Hodnocení a recenze ubytování: Roubenka Bobešovka - Rokytnice nad Jizerou

Kde jsem: Chaty a chalupy   Roubenka Bobešovka - Rokytnice nad Jizerou   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13668

Roubenka Bobešovka - Rokytnice nad Jizerou

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Renata s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na roubenku Bobešovka, jsme jeli poprvé spolu s přáteli. Celkem nás jelo 5 rodin. Po vstoupení do roubenky jsme padli úžasem nad tím, jak je chata překrásná, neuvěřitelně vybavená a naprosto čistá, naklizená, voňavá. Jedním slovem LUXUSNÍ. Nejvíce nás fascinovala perfektně vybavená kuchyně, nádobí, mixér, mikrovlnka, toustovač, plnoautomatický kávovar na zrnkovou kávu, pekárna na chleba, ledovač, no prostě úplně všechno, zcela plnohodnotně vybavená kuchyně. Povlečení, ručníky, utěrky, jar, tablety do myčky nádobí, vše k dispozici. Ve spodním podlaží se nachází pračka a sušička, kterou jsme také mohli využívat. Celé podkroví je udělané jako herna pro děti, což bylo, vzhledem k tomu, že nám o jarních prázdninách počasí nepřálo, obrovské plus. Vůbec nám to nevadilo, protože jsme zábavu našli v chalupě. Nahoře je stolní fotbal, tenis, obrovské množství deskových her a hraček, stavebnic. Dole ve spodním patře bylo vyžití zase pro nás dospělé - kulečník, šipky a naprosto úžasná sauna (2x) včetně ochlazovací kádě, dvou sprch a WC. Společenská místnost byla dostatečně velká pro nás pro všechny (18 osob) a to jak na vaření, tak na posezení. Celý dvůr je vybaven krásnými herními prvky pro děti.
Pokoje jsou dostatečně velké pro čtyřčlennou rodinu. Dva mají i sociální zázemí, jinak jsou k dispozici dvě koupelny s WC přímo před pokoji na chodbě.
Fotografie na internetových stránkách plně odpovídají skutečnosti.
Na této roubence jsme našli to, co jsme hledali, klid, pohodu, čisto a ničím nerušenou dovolenou, za to opravdu děkujeme. Bylo to tu skvělé a věřím, že jsme tu nebyli rozhodně naposledy.
Pobyt zde všem doporučuji, nebudete litovat.
Byli jsem tu opravdu maximálně spokojeni.

Zima 2024 - Martina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chatu jsme po dvou letech znovu navštívili, splňuje všechno co jen si můžete přát, majitelé úžasní,ve všem vám vyjdou vstříc, úžasná nová venkovní káď,kterou jsme každodenně využili.Na sjezdovku vás doveze skibus a když vám vyjde počasí je to super dovolená, děkujeme a těšíme se na další dovolenou ❤️

Zima 2024 - Radka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná, čistá, plně vybavená chata, ve které se lze pohodlně ubytovat až v 5ti rodinách. 5 ložnic a 4 koupelny, zajistí klid:-) Nadto velká herna pro děti, wellness vč. venkovního sudu je příjemný bonus, který jsme plně využili. Poloha chaty dobrá na sjezdovky v Rokytnici či v Pasekách nad Jizerou. Za naši skupinku jsme byli velmi spokojeni a můžeme jen doporučit.

Zima 2024 - Marco Muttray s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Toll ausgestattetes Haus. Es ließ keine Wünsche offen. Großzügige Sauna, die wir gerne genutzt haben. Die Kinder hatten viel Spaß im Spitzbodenbereich mit den ganzen Spielen.

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je naprosto boží, pro více rodin s dětmi je ideální..☺️

Podzim 2022 - Frantisek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Krasne zrekonstruovana chalupa v puvodnim stylu, perfektne vybavena, cista, skvele saunovani, detsky koutek, zahrada. Pro 5 rodin s detmi perfektni misto.

Léto 2022 - Partička červenec 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nadstandardně vybavená chata na krásném místě. Super zážitek. Za týden jsem nepřišel na nic, co by chybělo mě, nebo jiným rodinám. Naopak předčilo naše očekávání.

Léto 2022 - Lukáš s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Bezvadná chalupa pro rodiny s dětmi. Je tam dost zábavy jak pro děti, tak dospělé. I kdybyste nedělali výlety po okolí (které je opravdu krásné a už 500 metrů od chalupy můžete sbírat borůvky a houby), tak se celý týden na chatě a zahradě nudit nebudete. V rámci pobytu můžete např. využít kolobezky, jedno cyklistické kolo v létě a na zimu tam jsou boby, sáně apod. Takže sebou nemusíte skoro nic vozit.
Kuchyň je skvělé vybavená a nic jí nechybí. Stejně tak dětská herná. Dále si můžete klidne vyprat. O sauně a herně s kulecnikem se ani nemá cenu zmiňovat. Prostě luxus. Pan majitel nikde nešetřil a vše je kvalitní a celkově vkusně zařízené. Je to zatím nejlepší chalupa, na které jsem za posledních 10 let byl...

Zima 2022 - Eliška s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vše bylo skvělé, rádi se vrátíme.

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborná komunikace s majitelem. Top vybavení, lokalita vhodná pro rodiny s dětmi.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné ubytování s nadstandartnim vybavenim,moc příjemní majitelé, určitě doporučujeme všem,kdo si chce skvěle zalyžovat a poté relaxovat v sauně či venkovní kádi, určitě se vrátíme

Zima 2021 - DavidH s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Parádní roubenka uzpůsobena pro více rodin bez omezení.
Vybavení roubenky nadstandardní.
Wellness nadstandardní.
Vhodné i pro rodiny s dětmi.
Děkuji David

Zpět na prezentaci objektu č. 13668

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krkonoše

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz