Hodnocení a recenze ubytování: Roubenka u Dvora Králové - Huntířov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Roubenka u Dvora Králové - Huntířov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12660

Roubenka u Dvora Králové - Huntířov

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - M.K. s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše perfektní, nejlepší objekt, který jsme navštívili. Čisto, útulno, nádhera, nadstandartní vybavení. Majitelé mají k hostům profesionální vztah. Můžeme vřele doporučit, my se také rozhodně vrátíme ????

Podzim 2023 - Matěj Gloser s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Letos na podzim jsme chalupu navštívili již podruhé, prvně v roce 2022. Vždy se jednalo o 3 až 4 rodiny s dětmi cca do 3 let.

Chalupa má čisté, vkusně zařízené a logicky dispozičně umístěné ložnice. Většinu večerů (kdy děti šly už spát) jsme strávili v síni, což je prostor s kachlovými kamny a šitý na míru svojí útulností k trávení podzimních večerů.

Ale pozor! Nebojte se okusit na první pohled syrovější místnost na druhé straně přízemí, kdy když tam lehce zatopíte, bude to ráj.

Další zázemí pro děti a dospělé se odehrává v dalším patře chalupy, což je prostor nepředstavitelných rozměrů pro lidi z činžovních domů. Nemá to chybu.

O zázemí se majitelé starají i v přilehlé zahradě.

Za sebe bych ještě ocenil možnost saunování a slušný budget energií v ceně na její vytopení.

Celkově jsme byli spokojení a rádi se zase vrátíme.

Okolní krajina nabízí mnoho zajímavých míst k návštěvě, a to jak pro malé, tak i velké.

Vřele všem doporučuji!

Podzim 2023 - rodiny s dětmi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedna z nejlepších chalup, poměr ceny a kvality vynikající, pro rodiny s dětmi naprosto úžasné! Proto jsme zde také byli již podruhé. Všude perfektně čisto, naklizeno, vkusně a nadstandardně vybaveno nejen pro děti, ale i pro dospělé, nudit se zde rozhodně nebudete. Ocenili jsme i možnost koupit si např. přírodní mýdla za bezkonkurenční cenu.
Byli jsme rádi, že pro všechny byly přichystány i ručníky a osušky. Nemuseli jsme si nic vozit ani do sauny, vše bylo připraveno a prostorná sauna se solnými kameny nás doslova uchvátila.
Jednání s majiteli na úrovni, velmi vstřícní. Rozhodně jsme zde nebyli naposledy!

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Renáta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
V roubence jsme byli týden. 2 dospělí a 2 děti (trochu jsme se hledali, roubenka je skutečně velká). Chata je skvěle vybavená.
Kuchyň je plně vybavená veškerým nádobím pro vaření. Jako milovník kávy jsem ocenila kávovar na zrnkovou kávu v kuchyni i obývacím pokoji. Malé množství kávy je od majitelů připraveno, ale já doporučuji vzít s sebou oblíbená zrnka. Pražírna kávy je i za kopcem ve Dvoře K. n L..
Obývací pokoj je dostatečně velký na válení se pro všechny, tv je včetně Netflixu, pod tv je spousta deskových her a cédéčka s hity devadesátek (zavzpomínali jsme) a ocenili jsme také velký fotbálek, který je součástí obýváku (vezměte s sebou dostatek drobných mincí - házeli jsme 1,-, 2,- 5,- 10,- 20,- Kč, vydá počet balónků podle součtu vhozených mincí.
Vedle obýváku je sauna, tu jsme vzhledem k venkovním teplotám nevyzkoušeli, ale pro pobyt v zimních měsících je to značka ideál.
V ložnicích jsou manželské i rozkládací postele, každá ložnice má šatní skříň a lze zastřít venkovními žaluziemi pro absolutní tmu.
Na půdě najdete velkou hernu pro děti - herní koberce, kočárky, plyšáci, puzzle, skládačky, autíčka, různé deskové hry, malování, kreslení, hrací stolek s fotbálkem, hokejem a kulečníkem a také tv s Playstationem. Dospělí najdou v herně karetní stůl s různými kartami a v druhé půlce herny najdete billiard a také velký gauč a rozkládací postel.
Ve sklepě byla basa Krakonoše a basa Plzně, víno, Prosseco, Bohemka aj. za běžné ceny.
Venku je spousta míst k posezení - před vchodem, na rohu domu, u grilu, u bazénu, na lehátkách, na houpačce. Menší děti ocení trampolínu, houpačku a malé pískoviště.
Bazén je krytý, ale bez ohřevu, navíc v dobu našeho pobytu tekl, takže bylo nutné denně dopouštět velké množství vody a nebyla šance, aby slunce vodu ohřálo, takže i přes vysoké denní teploty vzduchu jsme do bazénu nedokázali vlézt ani my dospělí a na bazén jsme se jen smutně dívali. Teplotu vody nevím, nebyl k dispozici teploměr, ale odhad 19 max. 22 stupňů. Pro otužilce asi teplé, ale pro nás ledové. Majitelé mají v plánu bazén opravit a pro sezónu 2024 by už měl mít bazén i vyhřívání.
V otevřené stodole děti našly spoustu různých odrážedel pro nejmenší a také pingpongový stůl. Zahrada je velmi prostorná a ze zadní strany otevřená, ale navštívila nás jen slepice a kočka od sousedů. Za zahradou je jen pole a otevřené zahrady sousedů.
Roubenka stojí přímo u hlavní silnice, takže kdo hledá klid bez aut, má smůlu. Provoz byl celkem rušný, prý kvůli objížďce, která vedla přes Huntířov. V létě si ticho neužijete, neboť kromě silničního provozu slyšíte sečení trávy od sousedů, řezání motorovkou nebo kombajny na poli - zažili jsme vše, prostě ruch vesnice.
Kdo rád griluje a opéká, přijde si na své. Vše potřebné je k dispozici.
Mínus dávám jen za tekoucí bazén, upatlané nádobí (záleží na předchozích ubytovaných, neboť je v podmínkách po sobě umýt a uklidit) a za polohu u hlavní silnice.
Plusem je nadstandardní vybavení a 3 různé wifi fungující skvěle i venku kolem chalupy. Doporučuji jako ideální místo pro 2 spřátelené rodiny s dětmi.

Odpověď majitele: Děkujeme za podrobnou a rozsáhlou recenzi, některé informace bych ale ráda uvedla na pravou míru. V bazénu začala voda náhle unikat a skutečně se nám nepodařilo ihned identifikovat příčinu. I po dopouštění vody ale byla teplota vody v zastřešeném bazénu 24 st. (teploměr jsme našli v trávě). Ruch - v současné době skutečně vede přes Huntířov dočasná objížďka, jindy je provoz klidný. Chápu, že sekání od sousedů je nepříjemné, ale vzhledem k rozloze roubenky (200 m2) i okolního pozemku (5000 m2) lze vždy najít dostatek klidného místa. K nádobí - nikdy bychom si nedovolili předat roubenku dalším hostům bez důkladné kontroly, a kuchyně zejména - tj. doslova každého hrnce, pekáče, obsahu šuplíků apod. Sady nádobí (talíře, misky, hrnky a sklenice) pro 14 lidí kontrolujeme pouze orientačně - proto skutečně nemůžeme zcela vyloučit, že se mohl vyskytnout ojedinělý kus, který nebyl řádně umytý.. Rodina měla na týdenní pobyt v sezóně last minute slevu 6000 Kč, k ne zrovna příjemným informacím se stavíme konstruktivně a za převažující pozitivní hodnocení děkujeme.

Jaro 2023 - Petr Zdražil s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2023 - parta přátel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost, roubenka nádherná, perfektně vybavená, nenudili se dospělí ani děti. Měli jsme štěstí na sníh - na dvoře před roubenkou jsme si nasadili běžky a už jsme frčeli. Kopeček na bobování pro děti kousek od roubenky. Ocenili jsme kachlová kamna i krb v obýváku, spotřeba elektřiny minimální. Určitě se znovu vrátíme!

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dostatek prostoru, výborně vybavená kuchyně, skvělá komunikace s majitelem.
Děkujeme
:o)

Podzim 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Komunikace s majiteli bezproblémová. Velice vstřícní.

Podzim 2022 - Clarita se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme celkově moc spokojení a rozhodně ubytování doporučujeme.

Podzim 2022 - Matěj se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všechno bylo perfektní. Výborná domluva a komunikace s majiteli chaty. Výborné místo na jakékoliv společenské akce.

Léto 2022 - Michal K. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi útulná a vkusně zařízená roubenka. Ideální pro rodiny s dětmi. Nadstandardně vybavená herna pro děti i dospělé v podkroví, venku nespočet sportovního vybavení pro nejmenší i dospělé. Dostatečně vybavená kuchyň. Velmi jsme ocenili milý a vstřícný přístup majitelů.

Léto 2022 - Josef Jenšovský s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice dobře a nadstandartně vybavená chalupa, nic nám nechybělo.

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná roubenka, super vybavení, skvělá herna pro děti, všude čisto, pohodlné postele, bazén - byli jsme nadšeni :-)

Jaro 2022
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
VELMI PĚKNÉ MÍSTEČKO, VKUSNĚ VYBAVENÁ A PROSTORNÁ ROUBENKA S KRÁSNÝM ZÁZEMÍM - OHNIŠTĚ, BAZÉN, LOUKA, VYBAVENÍ PRO DĚTI, VELKÉ HERNY V PODKROVÍ S KULEČNÍKEM ČI FOTBÁLKEM. V PŘÍZEMÍ SAUNA I BAR, KUCHYŇ I POKOJE VELMI VKUSNĚ ZAŘÍZENÉ.
VENKOVNÍ POSEZENÍ NA 3 STRANÁCH - ÚŽASNÉ.
POČASÍ BYLO PŘÍZNIVÉ, VYSPALO SE TAM 12 LIDÍ ÚPLNĚ V POHODĚ.

Jaro 2022 - Dana s přáteli se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost s chalupou, jejím vybavením, přístupem majitelů, okolím….Zatím nejlepší chalupa, lde jsme kdy byli. Úžasné Safari, pěší stezky v okolí, Josefov a další… I když z roubenky a zahrady se nám také nechtělo! Už se velmi těšíme na příští pobyt!

Zima 2022 - Miroslav s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenku sme si vybrali pre víkend rodín s malými deťmi. Boli sme milo prekvapení ústretovosťou majiteľov a tiež perfektným vybavením roubenky. Priestory sú veľkorysé a v počte 7 dospelých + 2 deti sme dokázali využiť len zlomok možností, ktoré objekt ponúka. Odnášame si krásne spomienky a redi sa sem zase vrátime.

Jaro 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Komunikace s majiteli je balzámem na duši,roubenka je stylově a útulně zabydlena, nadstandardní servis, tzn. nápoje,sauna,smart TV, fotbálek. Čistota, ložní prádlo, osušky, ručníky, vše na výbornou! Nezaměnitelná je i atmosféra praskajícího ohně v krbu hlavního pokoje. Co se lokality týče, v dosahu je mnoho zajímavostí, že si každý jistě vybere, za naší skupinu mohu doporučit ze zastávky proti roubence autobusovou linkou dojet na zastávku Ozdravovna, odtud cca 15min chůze na přehradu Les království a zpět 6 ti km procházkou lesem zpět na roubenku. Doporučujeme i autem dojet(cca 15min) na NS Půjdem spolu do Betléma, která vás dovede přes Braunův betlém, Kuks do Šporkova mlýna(skvělá česká kuchyně) a zpět na start(parkoviště s kapacitou cca 30 aut). Celá trasa čítá 10km chůze malebnou krajinou.
Děkujeme za poskytnutý azyl!

Zima 2022 - Martina Ch. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná prostorná chalupa se saunou, herním pokojem, krásné pokojíčky na spaní, dostatek pohodlného sezení v obývacím pokoji s krbem a dostatek místa k sezení v kuchyni pro velkou skupinu lidí. Venkovní bazén, gril a posezení jsme kvůli zimě nemohli využít, ale vypadá skvěle. Komunikace s paní majitelkou vstřícná a příjemná. Kousek cesty lesem na přehradu Les Království.... vřele doporučuji :-)

Zima 2022 - Scheba s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování na chalupě se nám moc líbilo, je zde vše co si může pro bezstarostné chalupaření člověk přát. Majitelé chalupy jsou vstřícní. Lokalita klidná a v okolí spoustu možností na výlety.

Zima 2022 - Jennifer se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli velice spokojeni. Roubenka je perfektně vybavená, naklizená a majitelé při zařizování mysleli na všechno. Mne osobně velmi potěšily kávovary, kde byla připravena i výtečná káva :) Toto ubytování bych doporučila i pro početnější skupinu, jelikož je zde velká společenská místnost a mnoho možností, jak se zabavit (např. fotbálek, šipky, kulečník, společenské hry a v létě i bazén a gril). Díky připravenému průvodci "Zajímavosti v okolí roubenky" jsme ušetřili mnoho času hledáním a navšítvili jsme velmi zajímavé lokality, doporučujeme navštívit např. Hospitál Kuks a Přehradu Les Království. Roubenku určitě plánujeme navštívit i v létě, ale obsazenost se velice rychle plní.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa i její majitelé jsou úžasní. V chalupě je spousta místa pro společenské setkávání, obrovská sauna nám zážitek z víkendu jen umocnila. Pokud bude příležitost, určitě sem znovu zavítáme.

Zima 2022 - Iva Řeháčková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná roubenka, útulně zařízené velké pokoje, v podkroví dvě herny, obrovský obývací pokoj s krbem, sauna, krásná obyvatelná kuchyň s kachlovými kamny, ve kterých by se pekly buchty a chléb jedna báseň, příště si musím vzít ingredience Určitě se sem rádi vrátíme a nejen kvůli kamnům :-D. Jako bonus vstřícní majitelé, kteří dělají vše pro to, abyste měli důvod se vrátit. My se vrátíme určitě, ještě jsme nevyužili venkovní posezení s grilem, bazén a krásnou zahradu. Dva dny jsou prostě málo :-)

Zima 2022 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme nadšeni - ,perfektní vybavení,vkusné, spousta věcí pro děti. Ani my dospělí jsme nevěděli, co dřív. Všude čisto, velmi příjemní. Majitelé. Můžeme jen doporučit!

Zima 2021 - Iva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi spokojeni, krásná roubenka, moc hezké pokoje,včetně vybavené a moc útulné kuchyně, čisto a klid, vybavení pro děti. V okolí nádherná přehrada Les Království, jedna z nej ZOO Dvůr Králové nad Labem a ostatní. Ale nakonec se vám z roubenky ani nikam nechce, jak je tam hezky :)

Léto 2021 - Majda s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenka sama o sobě byla skvělá,výborně vybavená,čistá,v každém počasí je co dělat a když nechcete být na chalupě je stále kam zajít.Mnoho zajímavých míst.Majitelé velice příjemní a moc ochotní.Doporučujeme všem.Výborná dovolená.

Léto 2021 - Iva se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenka je krásná, čistá a skvěle vybavená, děti měly neustále co dělat, i když se zhoršilo počasí. Majitelé jsou moc příjemní a komunikativní, neustále se snaží něco vylepšovat tak, aby byli hosté spokojení. Moc se nám na chalupě líbilo a velmi si vážíme toho, že jsme mohli přijet, protože jsme byli početná skupina se spoustou dětí a psů. Určitě velice doporučujeme.

Zpět na prezentaci objektu č. 12660

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz