Hodnocení a recenze ubytování: Sruby Podspálov - Spálov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Sruby Podspálov - Spálov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12550

Sruby Podspálov - Spálov

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2022 - Daniel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Spokojeni všichni se vším a zcela :) Moc hezké, čisté, vším potřebným vybavené útulné sruby na úžasném místě na kraji lesa.

Jíří je moc příjemným srubníkem a rozhodně stojí za to se zeptat na prověřené výlety v okolí. Je jich kolem nemálo a všechny lehce dostupné vlakem který staví nedaleko.

Jsem moc rád že jsme na sruby v Podspálově narazili, rozhodně to nebylo naposled!

Léto 2022 - Tereza S s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Srubem i okolím jsme byli doslova okouzleni. Srub, umývárna i toaleta jsou čisté, kuchyně dobře vybavená (dokonce i teflonová pánev byla nezničená a nože ostré, což bývá spíš výjimka), pohodlné matrace i řada maličkostí zbytných, ale zpříjemňujících pobyt (lžíce na boty, opékací vidlice, odpuzovač komárů, který nebyl třeba...)
Srub přitom není zahlcen zařízením a působí velice útulně a vzdušně. Separační wc je komfortnější, než jsem si představovala.
Krásné ohniště, milý a ochotný majitel a okolí - za nás 200%:-)

Jaro 2022 - Václav s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné a přiměřeně komfortní sruby s řadou vychytávek v nádherném prostředí starého lesa. Neuvěřitelně pestré možnosti výletů. Vlakem, vozem, na kole či lodi a samozřejmě pěšky. Od nenáročných vycházek podél krásné a divoké Jizery či Kamenice, přes dobrodružné zdolávání roklí, pralesa a skal s dechberoucími výhledy, až po vodácké putování po řece. O kulturním bohatství kraje nemluvě. Ale co ceníme nejvíce, toť vstřícnost, nasazení a celkový přístup provozovatelů, který celý ten blahodárný pobyt korunuje. Zde si člověk uvědomí, jak je u nás krásně.

Zima 2022 - Tereza se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Se skupinou kamarádů jsme se rozhodli oslavit osmnáctiny právě ve srubech Podspálov. Poté co jsme dorazili na místo (jen asi pět minut pěšky od zastávky vlaku) nás umístění i samotné ubytování velmi příjemně překvapilo. Našli jsme vše co bylo potřeba a zároveň si užili i pobyt mimo větší civilizaci (venkovní kohoutek s vodou a suché záchody - "kadibudky":)). Odpoledne jsme se prošli po okolí a objevili spoustu nádherných vyhlídek.
Celkově byl tedy zážitek skvělý a komunikace s majitelem rychlá a efektivní.

Léto 2021 - Markéta v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Poloha místa, řeka..

Léto 2021 - Zuzana v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobytom a ubytovaním sme boli milo a pozitívne prekvapení. Veľmi doporúčame ľuďom, ktorí hľadajú súkromie, kontakt s prírodou a pokoj, ale zároveň ocenia možnosť mnohých rôznorodých zážitkov v blízkom (či mierne vzdialenom) okolí. Sruby sú komfortne a prakticky vybavené, majitelia myslia na drobné detaily. Vlastné ohnisko či hamaka sú super. Spoločná sprcha je čistá, rovnako ako všetky priestory či interiér samotného srubu. Ostatné sruby sú vzdialené dostatočne na to, aby si návštevníci "neliezli do kapusty", ale zároveň je príjemné vedieť, že nablízku sú ľudia. Nečakajte vyčačkanosť alebo nejaký pseudorustikálny štýl, ale naozaj praktickosť a krásu v jednoduchosti. Majiteľ bol veľmi príjemný – dostali sme všetky dôležité informácie a zároveň sme mali pocit, že sa kedykoľvek môžeme na pána Jiřího obrátiť, ale počas pobytu sme nemali žiadne problémy. Myslíme, že ubytovanie ocení partička, pár, ale aj rodina s deťmi. Veľmi sa nám páčil výhľad, v noci, za dažďa i za slnka a svetlušky v noci:) Ďakujeme a radi sa vrátime.

Zpět na prezentaci objektu č. 12550

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz