Hodnocení a recenze ubytování: Pohoda Ubytovani - Cep

Kde jsem: Chaty a chalupy   Pohoda Ubytovani - Cep   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15216

Pohoda Ubytovani - Cep

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Michaela Sálova s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná a pohodová dovolená v čistém a výborně vybaveném apartmánu. V okolí je velké vyžití jak na kola, zajímavosti a koupání. Skvělá komunikace s paní majitelkou a milé přivítání v podobě domácích vajíček,místního piva a vina. Byla jsem s rodinou a opravdu jsme si dovolenou užili. Rádi se budeme vracet. Vřele doporučuji.

Léto 2023 - Veronika Č. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná letní dovolená v příjemném prostředí a s perfektním zázemím, velice milá a ochotná majitelka, v okolí spousta možností vyžití jak za slunečného, tak deštivého počasí. V domě uklizeno, v kuchyni plné vybavení, nic nám nechybělo, na zahradě příjemné posezení, trampolína pro děti a kousek možnost krmení domácích zvířátek, syn byl nadšený. Určitě doporučujeme.

Léto 2023 - Tomáš P. s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice krásná dovolená, perfektní ubytování, čistota, soukromí, vyžití pro děti (trampolína, krmení domácích zvířat), příjemné uvítání od paní domácí (domácí vajíčka, třeboňské pivo a víno), v okolí spousta cyklostezek, koupání v pískovně CEP, příjemné posezení v místní "ZAHRÁDCE".

Léto 2023 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná dovolená, všem doporučuji.
Apartmán je velice dobře vybavený a v naprosto skvělém stavu. Na přivítání jsme dostali domácí vajíčka a lokální pivo. Lokalita je vhodná pro cyklisty. Do Třeboně je to pouhých deset kilometrů. V obci jsou dvě možnosti občerstvení a kulturního vyžití. Dále doporučuji koupání v nedaleké pískovně Cep nebo rybník Podřezaný.

Léto 2022 - Jiří s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi pěkné ubytování s dokonalým zázemím. Příjemná paní domácí a hezká příroda v okolí. Určitě všem doporučujeme pro klidnou a pohodovou dovolenou.

Jaro 2022 - Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto perfektní ubytování,strávili jsme tam týden v červenci a určitě přijedeme zase.
Vybavení apartmánu je nadstandardní,všude čisto,voňavou. V lednici čekalo na děti od paní majitelky sladké přivítání a pro dospělé pivo z pivovaru Třeboň a domácí vajíčka, úžasná pozornost.
Prostorná zahrada s trampolínou pro děti,i když ty naše nejvíce bavila zvířátka, které tam chovají a děti je mohli krmit, koza Bára byla velice oblíbená. Na zahradě pěkně posezení, ohniště a gril. Ranní káva s výhledem na louky a lesy byla dokonalá.
Velice milá,příjemná, sympatická a starostlivá paní majitelka. Spousta vyžití pro děti i dospělé v okolí. Za nás dovolená bez chybičky.
Rádi se zase vrátíme

Léto 2022 - Robert s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Můžeme jen majitelům poděkovat za krásnou dovolenou, jedná se o pohádkové místo nejen pro rodiny s dětmi, když nechcete být rušeni okolím. Vybavení apartmánu bylo bez chybné, vše co si můžete na dovolené přát tak máte po ruce. Vybavení bylo nadstandardní jako kola pro celou rodinu, gril, ale i ohniště, trampolína a velký pozemek, na kterém se děti vyblbli, k tomu mají majitelé domácí zvířátka, které děti můžou nakrmit, ale když nechcete, tak vás neruší a ani o nich nevíte.
Zkrátka a dobře nic nám zde nechybělo a rádi se vrátíme zpět.

Léto 2022 - Tomáš K. s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Už první dojem po příjezdu úžasný. Ubytování perfektní - vybavení velmi nadstandardní, všechno čisté a voňavé. Prostorná upravená zahrada s posezením, ohništěm a grilem. A nádherné posezení s výhledem na krajinu. K zapůjčení jsou kvalitní kola pro celou rodinu - a využili jsme je s radostí. Velmi příjemná paní majitelka, na které je znát, že opravdu chce, aby se vám u ní libilo. Za nás se jí to na 100% podařilo a ubytování Pohoda se tak jmenuje plným právem. Rádi se vrátíme.

Jaro 2022 - Lenka v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Pěkně řešené ubytování, z něhož je patrná snaha majitelů dopřát hostům co nejpříjemnější pobyt. Velmi vstřícní a ochotní majitelé, současně respektující soukromí hostů. Udržovaná zahrádka u objektu je citlivě přímo propojena s okolní krásnou přírodou. Pro ty, kdo rádi relaxují v přírodě, je pobyt balzámem pro duši. A když vyjde počasí, západy slunce jsou opravdu nádherné!

Zpět na prezentaci objektu č. 15216

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz