Hodnocení a recenze ubytování: Roubenka - Ratměřice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Roubenka - Ratměřice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15503

Roubenka - Ratměřice

Průměrné hodnocení 92%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 84%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 88%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 - Petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bezvadná komunikace s majitely,krásná chalupa i příroda.Těšíme se na příští rok,opravdu díky.

Podzim 2022 - Renata se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Krásná lokalita

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 72%
Ubytování velmi čisté, nadstandardní vybavení roubenky, krásné přírodní okolí. Za negativum pokládám jednání majitele plus kamery s možností odposlouchávání. Přestože byl pobyt celou dobu domlouvám s přijemnou paní, krátce po příjezdu byl obdržen telefonát od (do té doby neznámého) rozhněvaného pána, který velmi rozzlobeně komentoval věty, které jsme na zahradě ve srandě pronesli = pán o nich věděl díky kamerovému systému s odposlechem. Přestože jsme se žádného chování porušující smlouvu nedopustili (jedna z výtek se vztahovala na hudbu, kterou jsme měli puštěnou z bedniček, které jsou v objektu k dispozici = nic vlastního, co by přehlušovalo, ještě k tomu během dne, mimo čas nočního klidu), tak nám toto úvodní "vynadání" a vědomí sledování/odposlouchávání zanechalo pachuť po celý víkend. Přestože pán tvrdil, že kamery po úvodním hovoru vypíná, při vrácení klíčů na konci pobytu nezapomněl zmínit přesný čas odjezdu jednoho z aut během druhé noci pobytu, takže nepravda (rovněž při předávání klíčů několikrát z úst pána padlo "já vím, vždyť jsem viděl", což jen podtrhuje obavy o sledování).
I když nejsme nijak starší skupina přátel a všichni jsme pánovi vykali, nehodilo se, aby nám pán automaticky tykal a za každou větou dodával "vole". Věřím, že kdybychom pokračovali s řešením pobytu pouze s paní, jako tomu bylo před příjezdem, určitě si z pobytu odvážíme mnohem pozitivnější zážitky.

Odpověď majitele: Děkujeme za recenzi. Věřte, že nemáme čas, ani chuť monitorovat non- stop naše hosty. Kontrolujeme kamery při příjezdu hostů a obvykle pak namátkově např. pozdě večer kvůli možnému hluku, případně pokud máme tušení, že se hosté budou chovat jinak, než v souladu s pravidly. Chaloupku miluje a užíváme i my a záleží nám na tom, aby se k ní i hosté chovali slušně. Vaše pánská skupina začala hned po příjezdu stavět party stan, stavět stolky. pípu etc. a začali uzavírat sázky, " kdo se dřív vlomí do našeho vinného sklepa".... pak se nám tedy nedivte, že jsme měli potřebu vám důrazně sdělit, že vylamování dveří do sklepa, ani rabování jeho obsahu není v souladu s pravidly..... a věřte, že ona pachuť a obavy byly celý víkend i na naší straně... Fakt, že je chaloupka monitorovaná kamerou je uvedena jak na webovém profilu, tak na profilu zde na stránkách. Každopádně při odjezdu, bylo vše v naprostém pořádku a za to děkujeme.

Léto 2022 - V.Černý se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Je to krásná chata, plně vybavená a velmi pohodlná. Lokalita je velmi pěkná, je to velký pozemek a kolem je pěkná příroda. Majitelé chaty jsou velmi přátelští a ochotní. Určitě si ho plánujeme znovu pronajmout.

Zpět na prezentaci objektu č. 15503

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Střední Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz