Hodnocení a recenze ubytování: Ubytování V půli kopce - Holenice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Ubytování V půli kopce - Holenice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14444

Ubytování V půli kopce - Holenice

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi příjemné a klidné místo se vstřícnými majiteli a přátelskými sousedy s velkou zvířecí farmou. Na výlety všude blízko, ale nádherná chalupa láká i vůbec nikam nechodit a užívat si krásného místa.

Podzim 2023 - Pavel Doležel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost.

Podzim 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pokud hledáte ráj na zemi, toto místo je to pravé. Lokalita, okolí, chaloupka, zázemí, absolutně vše dohromady krásně ladí a umocňuje celkový zážitek, je to harmonie. Absolutní klid, jako by se zde zastavil čas. Chaloupka i zahrada mají duši. Je zde cítit, že majitelé dělají svoji práci s nadšením a láskou. Pobyt zde je absolutní pohlazení pro duši. Stojí za to se sem přijet podívat. Budete se rádi vracet.

Léto 2023 - Dana Studničková se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Penzion jsme navštívili s manželem na přelomu srpna a září. Po týdnu se k nám přidali další tři přátelé. Byli jsme maximálně spokojeni, vše bylo perfektní. Milí hostitelé, nádherné okolí, ticho a tma v noci. Český ráj jsme prošmejdili velice důkladně, tohle místo je v jeho srdci. Budeme doporučovat všem zájemcům! Studničkovi

Léto 2023 - Bára s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Oáza klidu, všude čisto, promyšlené detaily a moc milá paní majitelka. Zdrželi jsme se jen krátce a byla to škoda, příště zůstaneme déle:)

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dekujeme moc a urcite se vratime!

Léto 2023 - Dita
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedna z nejlepších dovolených, paní Vacková nás velice mile přivítala, provedla nás, ukázala veškeré vybavení a nabídla i ovoce ze své zahrady. Ubytování bylo úžasné, paní Vacková myslela na vše a ještě má příjemné věci navíc. Parádní je i obrovská zahrada, nejoblíbenější u dětí byla houpačka, u dospělých gril a ohniště a pro všechny bazén. Paní Vacková ochotně i doporučí různé výletní cíle. Moc děkujeme za krásný týden!

Léto 2023 - Tereza s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Ubytování bylo naprosto skvělé, majitelka milá. Pochutnali jsme si i na třešních a rybízu ze zahrádky.

Jaro 2023 - Radka B. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc hezké, komfortní a čisté ubytování, skvělá poloha chalupy v klidném prostředí na kraji vsi v krásné přírodě a hlavně milá a vstřícná paní domácí. Nelze nic vytknout. Moc děkujeme :-)

Jaro 2023 - František s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nově zrekonstruované ubytování uprostřed nádherné přírody s velkou zahradou, kde je tekoucí pramen, ohniště, houpačky, pískoviště, venkovní posezení. Krásný výhled. A spousta místa.
Velice příjemné jednání s paní majitelkou.

Jaro 2023 - Katarína Janovcová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost. Paní majitelka velmi vstřícná a ochotná. Apartmány krásné, čisté a vybavené vším, co je třeba. Doporučujeme.

Léto 2022 - Edith s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné prakticky zařízené ubytování s krásným okolím a moc milou a ochotnou paní. Se vším pomohla, poradila. Ideální pro rodiny s dětmi. Jednoznačně doporučujeme, nemá chybu.

Léto 2022 - Martina Sílová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování je v krásném příjemném domácím prostředí. Skvěle se tam snoubí staré s novým. Vackovi si dali neskutečně záležet na detailech, které dotváří celkovou atmosféru. Paní Vacková je slunce, které vám udělá vše, co vám na očích uvidí. Nic není problém. Rozhodně můžeme za obě rodiny doporučit a rádi se vrátíme.

Léto 2022 - Kuba Ševela a přátelé se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování V půli kopce předčilo naše představy. Vše bylo v naprostém pořádku - příjemná komunikace s "paní domácí", vybavení a čistota pokojů a hlavně klid, velká zahrada s posezením, ohništěm a bazénem. Osobně bych doporučil obsadit celý objekt jednou skupinou nebo rodinou a vychutnat si tak klid a soukromí na maximum. Chci se sem vrátit :)

Léto 2022 - Zdeněk Hejzlar v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Už když jsme se blížili, byl cítit ten klid a krásné místo na první pohled. Velmi příjemné prostředí i pro děti. Vybavení, čistota i přístup majitelů-vše bezvadné. Naprostý odpočinek a rekax. Děkujeme moc za krásné dny i moci.

Léto 2022 - Pavla Smutná s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování u paní Vackové v Holenicích se nám moc líbilo. Vše připraveno, čisto, krásná zahrada, paní domácí nám vždy vyšla vstříc, poradila s výlety atd. Vytknout nelze nic, byla to fajn dovolená :)

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná, nově a stylově vybavená chalupa s velkou zahradou na klidném místě. Líbilo se nám nejen vybavení a možnosti, které chalupa nabízí, ale i nepřeberné množství turistických míst v jejím blízkém okolí.
Pro děti byla největším zážitkem jizda na koni v nedaleké usedlosti. Všem můžeme jen doporučit.

Léto 2022 - Jitka Ferencová
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt na chalupě V půli kopce byl krásný. Místo je moc krásné, cítíte se jako na samotě, přesto že je v blízkosti vesnice. Našim vnoučatům se moc líbila zvířátka na statku sousedů, zejména koně. My jsme ocenili klid a pohodu, laskavou péči paní domácí Vackové a velké pohodlí, které dům nabízí. Je veden s láskou a péčí, cítíte se jako v bavlnce.

Jaro 2022 - Líba v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
spokojenost s ubytováním na 100%. Paní Vacková je velmi vstřícná milá paní. Hned při příjezdu Vás zahrne nejen informacemi kam, kudy a proč na výlety, ale dostanete i občerstvení, bylinky z její úžasné zahrady. Zahrada je krásná, máte zde připraveno posezení a když se usadíte s kafíčkem, které Vám uvaří, ani si nepřejete nic jiného. Večer si opečete na malinkém ohništi buřty a nasáváte atmosféru - 100% pozitivní. A jestli jste náročnější, má paní Vacková pro Vás připraven lávový kámen. Prostě myslí na všechno, aby nám zpříjemnila pobyt u ní v penzionku
jestli máte větší rodinu, doporučuji zajistit si pokoj Tábor, který má velikou krásnou kuchyň (myčka - samozřejmě...), prostornou ložnici, samostatné WC a koupelnu . vše je nové, čisté pohodlné. Užijete si to stejně, jako jsme si užili my. Určitě se budeme rádi vracet a už se těšíme na shledanou paní Vacková ...

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děti i my jsme byly moc spokojeni. Klidné, krásné prostředí a milí majitelé. Víkend je krátký, přesto jsme si příjemně odpočinuli. Děkujeme.

Zpět na prezentaci objektu č. 14444

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz