Hodnocení a recenze ubytování: Roubenka u Malamuta - Domašov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Roubenka u Malamuta - Domašov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 16838

Roubenka u Malamuta - Domašov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
ochota majitele, krásné vybavení

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi dobře vybavená a čistá roubenka. Krásně teplo! Nižší stropy a hodně trámů, ale zvykli jsme si. Doporučuji!

Podzim 2023 - Ludmila s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenka u malamutu je jako z pohádky. Perfektní domluva s paní majitelkou. Vše krásně upravené, čisté, voňavé, kuchyně plně vybavená, včetně výčepu. Pro děti malé i velké množství her. Doufám, že se všechny 3 rodiny a pes opět vrátíme

Podzim 2023 - Josef s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše podle nabídky, možnost psa sebou, oplocený pozemek. Pozor na nízké zárubně dveří, dá se zvyknout. Majitelé dělají rekonstrukci s rozumem, nenašli jsme nic, co by se dalo vytknout. Koupelny super. Zařízení nadstandard. N ebojíme se doporučit.

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Vybavenie a zariadenie roubenky aj zahrada uplne perfektne, upravene a moderne, zvonku sa este pracuje na rekonstrukcii - nebol dokonceny plot a z dveri sa vychadzalo prakticky hned na hlavnu cestu, ale to sa zrejme este doupravuje :) Za roubenkou sa nachadza kravin, ale po prvotnych miernych obavach sa ukazalo, ze to pre pobyt nie je nijak rusive, nebol tam smrad a aj vyhlad z domu na zahradu je velmi prijemny, kravin je viac bokom. Za negativum sme povazovali niektore nizsie ramy dveri, kde aj ti nizsi sa museli sklanat, a najvyssi z nas (195+cm) mal tento problem na viacerych miestach aj kvoli tramom v obyvacke. Celkovy dojem z ubytovania je pozitivny a vidiet, ze majitelia si dali skutocne zalezat.

Léto 2023 - Veronika s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2023 - Natalie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Roubenka je opravdu překrásně zrekonstruovaná a skvěle vybavená. Majitelé mysleli na vše, aby se cítili pohodlně dospělí, děti i domácí mazlíčci. Využívali jsme zejména zahradu, která je ve skutečnosti ještě hezčí než na fotkách. Komunikace s majiteli byla vždy velmi milá, vyšli nám se vším vstříc. Pobyt v roubence určitě doporučuji!

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Hezké prostředí a chata. Úžasné zázemí pro děti i dospělé. Na chatě jsme nejspíše nebyli naposled a znovu k Vám zavítáme.

Zima 2023 - Tom se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 - Katka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná roubenka dog friendly, pejsci i děti mají všechno zázemí od pelíšků(psích, i dětských - postýlka)až po hračky, fotbálek, deskové hry... Moc se nám líbil velikonoční pobyt. Hned za roubenkou máte možnost si dokoupit základní potraviny v malém obchůdku. Kousek je i dětské centrum.Celá roubenka je oplocená, takže nehrozí útěk žádného miláčka

Zima 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na roubence jsme byli ubytování s rodinou a přáteli. Dohromady nás bylo 6 dospělých a 6 dětí od 1,5r. - 6 let a musím říct, že ubytování předčilo očekávání

Zima 2023 - Veronika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bylo naprosto perfektní. Majitelé jsou velmi ochotní a přátelští. Chalupa je po rekonstrukci, vše čisté, útulné, výborně vybavené s úžasnou polohou umožňující výlety do okolí. V přízemí je hernicka, kterou si děti velmi užili. Nejbližší sjezdovka je asi 3 minuty autem, což je super. Zahrada je oplocená,takže kdo má zvířátka neváhejte. Děkujeme za krásný pobyt a určitě jsme zde nebyli naposledy.

Zima 2023 - Gabriela v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné a útulné ubytování v Jeseníkách, které můžu vřele doporučit. Roubenka je nově zrekonstruovaná, ale zároveň je zachován její duch a kouzlo. Ubytování je čisté, prostorné, najdete zde vše, co pro pobyt potřebujete - od plně vybavené kuchyně přes dvě koupelny až po příjemné pokojíčky s pohodlnými postelemi. Atmosféru zpříjemňuje také krb ve společenské místnosti, který dokáže krásně vyhřát celou roubenku, což každý, kdo přijde vymrznutý z procházky, jistě ocení.

Obchůdek i restaurace jsou v blízkosti, případně se dá na jídlo vyrazit i do okolních vesnic, roubenka je super výchozí bod.

Komunikace s majiteli byla rychlá a vstřícná, ochotně nám doporučili běžkařské trasy v blízkosti ubytování a další tipy na výlety.

Celkově ubytování splnilo očekávání, parádně jsme si dovolenou užili a jistě se sem vrátíme. :)

Zpět na prezentaci objektu č. 16838

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz