Hodnocení a recenze ubytování: Pohoda u Crhů - Senožaty

Kde jsem: Chaty a chalupy   Pohoda u Crhů - Senožaty   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15734

Pohoda u Crhů - Senožaty

Průměrné hodnocení 97%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 91%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Miloš se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše na pohodu, domluva s majitelem, ubytování, klidne a ciste místo, vhodné pro děti...dvůr jak u babičky...prostě pohoda a klid pro relax...pro majitele není nic problém takže se nám nechtělo domů ????

Jaro 2024 - Štěpán s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme u pana Crhy na Velikonoce od čtvrtka do pondělí. Za mne nádherné místo, velmi slušně vybavené. Ačkoliv je statek u silnice, tak o ní nevíte. Zahrada krásná, rozdělená na zóny - když opékáte buřty, tak si přijdete jak na čundru v lese:-). Pan majitel je skvělý, domluvíte s ním asi cokoliv. Stůl na pinčes, dovoz sudového pití, půjčení spešl nádobí, které není obvyklé, atd.
Místo má neuvěřitelné genius loci, přeci jen je tam 700 let historie. Vřele doporučuji.

Jaro 2024 - Radka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
U pana Crhy jsme našli skvělé místo pro naši rodinnou oslavu pro 18 osob. Nádherná chalupa s úžasnou zahradou. V létě to tu musí být paráda.
Vše je čisté, útulné, v objektu bylo krásně teplo. Pan majitel je úžasný, velice ochotný. Vřele doporučuji na pobyt pro větší skupinu lidí.

Léto 2023 - Džamila se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá, taneční dovolená, bez chybičky, prostě pohoda u Crhů.
Určitě se rádi vrátíme.

Podzim 2023 - PPL - Jarek se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super - vím, že bych se měl rozepsat, ale... co víc říct, pokud nemáme výtky a co jsme měli na očích, mobilu, .... to nám bylo splněno :) Děkujeme

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Komunikace s majitelem probihala na vybornou, cely objekt nam ochotne ukazal, provedl, na vsem jsme se dohodli. V objektu vse ciste, povleceni a rucniky vonave (ne vsude to tak byva). Zarizeni takove co dum dal, tady si dovedu predstavit, ze by se dalo leccos zlepsit s ohledem na historii objektu, dalo by se vybavit styloveji, ale chapu ze nejde vsechno hned. Skvělé wellness, nádherná zahrada. V objektu teplo. Nedaleko ubytování potraviny.

Podzim 2023 - Jan Martinák se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Hledali jsme místo k uskutečnění firemní akce a team buildingu v prostředí mimo rušné město a kancelář. Pohoda u Crhů je krásné místo s nádechem historie a venkova. I když drobné rekonstrukce stále probíhají, všude je čisto útulno. Co však musím vyzdvihnout je servis, který nám poskytl pan Crha, počínaje zázemím k týmovému workshopu s krbem a praskajícím ohněm, bohatou snídaní a výborným obědem, konče poskytnutím ochutnávky z jeho vinného sklepa. S panem Crhou je radost komunikovat, nic není problém a vše je na nachystáno dle domluvy. Moc děkujeme.

Podzim 2023 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Léto 2023 - Markéta s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Velmi příjemní majitelé, krásné klidné prostředí, ideální pro skupinku rodiny s dětmi. Na pozemku je vše, co si lze přát. Postupně se renovují pokoje, objekt je historickou památkou, ale má velké kouzlo.

Léto 2023 - Monika se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Nadstandardně vlídné uvítání majitelů. Pokoje prostorné čisté, člověk se cítí skoro, jako doma. Optimalní poloha vzhledem k potřebnému vyžití pro naše děti - blízkost dětského hřiště a rybník . Rychlá reakce na naše přání a připomínky. Velmi bohatá rautová snídaně přizpůsobena našim požadavkům. Když to shrnu = opravdu to byla POHODA.

Léto 2023 - Zdeněk Málek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pohoda nejen v názvu, ale i při celém pobytu. Místo je rájem pro děti i potěšením pro dospělé. Děti mohou využívat řadu hraček, odrážedel, ale zejména velký uzavřený venkovní prostor s řadou míst pro hraní, který je bezpečný a nabízí dostatek možností pro zabavení malých i větších dětí. Dospělí ocení soukromí, klid, možnost grilování, opékání na ohni, ale i vlastní zábavu a možnost realizace oslavy. Většinu aktivit je možné realizovat i za nepříznivého počasí ve společenské místnosti vybavené, kromě jiného, hrami, hračkami, ale i výčepním zařízením.
Ubytování je pěkné a je i připomínkou historie objektu. Velkým kladem je přátelský vztah a vstřícnost pana majitele, ochota při plnění přání hostů, osobní přítomnost i rada a pomoc po dobu pobytu a realizace dalších požadavků – např. příprava hostiny, zajištění stravování, zajištění požadovaných nápojů, prostě všech požadavků, které hosté mají. Vřele doporučuji!

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 - Naďa se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
O Velikonocích jsme si s partou přátel (23 lidí) užili úžasný a relaxační pobyt na
chatě u pana Crhy. Chalupa je velká, disponuje několika místnostmi, vybavenou kuchyní, barem s výčepem a hlavně wellness, které pro nás byl záchytným bodem, proč jsme vybrali zrovna tuto chatu. A musím říct, že vířivka i sauna byly v perfektní stavu. Pan majitel vždy ráno připravil wellness na další používání a my s tím měli minimum práce.
Jediný nedostatek, co vidím, je že wellness a další místnost (sklípek, biliard a herna) jsou odděleny od hlavní budovy a musí se jít přes zahradu, což by ničemu obvykle nevadilo. Ale my chytli zrovna deštivé počasí a tedy to sebou přináší trochu bahna a nečistot přenášených mezi objektem a místnostmi.
Jinak je to krásný objekt, zachovalý, ale který si přesto ponechal rázovitost minulých let.
Pobyt jsme si strašně užili a moc děkujeme za vstřícnost panu Crhovi.

Jaro 2023 - Jarmila s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni, stejně jako se vstřícným panem majitelem. Dobrá komunikace, rychlé jednání. Objekt je krásný, dýchá z místa historie. Krásná velká zahrada, kterou nám počasí nedovolilo využít, ale to nikdo neovlivní. Snad nám někdy vyjde se sem vrátit.

Jaro 2023 - Ondřej s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Jsem zakladatel seznamovacích akcí pro lidi a tvoření pobytů pro rodiny s dětmi a teď jsme trávili prodloužený víkend zde a jelikož jsem dělal několik desítek pobytů, tak mohu velmi doporučit pobyt zde. Relax,klid,harmonie, velmi dobrá a ochotná komunikace s majitelem, kterou za mě hodnotím nejvíce kladně z mojí stránky, všichni si pobyt užili a poprvé v historii mého působení se vracíme po druhé na stejné místo v létě. Jestliže hledáte lokalitu, kde si odpočinete a budete se cítit velmi dobře, tak Vám mohu doporučit 10/10 tento objekt.

Zima 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Ubytování samo o sobě bylo fajn a pro více rodin s dětmi bylo vyhovující. Jen jsme postrádali trochu více soukromí - majitel bydlí v druhé části nemovitosti ve dvoře. Snažil se být vstřícný, ale my jsme zvyklí spíše na předání ubytování a pak soukromí, pokud není žádný problém. Tady jsme měli trochu pocit kontroly, chodil i do nám pronajatých prostor, když jsme třeba odjeli na výlet, což bylo zvláštní. Prostředí ale jinak bylo fajn, úžasné dětské hřiště hned přes silnici, deti si to moc uzily.

Podzim 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2022 - Hana K. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Nejedná se sice o super luxusní vybavení, ale spíše účelové, najdete tam však vše, co potřebujete k příjemně strávené dovolené. V usedlosti na Vás opravdu dýchne historie, ale také klid a pohoda :-) Všude 100 % čistota. Děti si užili opravdu nádhernou zahradu s jezírkem a ovocnými keři a stromy, opékání špekáčků, pink ponk, vířivku, koťata a obrovskou společenskou místnost s fotbálkem a hračkami. Před ubytováním je moc pěkné venkovní dětské hřiště. Pan majitel je velmi vstřícný a pokud budete cokoliv potřebovat, zařídí. Rádi se opět někdy vrátíme.

Léto 2022 - Monika se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Děkujeme za příjemný pobyt.
Škoda jen, že nám nevyšlo počasí, abychom mohli užívat pohody na zahradě kolem domu. Ale i tak jsme si ubytování užili.
Pan majitel je velmi milý, je s ním vstřícná a rychlá domluva.
A i když třeba ještě nemá úplně vše doladěné, jak říkal, nevadilo nám to.
Dokonce jsme dostali i vínečko, děti nanuky, jako malou omluvu za menší čekání. (ještě musel douklízet po lidech před námi).
Určitě doporučujeme :-)

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice krásné, příjemné a hlavně klidné prostředí. Velice příjemný majitel. Ve všem se snaží 100% vyhovět a co nejvíce Vám pobyt zpříjemnit. Mohu všem jen doporučit. Po ztráveném týdnu v Pohodě u Crhů jsme po týdnu opět přijeli.

Zpět na prezentaci objektu č. 15734

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz