesa, sportovní vybavení na zahradě pro děti i dospělé, plně dostačující vybavení kuchyně, pěkná vířivka. V dosahu možnost spousty výletů po okolí. Byli jsme moc spokojení a užili jsme si pohodovou dovolenou.

Jaro 2022 - Heri s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vilu rozhodně doporučujeme. Určitě je vhodná pro rodiny s dětmi, uvnitř je veškeré potřebné vybavení pro děti, ale také na vaření - plno spotřebičů a v podstatě vše, na co jsme zvyklí doma, možná i více :-D Z vířivky jsme byli všichni nadšení, stejně tak ze sauny a velká pochvala patří také zahradě - velmi vkusně a vhodně zvolené prvky pro hry dětí. Volejbalová síť, perfektní hřiště a trampolína, příjemné posezení. Nemáme, co bychom vytknuli, snad jen to, že pobyt utekl moc rychle :-) i okolí je fajn na výlety. Moc rádi se zase někdy vrátíme. Děkujeme za bezva pobyt

Odpověď majitele: Dobrý den, děkujeme za vaše hezké shrnutí a budeme se těšit na vaši další návštěvu kdy zase spoustu věcí přibyde protože stále něco budujeme :-)

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 72%
Za každou drobnost se něco účtuje, což ve výsledku tak trošku štve a kazí to celkový dojem. Jinak pěkná a čistá chalupa.

Zima 2022 - Veronika s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ve vile jsme strávili zimní dovolenou s 3 rodinami a 7 malými dětmi. Vila je pěkná, čistá a nově vybavená. Po lyžovačce a bobovačce jsme si užili vířivku i novou saunu. Na pozemku si děti vyhrály na dětském hřišti a stavěly ze sněhu sněhuláky a iglú. Velmi jsme uvítali plně vybavenou kuchyni včetně kvalitního kávovaru a 2 velké lednice, jelikož více vaříme domácí stravu. Příjemná byla i možnost koupit si mraženou pizzu z lokální výrobny (i bezlepkovou), kterou mají majitelé v mražáku k dispozici, nebo koupit něco dobrého na zub z "baru". Ve společenské místnosti je nová TV s netflixem i společenské hry pro rodiny s dětmi. S dětmi jsme využili i novou pračku a sušičku. Věřím, že bychom si zde užili i dovolenou v létě.

Zima 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Krásná nová vířivka a sauna. Super dovolená s přáteli. Bar se nám moc líbil.

Podzim 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%
Ubytování pěkné, vila dobře vybavená, ale ačkoliv mají ve na stránkách ve vybavení výřivku a saunu. Tak reálně tam ani jedno zatím není.

Léto 2021 - Marek
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná vila, perfektně vybavená profi kávovarem, kuchyně, nové pokoje vč. vybavení, luxusní koupelny. Zahrada s vyžitím pro moje dvojčata (trampolína a pevnost se skluzavkou) a večer ohniště na opékání špekáčků. Klid, příroda, lázně Velké Losiny 20 min a vyhlášená pralinkárna. Zatím top ubytování. Nebudete litovat. Provozovatel překvapil stálou nabídkou sladkostí a pochoutek k pivu a vínu dle libosti za velmi nízké ceny.
Chtělo by to dodělat fasádu tak, aby byl pohled i zvenčí tak parádní jako zevnitř.

Léto 2021 - Eva s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Léto 2021 - Tkanička s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Léto 2021 - Martin Šanda s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%

Zpět na prezentaci objektu č. 12040

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz