Hodnocení a recenze ubytování: Roubenka pod Eliškou - Babí

Kde jsem: Chaty a chalupy   Roubenka pod Eliškou - Babí   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11517

Roubenka pod Eliškou - Babí

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná roubenka se nachází na výhodném místě v blízkosti mnoha lyžařských areálů (my jsme pro lyžařský výcvik dětí zvolili Mladé Buky) a míst vhodných pro rodinné výlety i procházky po okolí. Roubenka je stará pouze několik měsíců, vše je v ní nové, vkusně vybavené a čisté. Topí se zde v kamnech a je možné využít i podlahového topení v každé místnosti zvlášť. Jeden pokoj v podkroví je čistě dětská herna se stolním fotbálkem, kde děti mohou trávit volné chvíle. Na zahradě je dětské hřiště s houpačkami a pískovištěm. Paní majitelka je velmi ochotná a komunikace s ní je bezproblémová. Doporučujeme všemi deseti a moc rádi se do Babí vrátíme.

Zima 2024 - Hencová Jana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Zima 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%
Komunikace s majitelkou byla fajn. Na sjezdovku to je asi 30 minut a v okolí není moc kam na procházky či boby. Vždy musíte na tyto aktivity startovat auto. Obchod je v dojezdové vzdálenosti, ale chata je hned u silnice, takže to není problém. Jako negativum vidím, že nám majitelka dvě hodiny topila na chatě a my jsme přijeli i tak do studené roubenky (asi 14°). My jsme tam byli s malým mimcem, takže mi to bylo dost nepříjemné. Jinak pro děti je přímo v chatě super koutek s hračkami.

Zima 2024 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Zima 2023 - Tereza Martincová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi krásná roubenka kousek od Trutnova, super komunikace s paní majitelkou :-)

Doporučuji navštívit

Podzim 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plne vybavena chata s moznosti grilovani a otevreneho ohne.

Léto 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Pavla s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa a hrozne ochotni majitele. Vše krásne, čisté. Můžeme jedine doporučit

Léto 2023 - Veronika s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná roubenka, nová, čistá, se vším, co člověk potřebuje. Skvělé zázemí pro děti (hřiště a podkrovní hernička). Komunikace s paní majitelkou byla naprosto bez problému. Okolí a lokalita roubenky je taky super, spousta možností na výlety v okolí. Určitě doporučujeme!

Léto 2023 - David se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Paní majitelka je velice vstřícná a vše proběhlo naprosto skvěle.
Roubenka je moderně zařízená a v nádherné lokalitě.
Nenapadá mě nic co by se dalo vytknout.
Toto ubytování určitě doporučuji.

Jaro 2023 - Michaela s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Jaro 2023 - Barbora s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvela komunikace pred prijezdem i behem pobytu. Krasna nova roubenka. Nejvetsim benefitem je podkrovni herna kde se deti zabavi vecer nebo za spatneho pocasi. Hracek je opravdu vic nez dost. Pro vetsi skupinu stravniku by to chtelo doplnit vetsi hrnce, jinak je vybaveni skvele (toastovac, topinkovac, slehac..). Postele vcetne matraci jsou nove a tedy zatim pohodlne. Chata je skvelou volbou pro rodinnou dovolenou

Jaro 2023 - David M. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prvně chci vyzdvihnout perfektní komunikaci s paní majitelkou. Snaží se vyjít maximálně vstříc a jedná narovinu. Její příjemný a pozitivní přístup se jen tak nevidí a děkujeme za něj. Roubenka je úplně nová a tomu odpovídá vnitřní krásné vybavení. Roubenka je plně a komfortně vybavena ke spokojenosti hostů. Je znát, že si někdo dal velkou práci nad projektem budovy. Perfektní jsou kachlová kamna, která perfektně dotváří horskou atmosféru. Kamna v pohodě vytopí celou roubenku. Všechny pokoje jsou prostorné a zrovna tak koupelny a nadstandardně velkými sprchovými kouty. Vnitřní i venkovní hřiště jsou super. Byli jsme s třemi dětmi do 3 let a to se každá zábava hodí. Roubenka je umístěna na perfektním místě kousek pešky jsou turistické cíle jako rozhledna a soustavy opevnění. Případně kousek autem možnost lyžování v Mladých Bukách potažmo v Jánských lázních. Vyžití v okolí je hromada a každý si najde to svoje. Roubenku bych doporučil jak rodinám, tak jako singl návštěvníkům. Roubenka je ideální pro oba typy návštěvníků. Rádi se v budoucnu vrátíme.

Zima 2023 - Tereza s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Zimní dovolená v krásně vyhřáté roubence, moc milá a vstřícná paní majitelka. Velice nás potěšilo základní vybavení v kuchyni v podobě koření, mouky, soli, pepře, kávy atd. Chalupa byla krásně uklizená a připravená. Poblíž se nachází lyžařský areál Mladé Buky, kde jsme využili lyžařskou školu. Můžeme jedině doporučit. Odzkoušeno 6 dospělých a 6 dětí.

Zima 2022 - Darina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Velmi pekná chalupa, plne vybavená. Velmi potešila prítomnosť základných potrieb na varenie : soľ, cukor, rôzne druhy korenia, dokonca i káva a čaj. Dostatok dreva na topení, i tabletiek do myčky. Proste nič nám nechýbalo, radi sa vrátime.

Zpět na prezentaci objektu č. 11517

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz