Hodnocení a recenze ubytování: Samota pro zamilované - Milíkovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Samota pro zamilované - Milíkovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14098

Samota pro zamilované - Milíkovice

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Veronika S s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa na klidném místě uprostřed přírody. Paní majitelka myslela na každý detail, protože tu člověku absolutně nic nechybí. Zahrada s terasou jsou perfektně zařízené. Pro rodinu s dětmi opravdu ideální. Velké množství různých atrakcí pro děti, hraček a krásné koupací jezírko/bazén které si děti, i dospělí moc užijí. Nechybí dostatek míst k posezení a jacuzzi. I interiér chaloupky je moc příjemný, člověk se cítí velmi pohodlně. Vše krásně voňavé a čisté.
Rádi se vrátíme.

Léto 2023 - Bubelová Zuzana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Překrásná chalupa na krásném místě. Klid, samota, pohoda. V dojezdové vzdálenosti mnoho skvělých turistických cílů. Určitě se ještě vrátíme. Děkujeme.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chaloupka na samotě, která poskytne vše, co si člověk o dovolené přeje. Klídek, pohoda, žádní sousedé, skvělá vířivka a jezírko pro děti. Na zahradě vyžití hlavně pro dětské osazenstvo, klouzačky, trampolína, dětské domečky. Hojně jsme využívali zastřešené posezení na terase, akorát je zapotřebí dostatek repelentu :D . Všude je to kousek, dostanete se tak na spoustu výletů nebo si jen užíváte na chaloupce. Se vším jsme byli maximálně spokojeni a rádi se ještě někdy v budoucnu vrátíme.

Zima 2023 - Vendy s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme po druhé a určitě máme v plánu se zas vrátit

Zima 2022 - Karolína se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velice děkujeme za krásně strávený Silvestr v krásném a útulném prostředí. Vše naprosto perfektní, jak vybavení chalupy, tak komunikace s majitelkou. V blízkosti nabídka mnoha krásných míst na výlety. Určitě se rádi vrátíme a můžeme jen doporučit.

Podzim 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc hezky pobyt. Příjemná majitelka. Doporučujeme.

Léto 2022
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
My asi ani nemáme slov! Romantické prostředí, nádherná chata, ve které najdete vše, co potřebujete. Vystačíte si tam s dětmi sami, protože vyžití je všude kolem chatičky plno, a když by to náhodou nestačilo, tak jsou nejrůznější zajímavá místa na dosah! Hned bych se tam vrátila a děti taky!

Podzim 2022 - Hai Nguyen se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytovali jsme s přáteli o víkendu a odpočinout si od Prahy. Kolem chaty nic není, takže jsme nebyli ničím rušeni. Byli jsme příjemně překvapeni jak je objekt velký. Chala byla čistá, uklizená a vše pro nás nachystané. Po večerech jsme si skvěle užili výřivku. Chatu bych doporučil jak rodinám s dětmi, tak i partu přátelům, kteří chtěji si chtějí odpočinout a trávit spolu čas.

Chceme poděkovat paní majitelce za příjemný pobyt a za profesionalitu, a určitě se vrátíme. :)

Podzim 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata leží na samotě, kde je možné zrelaxovat a vypnout od starostí běžných dní. Zároveň je potřeba vyzdvihnout dojezdovou vzdálenost do větších měst jako jsou České Budějovice nebo Český Krumlov.

Chata je nově vybavená a sladěná do romantického stylu, přičemž je důležité zmínit nádhernou venkovní vířivku, která s kombinací se soukromím na samotě tvoří výborný pár. Nedá se opomenout nadstandardní vybavení pro děti (trampolína, dětské hřiště, chaloupka a mělký bazén), které se zde rozhodně nebudou nudit.

V pokojích je veškeré nutné vybavení. Kuchyně obsahuje vše potřebné pro vaření a v obývacím pokoji je mimo krbu pohodlný gauč s televizí.

Celkově můžu náš pobyt ohodnotit jak velmi zdařilý. Je nutné podotknout že ne všichni návštěvníci musí být zamilovaní ale mohou se zamilovat právě tady

Léto 2022 - Veru s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bylo úžasné. Opravdu na samotě, takže člověk si odpočine od ruchu města. Jak děti, tak dospělí si najdou na chalupě zábavu. Bazén je mělký, takže děti se v něm vyřádí a dospělí zatím mohou relaxovat ve vířivce. Majitelka je vstřícná, v případě potřeby je vždy k dispozici na telefonu. Kuchyně plně vybavená, často jsme také využili gril u chalupy. Všichni jsme si pobyt užili, věřím, že v budoucnu k Vám opět zavítáme.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Užili jsme si zde nádhernou dovolenou s dětmi.Zazemi pro děti úžasné,koupání také.Radi se sem opět vrátíme:)

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme velice spokojeni, majitelka vstřícná, milá, nechtělo se nám z chaloupky odjíždět domu, rádi se někdy vrátíme zas.Monika s rodinou

Léto 2022 - Mates s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chaloupka na samotě s plným vybavením. Venku hřiště pro děti, venkovní chatka plná hraček, luxusní vířivka a nově možnost koupání ve venkovním jezírku. Byli jsme s dvěma malými dětmi a neměli jsme výtky. Strategické umístění umožňuje několik možností výletů do pár minut. Paní majitelka velmi vstřícná, skvělá komunikaci, nic nebyl problém. Rádi se zase vrátíme. M+M+E+L

Léto 2022 - Hanka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Místo, odkud se těžko vrací zpět do reality všedních dnů. Krásná chaloupka, která je vybavena do posledního detailu. Dospělí i děti mohou na dovolenou odjet tzv. nalehko, protože tam najdete vše od vybavení kuchyně po dovolenkový i běžný život. Spousta hraček pro děti, že si nestihnou se vším vyhrát. Člověk se nemusí ani bát špatného počasí, protože luxusní vířivka s barem a kvalitními reprobednami zavede do míst, kde na vše špatné zapomene. Děti mají domeček (spíše velká chatka s verandou), která skýtá dvě postele pro odpolední spaní a opět spousty hraček. O herničce v dětském pokoji v patře chalupy se už ani zmiňovat nebudu, na to už majitelé mysleli automaticky. Stolní hry pro děti i dospělé, trampolína, minidomeček pro děti, i na hmyz se pamatovalo (ano, najdete tam i hmyzí domeček), velké brouzdaliště pro děti se skluzavkou, spousta dekorací, které lahodí oku. Ještě zminim "standard" jako jsou ručníky, osušky do vířivky i do koupele, krb, pračka, kolíčky na prádlo a šňůry, televize, kterou jsme ani nezapli a další. Vedle chalupy (patřičně skrytá) vede cesta, kterou uvítají děti na kolech a odrážedlech (nafukovací kola, je to trochu terén). Minisjezdovka (kopec na zahradě) využijete i v létě, malé děti si z ní pouští auta a závodí, které dojede dál. Večer na plotě kolem areálu svítí solární lampičky a v nedalekém rybníku kuňkají potichu žáby. Je to ráj. Má to však jednu chybu, člověk si naplánuje cestování po okolí a většinu plánů zruší, protože chce být zkrátka na chalupě a užívat si tu kouzelnou samotu.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa, čisto, plné vybavení a dokonalá vířivka

Zima 2022 - Helena Tůmová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za milé uvítání a péči.
Krásná, útulná chaloupka.Plne vybavená s úžasnou vířivkou. Okolo chalupy skvělé vyžití pro děti. Těšíme se na příště.

Zpět na prezentaci objektu č. 14098

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz