Hodnocení a recenze ubytování: Vila Betula - Nové Město na Moravě

Kde jsem: Chaty a chalupy   Vila Betula - Nové Město na Moravě   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14977

Vila Betula - Nové Město na Moravě

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Martin s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Majitelé nás přivítali rybízovým koláčem, a tak byl návrat do starých časů dokonalý! Dům nás okouzlil svojí atmosférou a cítili jsme se tady jako u babičky:) prostě super! V domě je vše, výborně vybavená kuchyň, majitelé myslí opravdu na vše, takže máte připravené i třísky do kamen. Poloha je ok, kousek do centra i do lesa. Určitě tu nejsme naposledy!

Léto 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2022 - Mirka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pronájem domu můžeme doporučit, je opravdu krásný a útulný, dětská herna naprosto skvělá! V okolí se dá dobře najíst a na výlety ideální poloha. Majitelé jsou vstřícní. Rádi se vrátíme!

Léto 2022 - Lucie V. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Musím zopakovat, co už bylo řečeno - vše bylo naprosto skvělé! Vila je nádherná, čistá, skvěle vybavená i pro rodiny s nejmenšími dětmi. Majitelé jsou neuvěřitelně příjemní lidé, jako bychom se znali léta :)) komunikace perfektní, paní majitelka velmi vstřícná a ochotná, což se dneska už moc nevidí.
Doporučuji - úžasné místo!

Léto 2022 - Ondra s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vila Betula je jedno z těch ubytování, kam přijedete na dovolenou a od prvního okamžiku se tam cítíte úžasně. Jedná se o citlivě zrekonstruovanou prvorepublikovou vilu, která poskytuje veškerý komfort (např. skvěle vybavená kuchyně, příjemné matrace, dětská postýlka, jídelní židlička...). Za velké plus považuji i terasu s grilem (ke které náleží letní kuchyně s ledničkou), dětskou hernu a zahradní chatičku, kde se dá také pohodlně vyspat. V celém domě a kolem něj je k dispozici také spousta drobností, které pobyt zpříjemní (kolárna - lyžárna, dětské pískoviště, CD přehrávač s mnoha CD, karetní i jiné hry).
Domluva s majitelkou po všech směrech perfektní a při příjezdu na vás čeká koláč, prostě jak přijet k babičce na prázdniny

Jaro 2022 - Kryštof s rodinou s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Spokojeni jsme byli se vším! Dům je opravdu pohodlný a čistý, kuchyň je super vybavená, navíc byla k dispozici malá letní kuchyňka s další lednicí na pivko;) Naši rodiče si moc užili tipy na muzea a kavárny a my na kola! Koupání kousek. Rychlá domluva s majitelkou, vše ok! Určitě se vrátíme v zimě na běžky, jakmile napadne, hned volám;)) Díky za vše!

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Neskutečná komunikace s majitelem, neskutečné místo, neskutečný dům. Vrátil jsem se do svého dětství, dokonalé procházky a krásné výlety po okolí. Určitě se vrátíme zpět. Majitelům moc děkujeme za vše. :)

Jaro 2022 - Mišule s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování v krásně zrekonstruované prvorepublikové vile. Vybaveno a laděno tak, aby vila neztratila nic ze svého prvorepublikového půvabu a přesto je zde vše moderní a především čisté. Zahrada, kde se dá odpočívat i grilovat. Klidné místo a přesto kousíček od náměstí. Je zde spoustu možností na vyžití, které jsme za tak krátký pobyt nestačili využít a proto se sem rádi vrátíme. Určitě doporučuji.

Zpět na prezentaci objektu č. 14977

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz