Hodnocení a recenze ubytování: Vila Šenov - Kamenický Šenov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Vila Šenov - Kamenický Šenov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14056

Vila Šenov - Kamenický Šenov

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Úžasná stavba s unikátním "genia loci". Největší vybavení, co jsem kdy zažil. Příjemní majitelé, vše proběhlo na jedničku, vřele doporučuji!

Zima 2024 - Martin R. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování ve vile je naprosto neuvěřitelný a krásný zážitek jak pro celou rodinu, která chce utéct z ruchu města a oddechnout si, tak pro skupinu přátel na uspořádání oslavy narozenin, příchod nového roku nebo třeba Vánoc.

Vilu si majitelé krásně vybavili a hned po příchodu na Vás dechne ten pocit klidu a pohody. Pokud máte rádi ten "old-feel", tak toto je přesně místo pro Vás. Vše je krásně zařízeno a nic Vám nebude chybět. Krásná velká kuchyně, kde je všechno co potřebujete. Všechny prostory jsou dost velké takže nemáte pocit stísněnosti. Vilu jsme si pronajali na víkend s partou 10 lidí a využili jsme jak saunu, tak káď a byl to krásný relax. Vila disponuje i dostatečným počtem toalet, takže i ve větším množství obsazenosti nedocházelo po ránu k frontám. :) Krásně se i vyspíte, postele jsou veliké a já osobně mám rád měkké matrace a ty jsou i zde, takže za mne naprosto ideální. Můžete si dát sprchu nebo si napustit vanu, obojí k dispozici. Snad jediné co bych já vyměnil byly hlavice sprchy, asi mají svůj věk a změnu by si zasloužili, ale to je úplná pididrobnost. Také nás velice, ale velice mile překvapila čistota v jaké byla vila předána, je to opravdu Obrovský dům! A jak byl krásně uklizený a čistý, vůbec nechápu, jak majitelé dokáží, tak velký dům udržet v takové čistotě ani pokoj v hotelu není tak čistý a uklizený, jako je celá vila.

Majitelé jsou velice milí lidé, vše krásně vysvětlí, takže i bytovkář, jehož největší um je vyměnit žárovku, vše zvládne (zatopit v kamnech a rozdělat oheň na zahřátí kádě. :) Vše máte připraveno.

Jen pozor! Pokud měříte více než 180cm, tak pozor na hlavu. Tolikrát jsem se ještě do hlavy nepraštil. Až si z toho dělali přátelé srandu a na rám dveří dali cedulky s nápisem pozor! :)

Vila je i podsklepena a nachází se zde vinárna. Tu jsme při naši návštěvě nevyužili, ale je zde pod schody ideální teplota, pánové poznají ideální "sedmý schod". :)

Celkově musím říct, že tak příjemně a odpočatě jsem se domů ještě nevracel místo jsem si za ten víkend strašně oblíbil a určitě až budeme vybírat dovolenou, tak se sem vrátíme. Celé skupině přátel se Vila Šenov a okolí líbilo pro všechny to byl neuvěřitelný zážitek.

Nejde než Vilu Šenov doporučit je to opravdu krásné místo, kde trávit jednu z nejcennějších věcí co máme... svůj čas. Stojí to za to. :)

Jaro 2023 - Elda se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost. Interiér vily působí velmi osobitě, až kouzelně. Při poznávání jejich zákoutí na Vás dýchne velmi příjemná atmosféra. S přáteli jsme si také užili grilování na zahradě a večerní vířivku. Doporučuji jak rodinám s dětmi, tak partě přátel.

Jaro 2023 - Ondra se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto luxusní záležitost! Vila je naprosto úžasně zařízená. Pobyt zde byl pro nás jednak relaxace, ale pochopitelně i turistika, to všechno nabízí okolí! Vila je moderní, přesto na vás dýchne kouzlo dob minulých. Co pro mě bylo naprosto úžasný je vířivka venku a vinný sklep v baráku. Paní Pavla jako majitelka objektu je naprosto úžasný člověk, se vším nám vyšla vstříc! Pokud někdo hledáte kam na víkend s přáteli, nebo s rodinou určitě tuto báječnou vilu doporučuju!

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velké místnosti, perfektně vybavená kuchyň, super sauna i venkovní sud, zahradu jsme si moc neužili, protože pršelo/sněžilo, ale i přesto děti objevily trampolínu a skákaly. :) Užili jsme si romantiku u kamen na dřevo a celkový pobyt byl moc fajn.
Milí majitelé a krásné okolí. Děkujeme.

Zima 2023 - Ludmila Prášková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dobrý den. Rádi touto cestou podekujeme a pochvalime ubytování ve Vile Šenov. Vše bylo perfektni. Mohu jen doporučit. Majitelé vstřícni a milí.

Léto 2023 - Martina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování v této vile nelze nic jiného než doporučit. I přes zachování historického rázu stavby zde nechybí nic z výdobytků moderní doby a to vše je velmi vkusně zakomponováno do citlivé rekonstrukce.
Byli jsme zde 4 rodiny s dětmi a každý si mohl najít svůj koutek na relax. Výborné místo pro výlety, relax v sauně, bazénu i masážním sudu. Rádi se sem vrátíme:-) Komunikace s paní majitelkou neměla chybičku. *****

Léto 2023 - Petr Valach s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi zdařile zrekonstruovaná historická vila s veškerým vybavením včetně vnitřního krbu, ohniště, bazénu, vířivky, sauny a vinného sklípku. Kvalitní postele a čistě uklizeno. Pobyt a výlety po okolí jsme si velmi užili. Vřele doporučuji! :)

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt byl krásný,počasí vyšlo úžasně,jen čeho byl nedostatek-byl čas, nedalo se stihnout navštívit a vidět vše co bychom chtěli.Tak příště.Děkujeme

Léto 2023 - Taťána s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bylo to naprosto skvělé ubytováni, velmi výhodná poloha pro výlety. I když nám 2 dny pršelo, byla vila vybavená tak, že jsme se rozhodně nenudili. Vřele doporučujeme!

Léto 2023 - Verča s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolená v Šenově byla úžasná, kouzelné ubytování v krásné, prostorné a s nesmírným citem vybavené vile. V okolí je spousta míst která stojí za to navštívit.
Rádi se opět vrátíme a podíváme se na místa která jsme letos nestihli.

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Rodinná oslava v tomto objektu byla skvělá, tato vila je ideální, má skvělou polohu, výborně vybavení. Moc se nám tam líbilo, nemělo to chybu.

Jaro 2023 - Ivana se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
pobyt byl naprosto úžasný, měli jsme víkend jako dárek pro přítele a měl obrovskou radost. Moc jsme si to užili a rádi doporučíme dál a někdy bychom se sem určitě chtěli vrátit. Úžasné místo, vybavenost a čistota naprosto dokonalé, majitelka velmí příjemná.

Podzim 2022 - jirii se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ideální ubytování pro menší partu lidí v krásném kraji.

Podzim 2022 - Pavlína s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné a útulné ubytování na výborném místě. Ideální výchozí bod pro výlety do okolí. Vila perfektně vybavená, kazdý si zde najde svůj koutek. Spaní pohodlné, větší děti mají svůj podkrovní pokoj s letištěm. K dispozici hodně knížek a her. Byli jsme moc spokojení a velice rádi se zase vrátíme aspoň na týden. Bonus je výborná komunikace s majiteli.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost se vším. Vila nádherná, vkusně zařízená, vybavení nemá chybu. Ještě lepší než na fotkách. Paní majitelka milá, vstřícná ,výborná komunikace. Rádi se ještě někdy vrátíme. V okolí je toho tolik k vidění, vše jsme za týden nestihli.

Léto 2022 - Vivian
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi příjemné a útulné bydlení. Jsme veliká rodina. Rádi trávíme dovolenou společně, ale oceníme i chvíli soukromí s knížkou nebo odpočinkové "ducnutí". Toto vše vila svým členěním nabízí. A když máte k první kávě, kterou si po příjezdu uvaříte, dokonce napečeno, tak jste prostě "doma". Těšíme se na příští rok. :-)

Léto 2022 - Květa s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvele vybavena vila. Ubytování luxusní.. Majitelé skvělý super komunikace a velká ochota a vstřícnost..
Byly jsme moc spokojeni a určitě se někdy vrátíme...v okolí je toho jeste k prozkoumání...
Velké diky

Léto 2022
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto kouzelné místo,které ohromí každého.
Majitelé
neskutečně milí,prostě vše dokonalé,určitě se vrátíme.
Pohádková dovolená.

Léto 2022 - KH se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prostory jsou úžasné - mohu jen doporučit. Kamenický Šenov je také roztomilý, krásná příroda.

Majitelka
je neuvěřitelně milá, výborná domluva.

Jaro 2022 - Parta přátel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vila je jedinečná a okouzlující.
Dostali jsme spoustu typů kam na výlety a co si nenechat ujít.
Vila je skvěle vybavená a to hlavně kuchyně je krásná i pro oko tak pro funkčnost, skleněné a porcelánového poklady co nefungují jen jako lapače prach někde na zdi a to se cení.
Malebná knihovnička vás vezme do dob dávných, ale i moderní témata se tu najdou. A krásně se tu relaxuje.
V herně je spousty společenských her i ty méně známé (třeba kuličková hra pro jednoho :-) nebo aktivity, plátýnko, člověče napij se, gžinga, nebo krásné skleněné kostky prostě parádně vybaveno.
Jako dárek jsme si odvezli super víno z vinařství Nechory, které má na etiketě právě vilu Šenov luxusní dárek s nápadem.
Komunikace s majiteli byla skvělá, rychlá. Na telefonu fungují snad 30hodin denně :-) ale naštěstí nám žádný větší problém nenastal.
Určitě se sem brzy a rádi vrátíme :-)

Děkujeme za krásné a pohodové dny

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělý relax v nádherném objektu, který má originální duši a velmi laskavé majitele. V okolí je spousta zajímavých míst, krásná krajina a nejsou tu davy turistů - paráda :). Ve vile jsme se s rodinou cítili jako v bavlnce a určitě sem znovu rádi zavítáme!

Jaro 2022 - Andreas se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
We had a great long weekend in Vila Šenov and enjoyed the lovely building a lot.
The villa from the early 19th century is carefully renovated and has a very charming atmosphere. It`s located just next to the church on a very quiet street.
As the wheater was still a bit chilly in the nights, we enjoyed a lot the fireplace in the living room!
We were only three people but there is plenty space for 8 to 10. Everything is very clean and well equipped.
The owners are very nice people who made everything possible for us to have a worry-free time.
In the village you can easily find grocery stores and bars in walking distance.
The area (Lužické hory and České Švýcarsko) is absolutely fantastic for hiking trips. The famous Panská skála is even within the village.
If you don`t have a car (like us), there are a lot of busses going from the village in every direction.
Unfortunately we didn`t have the time to use the sauna, the BBQ or the fireplace outside (but we took our breakfast in the spacious garden). Next time!

Zima 2022 - Lenka R s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vilu Šenov jsme si vybrali pro prodloužený víkend, ale už při příjezdu nám bylo jasné, že jsme měli zůstat déle. Již předběžná komunikace s paní majitelkou byla úžasná, zejména díky majitelčině neuvěřitelné vstřícnosti - nebyl problém se na čemkoli domluvit. Po příjezdu nás kromě příjemného uvítání čekaly i výborné buchty a spousta tipů na výlety.
Co se týká vilky jako takové, musím přiznat, že je to první ubytování, které je ve skutečnosti snad ještě hezčí než na fotografiích. Vše bylo čisté, voňavé a vilka byla dokonale vybavená, včetně snad veškerého existujícího kuchyňského náčiní či společenských her. Vilka je opravdu v klidné části - ani jsme nepostřehli, jestli někde bydlí sousedé, a hlavně je v krásné přírodě.
Je to místo, které mohu k pobytu jen doporučit a i já se s rodinou už velmi těším na další (již zarezervovaný) pobyt. A věřím, že rozhodně nebude posledním. Děkuji

Zpět na prezentaci objektu č. 14056

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Lužické hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz