Hodnocení a recenze ubytování: Vesnická chalupa s wellness - Brodek u Konice

Hodnocení a recenze objektu č. 11299

Vesnická chalupa s wellness - Brodek u Konice

Průměrné hodnocení 97%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2023 - David Horník se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Jak jsem/my byli spokojeni? Maximálně. Ať už se jedná o bezproblémovou komunikace a férové jednání ze strany majitele, přítelkyně a syna, tak i objekt samotný. Nabídne vám poklidný relax hodinu cesty od Brna. Fajnové posezení, grilovačky, naražení pivíčka u toho, hřišťátko na nohejbal či různý hry (majitel vám ho po domluvě předpřipraví a natáhne síť po domluvě), společnsská místnost, kuchyňka, hrací místnost (kulec, fotbálek, koutek pro deti, apod...) Nic vám nechybí. Pro skupinku ideálně do 10 osob při poklidnějším relaxu. Určitě bych si dokázal představit i nějaký pobyt s rodinou ve spojitosti s s nějakou turistikou denní či akcí s kolama. Majitel, pan Karel je velký humorista a celý objekt se stará s neméně fajn přítelkyní. Pokud vám něco není jasné, stačí se zeptat či zavolat a vše vyřešíte. V poslední řadě bych ocenil wellness část. Sauna, bazén a venkovní káď. Prostě relax, který si každý z nás zaslouží a potřebuje dopřát. Cena za pobyt odpovídá vybavení. Určitě se s panem domácím ještě někdy v budoucnu spojím, jelikož mi bylo velkým potěšením navázat spolupráci.

Mimochodem se omlouvám za pozdní reakci, ale pracovní vytíženost dělá svoje.

S pozdravem

David Horník, Brno, 31let

Podzim 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Léto 2023 - Milan se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Bylo nás 8 párů a i když jsme kamarádi tak nás lehce zaskočila 1 průchozí ložnice.
Ubytování ovšem celkově krásné i s venkovním posezením, bazénem i saunou. Kvitujeme i klidné prostředí s pastvou pro oči na rybníček s rybkami.
Překrásná příroda ny cyklovýlety i když Brodek je v závěru spíše na kopci
Nemůžeme také zapomenout na vlídný a vstřícný přístup majitelům.

Moc
se nám tam líbilo,

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Opravdu příjemná dovolená, majitelé velice vstřícní

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S dovolenou ve Vesnické chalupě jsme byli velmi spokojeni. S ubytováním nebyl žádný problém a pan majitel nás dopředu ujistil, že je vždy k dispozici, kdybychom něco potřebovali. Byli jsme skupina dospělých lidí, každý den jsme jezdili na výlety na kolech nebo autem, počasí nám přálo. Využili jsme také koupání v krásném bazénu u chalupy a večer posezení v ohřívaném sudu a také grilování ve venkovní pergole. Moc jsme si pobyt užili a určitě doporučujeme.

Léto 2022 - Jan se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborné místo na víkendovou akci s přáteli. Chalupa je vybavena vším, co je potřeba. Pergola s grilem, ohniště, tenisový kurt, bazén a naprosto perfektní wellness! A pokud prší, tak lze využít vnitřní hernu s mnoha hrami, kulečníkem nebo fotbálkem. Navíc perfektní pan majitel!

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Náš týdenní celorodinný pobyt na chatě se nám moc líbil. Vzhledem k tomu, že nám počasí né vždy přálo, jsme maximalně využili vybavenost chalupy. Užili jsme si luxusní wellness, veliký bazén, ale nejvíce jsme s velkým počtem malých dětí ocenili hernu. Ta však není pouze pro děti. Zábavu si tam užijí všechny věkové kategorie a to díky billiardu, šipkám, fotbálku a mnoha dalším aktivitám. Špatné počasí vás tedy nezaskočí. Když svítilo sluníčko tak jsme hodně grilovali, hráli badminton a nohejbal a koukali na rybičky v jezírku. Majitelé chalupy jsou velice laskaví a příjemní a snaží se vám ve všem vyjít vstříc. Všem vřele doporučujeme.

Léto 2022 - Janovští
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Majitelé velmi ochotní a vstřícní, nic nebyl problém. I když na celou dovolenou nevyšlo počasí, díky vybavení ubytování (kulečník, vířivka, bazén, hřiště) bylo stále co dělat. Ideální místo pro rodinu s dětmi.

Jaro 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 84%

Jaro 2022 - Soňa se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé wellness, milý majitel kterému na tom záleží a možností k vyžití víc, než jde za víkend stihnout. Plánujeme se vrátit, protože to stálo za to. Vesnice je uprostřed ničeho, takže ideální pro ty z města, co chtějí vypnout. Rekonstruovaná stará chalupa, takže uvnitř zima, ale dalo se přitopit, byl tam i funkční krb a tak. Můžu jen doporučit.

Zima 2020 - Patrik s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherný víkend, moc děkujeme.
Vstřícní majitelé, dobrá lokalita, spousta místa, obrovská zahrada. Chalupa je bohatě vybavená, večer jsme všichni poseděli v herně, mají tu chutné víno.

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chalupa byla pěkná, čistá.Na klidném místě. Vyžití pro děti výborné.
Jen bazén nebyl přímo na pozemku, což nebylo z fotografií zřejmé.

Léto 2021 - Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Klid a pohoda na chalupě.soukromí a hezká zahrada

Léto 2021 - Erna s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vstřícní milý majitelé,chata krásná, dobře vybavená, krásná zahrada s posezením,šipky,kulečník,fotbálek,hernička pro děti.Moc jsme si dovolenou užili a určitě doporučujeme.
Žádné

Léto 2021 - Ladislava Fadlerova s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Majitelé velice vstřícní, chalupa moc pěkná, plně vybavená. Byli jsme moc spokojeni, můžeme jen doporučit.

Léto 2020 - Petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velice milý a vstřícný majitel, kdy jakýkoliv požadavek nebyl problém a vše dokázal zařídit. Chalupa je veliká a krásné a velkým množstvím využití. Byli jsme sice jen víkend, ale ani po celém týdnu by se tu nedalo nudit. Doporučujeme všem!
Bazén se saunou není v objektu chalupy ale přes silnici v jiném objektu. Což nebyl problém, jen to z inzerovaného textu není zřejmé a mohlo by to někomu vadit.

Jaro 2021 - Petra se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Majitele jsou skvělí,perfektní domluva,vstřícnost,ochota-naprostá spokojenost.Chalupa čistá,dostatečně vybavená,krásná zahrada s posezením a grilem,herna kulec,šipky,fotbálek..moc jsme si pobyt užili,doporučuji
Nic

Zpět na prezentaci objektu č. 11299

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Severní Morava a Slezsko

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz