Hodnocení a recenze ubytování: Ubytování Levandule - Velké Losiny

Kde jsem: Chaty a chalupy   Ubytování Levandule - Velké Losiny   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15245

Ubytování Levandule - Velké Losiny

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Radoslav s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná dovolená, všem doporučujeme. Čisté a udržované ubytování. Velmi příjemní majitelé!!! Skvělé výchozí místo pro výlety. Maximální spokojenost. Děkujeme

Odpověď majitele: Děkujeme, že jste si vybrali náš prázdninový domek a jsme moc rádi, že se vám u nás libilo.

Léto 2023 - Matyášová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost, krásná dovolená. Pěkný prázdninový domek, čisto, nic nescházelo, Wifi bez problémů, příjemný majitel, poradí s výlety, připraví dřevo na opékání (vše pro spokojenost hostů - zdarma). Naprosté soukromí. Parkování za branou u domku. Po výletech můžete grilovat, opékat buřty... Skvělé je i posezení v altánu (sedět dlouho do noci, přemýšlet o životě a poslouchat uklidňující šum potůčku), nebo si číst - altán je osvětlený. Žádný obtížný hmyz - jen vůně levandule. Skvělé výchozí místo pro výlety - každý si vybere, tak zase za rok.

Odpověď majitele: Moc děkujeme a budeme se na vás těšit zase za rok.

Léto 2023 - Petr Třetina v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dlouhý pás fialových květů pod okny kouzlil úžas kolemjdoucích a mně poskytoval sladkou svěžest, když jsem ráno větral. Dekorativní betonová zeď zamezila dalším pohledům těch, co šli kolem, a dopřávala mně i přítelkyni nerušený klid během příjemného posezení v altánku. Stejný klid nám byl dán taky sympatickými a přitom velmi pozornými majiteli (milý pán a hezká paní), kteří snad byli k vytvoření té pravé dovolenkové atmosféry zrozeni. Hezky vybavený, nový apartmán (domeček) překvapil svou příjemnou teplotou i v noci, když se dny nesly v duchu tropických veder. Od východu slunce až do jeho západu bylo možné se opalovat na prostorné zahradě a zobat třešně, či rybíz. Dřevo na oheň vždy ochotně nachystáno. Přenosný gril s příslušenstvím kdykoliv k dispozici. Toto ubytování skýtá klid a harmonii. Tak jako květy levandule.

Odpověď majitele: Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo. Děkujeme.

Léto 2023 - Martin v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc pěkné ubytování. Apartmán je krásný, útulný a plně vybavený. Majitelé jsou velice milí. Celý týden jsme se cítili jako na dovolené u rodinných známých.

Odpověď majitele: Děkujeme , že jste si pro svoji dovolenou vybrali naše ubytování a díky za Vaše hodnocení, velmi si ho vážíme. I vy jste byli moc milí - skvělý pár.

Podzim 2022 - Iveta B. Zavoralová v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi pěkné ubytování, byli jsme příjemně překvapeni. Prostě domov, útočiště klidu. Vyzdvihla bych perfektní čistotu. Příjemný a nevtíravý majitel, který ví, jak poskytnout hostům hezkou a klidnou dovolenou. Parkování na uzavřením pozemku u domku, velká zahrada. Všude blízko (Termály, obchody, restaurace, Ruční papírna, lázně, atd.). Žádné stížnosti, určitě doporučuji.

Léto 2022 - Kopecký
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše co je nabízeno bylo splněno. Pěkné místo, klid. Majitel bez problémů. Čisto, pohodlné nové matrace i vybavení. Do Termálů i lázní kousek. Udržovaná velká zahrada s ohništěm a posezením.

Léto 2022 - Klára Z. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bez chyby, moc se nám tam líbilo. Pěkné nové vybavení, nic nechybělo. Perfektně uklizeno. Majitel v pohodě, milý, vstřícný. Úschova kol i parkování bez problémů. Klidná lokalita u potůčku, žádná hlučná silnice v dohledu. Obchody, restaurace, minigolf i termální koupaliště v dosahu do max. 10 minut chůze. Velká udržovaná zahrada s pěkným posezením.

Léto 2022 - Miroslava v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velká spokojenost, skvělá komunikace s majitelem. Vše nové a čisté. Možnost pěkného posezení v altánu na zahradě a parkování na oploceném pozemku hned u domku. Velký obývák i ložnice. Velmi klidné místo u potoka, 5 minut do Termálů a 10 minut do restaurací i obchodů. Pěkné výchozí místo na další výlety.
Úžasná relaxace, příští rok se vrátíme, rychle to uteklo.

Zpět na prezentaci objektu č. 15245

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz