Hodnocení a recenze ubytování: Ubytování U Bělíků - Kacanovy

Kde jsem: Chaty a chalupy   Ubytování U Bělíků - Kacanovy   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14357

Ubytování U Bělíků - Kacanovy

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde Velikonoce 2024, ubytování se nachází na skvělém místě, opravdu spousta výletů v okolí. Majitelé jsou moc příjemní, skvělá komunikace, na všem se lze domluvit. Apartmán moderní, vše k dispozici, byli jsme tu se 3 dětmi, včetně mimča a bylo tu vše i pro ně - dětská vanička, stupátko, prkýnko, nočník, podsedáky, dětská židlička. Ostatní vybavení taky super, i myčka byla ???? ale nejlepší je zahrada, tam měli děti i my naprostý ráj - houpačky, klouzačka, trampolína, branky, různé venkovní hry, ping pong, ohniště, krb, zastřešená pergola. A úžasný bazén, který jsme kvůli jarnímu termínu nevyužili, ale už jsme si zarezervovali termín na příští léto ???? děkujeme

Podzim 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování u manželů Bělíkových nás moc potěšilo, cítili jsme se tu s mamželem moc příjemně, pobyt se vyvedl, na 100% počasí nám přálo. Český ráj je nádherný kraj. Nestihli jsme vše, tak budem doufat, že se opět vrátíme. Manželům Bělíkovým za vše moc děkujeme, ochota kterou nám věnovali a strávený čas s nimi nás obohatil. Za vše moc dík a vřele doporučuji. Pobyt na nejvyšší úrovni. Těšíme se příště. FRANCOVI

Léto 2023 - Petra I. v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Suoer

Léto 2023 - Majerovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme za skvělý týden, který jsme u vás strávili. Majitelé jsou velmi milí a pozorní, apartmán je moc pěkný, čistý a velmi dobře vybavený, stejně jako rozlehlá zahrada s úžasným bazénem . Moc rádi s vrátíme !

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 - Klára s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost. Brzy přijedeme znovu.

Jaro 2023 - Holmanová H.
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
20 let jsem jezdila jen k moři a nevěřila bych, že budu natolik moc spokojená půl hodiny cesty autem od svého bydliště :-))). Opravdu nádherná příroda a krásné prostředí. Pokud bude začátkem září teplé počasí, jela bych ještě jednou. Mohu vřele doporučit!

Jaro 2023 - BP s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Příjemné ubytování s fantastickou krásně udržovanou zahradou, kde najdete skoro všechno, co Vás napadne - trampolínu, houpačky, plno hraček, pískoviště, hřiště, rybník s rybičkami, ohniště... Paní majitelka je opravdu velmi pozorná a snaží se, aby Váš pobyt byl co nejlepší a nic vám nechybělo. Velmi jsme ocenili krytý bazén, kde se dá koupat, i když zrovna nejsou venku třicítky. Na ubytování najdete vše potřebné, včetně vybavené kuchyně, koupelny, dostatku ručníků, utěrek a dalších detailů. Živá kytička na stole také potěší a vše je bezchybně čisté. Nebyl problém se domluvit na dřívějším check-inu a při odjezdu jsme mohli zůstat na zahradě i v bazénu klidně celý den, i to svědčí o tom, že tady se opravdu můžete cítit, jako doma. Děkujeme a rádi se někdy vrátíme.

Jaro 2023 - Katka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Již poněkolikáté jsme se vrátili do našeho oblíbeného apartmánu u Míly a Petra Bělíkových.
Tentokrát koncem jara v době krásně rozkvetlé zahrady a již příjemně teplé vody v zahradním bazénu.
Jako vždy nás překvapily nové atrakce na trávení volného času, tentokrát to byl pingpongový stůl a fotbalové branky na zahradě.
Moc jsme si to s malým užili a pomalu se začínáme těšit na další návštěvu v tomto ráji.

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super

Jaro 2023 - Werů s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo :) perfektně vybavené a velice příjemní majitelé. Byly jsme již po druhé a určitě né naposledy.

Zima 2023 - Dejv se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Již několikátý pobyt v našem oblíbeném apartmánu, tentokrát o jarních prázdninách našeho školáčka. Vysvědčení, jako vždy, odshora až dolů samé jedničky. Od chování milé paní majitelky, přes vzornou čistotu, pohodlí a klid, až po tělocvik na okolních kopcích a hlavně skalách.
Už se těšíme na další návštěvu, tentokrát už s krásnou rozkvetlou zahradou a sportovním vyžitím.

Podzim 2022 - Eva
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytování v úžasné lokalitě, majitelé komunikují nadstandardně, milý pár. Ubytování je čisté, nové, výborně vybavené. Užila jsem si krásnou zahradu,relax u bazénu a výlety po okolí, Kopicuv statek, hrad Valdštejn a okolní lesy a přírodu v Kacanovech. Při příjezdu na mě čekalo překvapení v podobě sladkého zákusku z domácí kuchyně. Určitě se sem opět vrátím a navštívíme místa, kterých je v okolí spousta a budu se těšit na krásné a milé prostředí. Moc děkuji za pobyt a příjemnou atmosféru, vytvořenou majiteli.

Léto 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme naprosto spokojeni, apartmán luxusně vybaven, 100% soukromé. Majitelé jsou zlatí i jsme s nimi skvělé poseděli u ohně. Můžeme vřele doporučit určitě se vrátíme.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost celé naší rodinky, krásné, čisté ubytování, perfektní bazén, zahrada, nádherná příroda, domácí strašně milí, vstřícní prostě fajn lidi, moc ráda doporučím, prostě suprově dovolená.

Léto 2022 - Andrea Malíková v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Týden strávený s rodinou zde,u Bělíků, byl naprosto dokonalý, velmi těžko jsme loučili. Majitelé jsou velice vstřícní, milí, laskaví... Krásné, čisté ubytování, dokonalá zahrada s úžasným bazénem a hřištěm pro děti. Okolí a příroda (ostatně jako vše) dokonalé.

Léto 2022 - Ivonna s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
3 týden prázdnin jsem trávila s dcerou a vnuky v apartmánu u Beliku. Přivítání proběhlo srdečně a na stole překvapení v podobě bábovky. Příjemné prostředí nádherný výhled do lesů a dech beroucí zahrada. Vstřícnost manželů je nadstandardní velmi milá.pri návratu z výletu na nás čekala výborná roláda s jablky. Překvapení pro vnuky v podobě nočního koupání byl krásný zážitek. Moc díky cítila jsem se zde jako u rodiny. Vnuci prohlásili, že by zde bydleli. Už se těšíme na příští prázdniny Ivonna a Eva Jáchym, Adámek a Miky

Léto 2022 - Pavla s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo krásné,čisté, utulné. Majitelé jsou mooc příjemní,laskavý, společenský. Kolem domu nádherná velká zahrada, hodně atrakcí pro děti a jako bonus možnost koupání v bazénu-což bylo pro naše děti super. Pobyt jsme si užili a odpocinuli. Všem doporučujeme na 100%.

Jaro 2022 - Pechová v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytovanim jsme byli maximálně spokojeni.
Vše bylo čisté, utulné. Majitelé jsou příjemní, vstřícní. Kolem domu nádherná zahrada, hodně atrakcí pro děti, možnost grilování a jako bonus možnost koupání v bazénu. Pobyt jsme si užili a v září přijedeme znovu. Všem doporučujeme.

Jaro 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2022 - Hanka, David a Dádulka
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování mohu na 100% doporučit!
Krásný, čistý a vkusně zařízený apartmán a nádherná zahrada s bohatým vyžitím.
Velkým plusem byli majitelé. Příjemní, komunikativní a velice vstřícní. Nic pro ně nebyl problém a se vším poradili. Vyšli nám vstříc i s přestěhováním nábytku, kvůli dětské postýlce. Pro děti tam mají opravdu vše. Syn byl velice spokojený na zahradě, kde kromě trampolíny a pískoviště nejradši zaléval konvičkou kytičky nebo trhal jahody.
Ještě jednou děkujeme za velice příjemný pobyt a paní Míle za její mňamky a kuchařská tajemství

Jaro 2022 - Petrásková Kateřina
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Musím s radostí přiznat,že jsem byla již dvakrát ubytována v tomto Českém ráji.A nebojím se použít tento termín i k penzionu u Bělíků.Je to neskutečná oáza klidu,pohody a úžasného přístupu a šikovnosti majitelky.Její péče o celý objekt a hlavně zahradu,je neskutečná...cítila jsem se jako v pohádce.Ještě jednou touto cestou děkuji za krásný pobyt.Nemohu jinak,než na 100% doporučit tento úžasný penzion velice útulný,čistý a s vstřícností a laskavostí oplývající majitelkou.Moc se těším na další návštěvu v ráji.

Jaro 2022 - Martin s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc pěkné ubytování s velkou zahradou, která je ubytovaným k dispozici včetně veškerého vybavení, krásné okolí a velice ochotní majitelé, pro které nic není problém a na čemkoliv se dá domluvit. Rozhodně doporučuji

Jaro 2022 - Kramolišová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc krasné ubytování v klidné vesničce, odkud je všude blízko k těm nejkrásnějším památkám v Českém ráji. Majitelé byli velice příjemní a milí. Celou dobu nám byli k dispozici,pokud jsme si s něčím nevěděli rady nebo něco potřebovali. Vždy s úsměvem ochotně poradili. Velké plus byla krásná veliká zahrada,kde bylo možno hrát různé společenské hry a i si odpočinout , relaxovat, prostě nedělat nic. Jen se kochat přírodou a krásným výhledem. Velice milé bylo i překvapení při príjezdu,které na nás čekalo v kuchyni. :o). Protože byly Velikonoce,apartmán byl i krásně velikonočně vyzdoben. Prostě na takové místo se člověk vždy rád vrátí.

Zima 2022 - Iveta v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt u Bělíků byl naprosto super. Krásné ubytování, všude čisto a útulno. Paní majitelka byla skvělá, nic nebyl problém. Určitě se vrátíme.

Zima 2022
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt proběhl v zimě, takže bez rozkvetlé zahrady a využití bohatého venkovního vybavení. Majitelé jsou velmi vstřícní a ubytování je velmi pěkné a komfortní, na klidném místě. Super výlety po okolní nádherné přírodě, určitě stojí za zopakování.

Zima 2022 - Lucie v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme nadmíru spokojeni. Dostalo se nám absolutně všeho - vřelé přivítání, nadstandardně vybavená kuchyně i koupelna, klidné místo, mnoho turistických zajímavostí v blízkém okolí apod. Dočkali jsme se naprosto mega ultra all inclusive po stránce ubytování, komunikace, rady (kam na výlet)... Pro majitelé nebyl nic problém, jednání velmi slušné, jsou vřelí, usměvaví a ochotní. Lokalita je krásná, najdete zde klid, dostatek míst k poznávání. Nemůžeme vytknout vůbec nic, snad jen to, že celý pobyt utekl velmi rychle. Určitě se vrátíme. Pokud hodláte navštívit Český ráj rozhodně doporučujeme ubytování u manželů Bělíkových. Za nás jednoznačně TOP!!!

Zpět na prezentaci objektu č. 14357

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz