Hodnocení a recenze ubytování: Roubenka Na Skalce - Horní Bečva

Kde jsem: Chaty a chalupy   Roubenka Na Skalce - Horní Bečva   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11141

Roubenka Na Skalce - Horní Bečva

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 - Šárka N. v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Jednoduše krásná roubenka na kraji lesa. Z terasy je nádherný výhled na masiv Radhoště. Vybavení chaty je nové, postele jsou pohodlné, vše ve výborném stavu a čistotě. Pokaždé když dojedeme, přibude zde něco nového. Pobyt na roubence velmi doporučuji!

Podzim 2023 - Petra se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenku na Skálce sme navštívili s priatelmi. Bol to náš najlepší víkend (pokoj, klud, krásna príroda ) Moc sme si to užili. Určite to nebolo naposledy čo sme navštívili tuto Roubenku.
Doporučujeme ju !

Zima 2023 - Jiří Dudek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chata je vkusně a účelně zařízená. Je znát, že majitelé o stavbě a vybavení přemýšleli a podařilo se jim vytvořit příjemné prostředí pro setkání a společný pobyt. Společná kuchyň přiměřeně vybavená a prostorná pro všechny hosty. Každá ze 4 ložnic měla kvalitní povlečení a ručníky ve vlastní barvě. Dvě koupelny s WC jsou dostatečně prostorné, jen bychom uvítali více možností pro odložení toaletních potřeb a ručníků.
Chata nás uvítala rozsvíceným stromečkem u vchodu a láhví vína a frgálem na stole. To dalo zapomenout na poněkud adrenalinový příjezd po strmé zasněžené cestě. V chatě bylo čisto a příjemně teplo. Veškeré vybavení bylo funkční. Pro závislé na síti WIFI připojení.
Navštívili jsme Pustevny, skanzen v Rožnově i Soláň, vše na dojezd.
Plánujeme se vrátit v létě a strávit pár dní cyklistikou po okolí.

Zima 2022 - Kateřina s rodinou s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na Roubence jsme strávili již druhé Vánoce. Místo kde se nachází je kouzelné a spolu se sněhem jsme se cítili jak v pohádce. Majitelé dbají na vysokou úroveň čistoty a pohodlí. Roubenka má skvěle vybavenou kuchyň, pohodlné postele a nesmím zapomenout na atmosféru praskajícího ohně který nás všechny (včetně dětí) uchvátil.
Na louce pod chatou jsme vybudovali bobovou dráhu pro nejen dětské závodníky, postavili ledový hrad a váleli se ve sněhu.
V okolí jsme prozkoumali sněhovou Soláň, ledové Pustevny a odvezli si nádherné vzpomínky.

Podzim 2022 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné prostředí, úžasné spaní komfortní postele,klid a příroda hned za chatou. Někdy se vracíme z pobytu rozlámání ze špatného spaní,tady vůbec. Velké krásné postele, jsou maximálně pohodlné. Vybavení koupelen je na víc e než 100%. Jediná nevyhoda-vikend je opravdu málo

Jaro 2022 - Katka Gol. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na Roubence jsme strávili nádherné dny. Počasí nám přálo, a tak jsme využili terasu na popíjení kafíčka před horskými výstupy. Pokořili jsme Pustevny i Soláň. Chalupa je na nádherném místě, osamocena, přitom do Prostřední Bečvy je to kousek, stejně tak na hřeben vedoucí k Soláni. Jeli jsme dvě rodiny s dětmi a užili si komfortu soukromí ve čtyřech ložnicích, ale v pohodě jsme zvládli pobývat všichni v kuchyni i na venkovním posezení. Bylo nám tam báječně, určitě doporučuji!

Jaro 2022 - Hana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenka stojí na překrásném tichém mistě s krasným výhledem.
Pobyt byl jako v pohádce a všem se moc líbil a určitě se tam vrátime.

Zima 2022 - Lenka
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné prostředí a útulná chata na úžasném místě. Doporučuji pro odpočinek a procházky v přírodě.

Podzim 2021 - Jana Kužnárová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dekujeme za prijemny pobyt v krasne roubence na jeste krasnejsim miste. Roubenka stoji samostatne zezadu obklopena lesem, zepredu loukou. Uzasna panoramata muzete sledovat primo od snidane. Nove moderni vybaveni chate pridava na luxusu. Roubenka je na samote, presto je ale vse kousek. Obchod, restaurace, biotop, frgaly.. Autem nedaleko na Pustevny, Solan, Skanzen, aquapark, rozhledny. Skala vyziti je siroka. Radi se opet vratime.

Podzim 2021 - Skupina přátel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenka je umístěna na kraji lesa, kde nás nikdo nerušil, hned po dvou krocích do lesa jsme našli praváky. Je perfektně vybavená, jak kuchyň, tak i sociální zařízení. Autem je to odtud pár minut do většiny nádherných míst a atrakcí Beskyd. Strávili jsme zde nádherný prodloužený víkend.

Léto 2021 - Dalibor se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt ve stylové roubence se nám moc líbil. Každý večer jsme pozorovali překrásný západ slunce za masivem Radhoště. Pak jsme rozdělali oheň a do noci u něj seděli v tichu nádherné přírody. Cesta k chatě je slepá a dál pokračuje lesem jen pro pěší směrem na Soláň. Na sousední velké louce se povalovaly romantické balíky slámy a slyšet byly pasoucí se beskydské ovce. Uvnitř je roubenka luxusně vybavena a nabízí veškeré pohodlí, energie v místě je příjemně odpočinková.

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Roubenka vás překvapí už jen tím, na jak krásném miste se nachází a jak je dokonale vybavena. Kdo chce pohodu, klid a krasne západy slunce, tak je na správném miste. Deti, když vystoupily z auta, tak nadšeně skakaly, ze je to nejkrasnejsi místo na svete

Zima - Lenka
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Umístění ubytování na kraji lesa.
Čisté, krásné a plně vybavené ubytování.
Naprostá spokojenost

Zpět na prezentaci objektu č. 11141

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Beskydy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz