Hodnocení a recenze ubytování: Ubytování 222 - Žďárky

Kde jsem: Chaty a chalupy   Ubytování 222 - Žďárky   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12206

Ubytování 222 - Žďárky

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde spokojení. Majitel vstřícný,poradil kam na výlety (Adršpach, Ostaš, Kočičí skály, Hvězda, muzeum Merkuru a papírové, klášter v Broumově a farma, bludné skály v Polsku a lázeňské městečko Kudowa-Zdroj a další...). Ubytování čisté,prostorné,vybavení dostačují,okolí a příroda krásná, prostě vše na relax a dovolenou.

Podzim 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Září 2023. Velice klidné a tiché místo, krásně jsme si odpočinuli,v blízském okolí spousta hezkých míst. Majitel je pohodový a vstřícný. Ocenili jsme velkou a funkční kuchyň. Všem vřele doporučujeme. J.+ E.z Vysočiny.

Léto 2023 - Aleš K. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Příjemné ubytování pro 6 osob, na tichém místě a s velkou zahradou. V okolí je velká možnost výletů, a to i při nepřízni počasí. S kvalitou ubytování a s komunikací s majitelem jsme byli velmi spokojeni. Můžeme doporučit.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velice spokojeni hodnocení majitele -nema chybu, příjemné jednání

Léto 2023 - Tepličáci se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Pro Žďárky jsme se rozhodli na základě recenzí a rozhodně jsme neudělali chybu. Vše , co je uvedeno , odpovídá skutečnosti, takže naprostá spokojenost. Nečekejte luxus alpských srubů. Zde je to milé ubytování v Kladsku s možností cyklovýletů do okolí, Stezky jsou značeny, projíždíte průběžně polskou a českou stranou . Chalupa poskytuje dostačující zázemí, všude čisto, venku perfektní pergola s udírnou, několikrát jsme vyzkoušeli. Pro osvěžení k dispozici bazén i pro dospělé. Komunikace s majitelem bezproblémová. Za naši skupinu šesti dospělých můžeme s radostí doporučit.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Prijemny majitel,na drobnostech jsme se domluvili.Doporucila bych zredukovat a obnovit kuchynske potreby.Ostatni v poradku a urcite bych se chtela vratit.Dekujeme

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme moc spokojeni, majitele jsme skoro neviděli, jen když jsme potřebovali poradit a přišli za ním, jinak jsme o něm vůbec nevěděli.

Léto 2022 - JARČA s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemné prostředí, spousta možností na výlety. V místním hostinci skvělé pivo, a jídlo. S panem majitelem nebyl problém. Poradil kam na výlet.

Léto - Pavel s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
6ádné

Léto 2021 - František F. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborná domluva s majitelem, v případě potřeby velmi vstřícný - nápomocen. Zcela vyhovující ubytování (rodina 2 dospělí+2 děti), VÝBORNÉ SPANÍ-skvělé matrace, prostorná koupelna s dostatkem sušáků pro ručníky, vše potřebné v kuchyni navíc s velkou lednicí. Obyvák s velkou SMART TV, další 2 TV v ložnicích, wi-fi také k dispozici. Velké plus je určitě povlečení v ceně a i ručníky - SUPER, všude k dispozici mýdlo u umyvadel a další ručníky na ruce, včetně čistících prostředků a vůní pro WC - VELMI PŘÍJEMNÉ, čistota. Venku naprosto ideálně zařízené posezení s grilem a udírnou pod jednou střechou, velká zahrada a to HLAVNÍ bazén pro děcka s filtrací a dezinfekcí. Toliko ubytování. Teď výlety. Dle mého velmi příhodná poloha pro spoustu výletů, kdy většinou jedete max. 20 minut autem, případně autem za cca 6-7 minut do Hronova a odtud vlakem (před nádražím velké neplacené parkoviště). A to hlavní v okolí je kam jezdit a chodit, např.: Vysoká Srbská - krásná nová rozhledna, odkud vidíte i Sněžku, letiště s posezením a možností vyhlídkových letů (čepují Svijany). Především pak Adršpašské skály. Ovšem teprve výlet na horu Ostaš (výborné skalní bludiště) a nádherné výhledy do okolí, možnost až na okraj skal s adrenalinovým pohledem dolů!!! Blízko je Sluj Českých bratří - nádherná soutěska. Taky památky, zámek Ratibořice - Babiččino údolí, Broumovský klášter + pivovar Olivětín (kvasničák OPAT), v Hronově rodný dům A.Jiráska a mnoho dalších. Nutno zmínit i místní Kulturní dům (hospoda) se svérázným výčepním :o)) a se skvělým jídlem a pitím. Celkově se nám moc líbilo, určitě doporučujeme, majiteli děkujeme za příjemný pobyt!!!!

Léto 2021 - Marcela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prožily jsme super dovolenou na krásném místě. Nábytek sice starší, ale zato výborně nově vybaveno od nádobí až po povlečení a hlavně čisto. S majitelem super domluva, nic nebyl problém.
Děkujeme

Léto 2021 - Michaela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování je na klidném místě, super výchozí poloha pro výlety. Krásná velká zahrada s vyžitím pro děti (bazén, houpačka, klouzačka, slepice :) ) a také jsme ocenili udírnu s posezením.

Zpět na prezentaci objektu č. 12206

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz