Hodnocení a recenze ubytování: Selské stavení Melchior Häusler - Šonov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Selské stavení Melchior Häusler - Šonov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11166

Selské stavení Melchior Häusler - Šonov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Petra s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Krásně a citlivě zrekonstruovaná chalupa. Čistá a útulná.

Léto 2023 - Petra C. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný, čistý a dokonale vybavený statek pro trávení rodinné dovolené. Skvělá poloha pro výlety, klidné místo pro odpočinek a relaxaci. Při nevlídném počasí spousta her a hraček pro zabavení dětí i dospělých. Majitelé velmi milí, ochotní a vstřícní. Výborná a rychlá komunikace. Vřele všem doporučuji. Moc rádi se sem opět vrátíme.

Léto 2023 - Lenka A. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Nově zrekonstruovaný statek, dokonale vybavená kuchyně, kde opravdu nic nechybí, milí majitelé a ve vesnici klid. Ideální ubytování na poznávání Broumovska.

Léto 2023 - Nikola V. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé místo pro rodinnou rekreaci. Pobyt jsme si moc užili, nic nám ve stavení nescházelo. Majitelé byli velmi milí, přijeli nás přivítat a na konci pobytu se s námi mile rozloučili. Moc se nám tady líbilo a určitě jsme tady nebyli naposledy. ;-)

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně zrekonstruované stavení, kde si majitele dali záležet opravdu na každém detailu, a to od parádně vytvořených webovkach s rozsáhlými informacemi až po děkovný dopis na rozloucenou, ktery nás pri odjezdu velmi potěšil. Už od chvíle prvotní komunikace s majiteli jsem věděla, že ubytovat se zde s rodinou bude skvělý nápad! Jsem ráda, že ještě i touhle cestou můžu poděkovat za skvělé jednání a vstřícnost. Toto ubytování rozhodně maximálně doporučuji a pokud pojedeme znovu navštívit Broumovsko, ubytujeme se opět na 100% zde. :)

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Citlivě zrekonstruovaný statek, všude bylo nádherně čisto. Majitelé jsou srdcaři, je znát, že jim velmi záleží na tom, aby se zde ubytovaní cítili dobře. Bez problémů nám zaslali, co jsme zapomněli, ani jsme jim nemuseli říkat. Vybavení (nejen) kuchyně nadstandardní.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Zima 2021 - Maruska s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné pohádkové Vánoce

Léto 2021 - Petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2021 - Michael s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Citlivě zrekonstruované, komfortně a stylově zařízené stavení. Výborná komunikace s majiteli. Na zahradě se nalézá plynový gril s posezením a bylinková zahrádka. Chalupa je v klidné části Broumovska, přímo v obci lze zakoupit med, farmářské mléčné produkty a kovářské výrobky. V blízkém i širším okolí je spousta architektonicky a historicky hodnotných památek a přírodních zajímavostí. Pobyt se nám zde velmi líbil. Týden byl málo :o) Děkujeme M&P
žádné

Léto 2021 - Irena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně s citem zrekonsturoavné staré stavení, přitom moderní a vkusně vybavené a pohodlné. Majitelé moc milí, ochotní a vždy dostupní. Krásné klidné místo uprostřed přírody, spousta malebných a zajímavých výletů. Doporučuju Broumov a jeho Kláštěr a Wenet zoologickou farmu, super pro děti ale i pro dospělé. Broumovské stěny a blízko Teplické skály, krásné procházky náročné a méně náročnější, cyklovýlety, houby. Relax. Moc se nám tam líbilo.
Žádné jsme nenašli.

Zpět na prezentaci objektu č. 11166

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz