Hodnocení a recenze ubytování: Pohádková wellness chaloupka - Radkov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Pohádková wellness chaloupka - Radkov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12702

Pohádková wellness chaloupka - Radkov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Lucka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dohoda s majitelkou Aničkou byla skvělá ⭐️ a velmi rychlá (protože na mou poptávku reagovala během pár minut i v neděli) i přes naše dva ohaří kluky????????. Zcela mimo plán jsme si víkend i s dětmi???????????????????????? prodloužili o čtvrtek kvůli ubytování od tří nocí. A díky za to. Chaloupka???? je opravdu pohádková, vkusně zařízená a nadstandartně vybavená (od kávovaru, přes spoustu dalšího náčiní v kuchyni po dostatek nádobí). Není veliká, ale skvělá atmosféra je v každém jejím koutě. Počasí nám úplně nepřálo díky ochlazení ????️ a dešti????️, ale nevadilo to ani nám rodičům, ani dětem. Protože vířivka, sauna a příjemný obytný prostor s praskajícím ohněm u deskovek (a lze si vybrat jestli v chaloupce nebo ve wellness přístavku s výhledem na rybník) kompenzovala zkrácené výlety. Těch je v dojezdu ???? 20 minut v okolí spoustu jak pro děti, tak pro nás pejskaře. Psy lze vyvenčit i hned nad chaloupkou za obcí nebo zavřít bránu a nechat je volně po zahradě. Moc sympatický byl jak přístup majitelky, která sama zavolala, zda jsme spokojení na začátku pobytu i jeho konci, ale i správce, který nám zatopil v kamnech před příjezdem včetně koupacího sudu-vířivky. Takže dorazíte, uděláte si dobrou kávu a už se můžete kochat výhledem. Moc děkujeme ???? za krásný čas u Vás, Aničko a pokud někdo váhá nad nějakým volným termínem berte ho, dokud je ????.

Jaro 2024 - Michaela s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemný pobyt u rybníka v malé vesničce. Vhodné pro 2 rodiny s dětmi, perfektní zázemí, plně vybavená kuchyň, klidný wellness koutek, za který by se nemusel stydět ani žádný hotel :) naprosto si dokážu představit pobyt i v létě, kdy je více možností na výlety a poznávání okolí. Komunikace s majitelkou byla skvělá, na poslední chvíli jsem žádala o dětskou postýlku, vše bylo po našem příjezdu nachystané. Děkujeme

Zima 2024 - Kristýna se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka je krásná, čistá, vybavená a připravená, i na děti. Děti byli nadšené a my taky. Hlavně bych chtěla poděkovat za možnost přijet dříve a potom zase odjet později. Skvělá komunikace ze strany majitelů. Moc děkujeme a určitě doporučíme dál.

Zima 2023 - Jitka v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli velice spokojeni. Chaloupka je krásně zařízená. Vybavení wellness domečku je bezkonkurenční. Oceňujeme oplocený pozemek a možnost vzít s sebou svého čtyřnohého mazlíčka. Rádi se vrátíme.

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Příjemná, hezky vybavená chalupa. Pro batolata členitý terén na zahradě, je to spíše pro děti od 3 let vzhledem ke schodům a svažitému terénu. Jinak vše naprosto perfektní.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Cahlupa krásná, čistá, velmi dobře vybavená. Naprostá spokojenost:)

Léto 2023 - Jiřa s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
spokojenost s výbavou byla dostatečná. Venkovní grill nešel použít na přímé grilování kvůli nedostatečné stabilitě mřížky. nízkému umístění nad ohněm a také náklonem.

Léto 2023 - Zdeňka -Petr - děti s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dnes nám skončil týdenní pobyt v chaloupce a i přes nepřízeň počasí, jsme si to užili. Vyžití jak pro děti,tak pro puberťáky a samozřejmě pro dospělé,.Doporučuji hlavně těm, kteří mají rádi klid a rádi relaxuji.Moc děkujeme a určitě se k vám vrátíme. Z+P+

Jaro 2023 - Hana Hyclova se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka byla opravdu jak z pohádky. Kompletně a krásně zařízená . Maximální spokojenost !! Příjemní a vstřícní majitelé . Určitě jsme tam nebyli naposledy

Jaro 2023 - Iva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Z ulice nenápadný domek, ale hned za vrátky to začíná.. Zvonička, stěna vyskládaná polínky, hned za rohem křesílka se stolkem a výhledem na všechno, co vám pobyt nabízí. Využili jsme bohatě všechno co šlo. Vířivku, saunu, pohodlné grilování, opalování na upraveném trávníku, vše čisté, upravené skalky. Bylo nás šest a pejsek, mohli jsme trávit čas spolu i každý sám, podle chuti a nálady. Trochu jsme vařili, hráli hry, koukali na film, využívali Wi-Fi, vesnička je natolik klidná, že mlaďoši mohli volně jezdit na kolečkových bruslích. V chaloupce vysoký komfort, vše zařízeno s velkým citem a vkusem, pohodlně a moderně. Ze všech stran je cítit, že majitelé dělají všechno proto, aby rekreantům všech věkových skupin nic nechybělo a cítili se co nejlépe. Určitě se budeme chtít vrátit.

Jaro 2023 - Ondra se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka je velice pěkně zařízená, nic ji nechybí. Za malý poplatek prakticky neomezené množství dřeva, kterým si člověk může zatopit v chatce, wellness domku, krbu či vířivce. Vybavení v samotné chatce je více než dostačující, vyperete si usušíte a uvaříte cokoliv. Byli jsme zde jako skupina přátel s pejskem a můžeme jen doporučit. Oplocený pozemek a téměř nulový pohyb lidí okolo poskytuje klid a umožňuje i volné pobíhání vašeho čtyřnohého přítele. Určitě máme v plánu zde zavítat znovu, stojí to za to.

Jaro 2023 - Lenka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování splnilo naše nároky na 100%, chtěli jsme si odpočinout a to se nám dokonale podařilo, velmi hezké a utulne prostředí. V chaloupce je vše, co je potřeba - kavovar s kávou, kuchyňské nádobí i prostředky pro úklid, myčka…čisté povlečení a voňavé ručníky i osusky, prosteradla do sauny. Nechybělo nám nic, snad jen kuchař a lžíce na boty - ale upřímně bych se nedivila, kdybychom je jen nenašli

Jaro 2023 - Dušan s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka je naprosto úžasná, navštívili jsme s malými dětmi a vše bylo skvělé. Komunikace jak s majitelkou, tak správcem v pohodě,ochota a vstřícnost. Zahrada, domeček pro děti, skluzavka, vířivka, sauna, vše plne funkcni a čisté. Už teď se těším na další pobyt.

Jaro 2023 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Krásný objekt s veškerou vybaveností, vhodný pro party přátel nebo rodiny s dětmi. Moc se nám líbilo.

Zima 2023 - Barbora se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všechno predčilo očekávání ♥️

Jaro 2023 - Láďa se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chalupa umístěná na břehu rybníka ve velmi klidné vesničce. Chalupa není svými rozměry přehnaně veliká, ale je velmi dobře a prakticky vybavená, a působí tak velmi útulným dojmem. Přestože uvnitř dýchá klidná vesnická atmosféra, tak v ní nechybí veškeré moderní příslušenství jako myčka, pračka, kávovar apod. V této chalupě člověku jednoduše nich nechybí. Nejvíce jsme si ale užívali skvělého přístřešku s posezením a vířivkou, ve kterém je umístěný venkovní krb s perfektním grilem. Z vířivky i sauny je nádherný výhled na hladinu rybníka a klidnou vesničku. Odpočívárna sauny je vybavená pohodlnými lehátky, koženou sedací soupravou a vlastními kamny. Po saunování je možné se ochladit v ochlazovacím sudu. Hned vedle je i bazén s venkovním lehátkem. Na zahradě je tak vše, co člověk potřebuje, včetně vyžití pro děti. Vynikající byla i komunikace s majiteli/správci chalupy. Vyšli nám ve všem maximálně vstříc a my jsme si tak mohli naplno užít celý pobyt.

Zima 2023 - Martina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka je perfektní. Velmi pěkně a vkusně zařízená na klidném místě u rybníka. Wellness "domeček" se saunou a výřivkou, která je venku ale krytá pergolou nabízí skvělé místo na relax v jakémkoliv počasí a ročním období. Nám nasněžilo a o to příjemnější to bylo pak ve výřivce bylo :). Moc děkujeme za pobyt a doporučujeme ostatním!

Zima 2023 - Pavlína v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme nadmíru spokojeni. V chaloupce vše stylové, funkční a harmonické. Užili jsme si 3 skvělé dny s manželem a pejskem. Vířivka a sauna byly lepší než jsme čekali. Věřím že se vrátíme, protože jednou nestačí.

Zima 2023 - Míša s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto úžasná chatička, v klidné lokalitě. Zejména pro ty co opravdu chtějí utéct od rušných měst, vypnout a užít si dovolenou u praskajiciho krbu. Chatička je malinká ale dostačující, bylo tam úplně, vše co se týká vybavenosti. Sauna naprosto perfektní

Zima 2023 - Lenka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná,malebná chaloupka na venkově s báječným wellness -zvlášť prostor,kde je i příjemná odpočinková zóna po sauně či vířivce na odpočinek (krásný krb v domě i wellness prostoru).Dostatek prostoru v domě i wellness prostoru,dostatek všeho v celém objektu vč.hygienických přípravků.Všude čisto,krásné vybavení,krásně vše vymyšlené/navržené do detailů.Krásně zařízená a vymyšlená i zahrada s bazénem,vířivkou,venkovním krbem a prostorem pro posezení venku s přístřeškem.V ubytování je krásně,harmonie,klid,pohoda,úžasné elektrické zatemňující rolety na dálkový ovladač a tak se vyspíte ještě lépe.Dostatek možností výletů v okolí.Velký zájem paní majitelky o hosty,zda-li spokojeni a nic nechybělo - velmi příjemná a obdivuhodné.Ochotný správce objektu.Děkuji Vám,děkuji za ochotu.Celá skupinka přátel jsme byli velmi spokojeni,líbilo se nám a mohu doporučit.

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Jedním slovem Pohádka!!!
Velice vkusně zařízený domeček, nic nám nechybělo a prožili jsme zde krásné Vánoční svátky

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Bylo to super, doslova pohádková chaloupka

Zima 2023 - Šárka a Zdeněk v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme moc spokojeni,krásné místo na odpočinek,užili jsme si saunu a vířivku,určitě se někdy vrátíme.

Zima 2023 - Jiří s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Pokud hledáte místo k relaxaci a zároveň hledáte klid a soukromí navahejte a vyzkoušejte ubytování.My jsme po běžkách a vyletech přestože venku byl mráz, pravidelně pouzivali vyrivku, saunu a také infra...max.spokojenost a využití dle naší chuti a zájmu předčila naše očekávání a doslova jsme se každý den hyckali...a záchod...to musíte vyzkoušet..my jsme si vařili, myčka jela každý den, použili jsme i pračku a do toho zmíněný welness každý den a platili jsme za spotřebovanou elektřinu/týden 950kc...což nám přišlo úplně v pohodě.Vyborna pekárna je v Novém městě na namesti, kde jsme si po vrácení se z výletů pravidelně kupovali pečivo a naproti mají dobré stacene víno..větší nákup v Lidlu tamtéž. Ve vesnici je sice konzum, který mají otevřený po,st,pa 7-11hod a poté od 16-17:30hod.ale jej jsme nevyužili.Vylet: pohádková vesnička (pro děti), zoo Brno(35km) moc pěkné, Tři studny běžky.. upravené běžecké stopy a ve Velkém Meziříčí Jelínková vila, kde výborně vaří...zejména ryby..před příjezdem do resortu jsme byli na večeři.. doporučujeme..

Zima 2023 - Petr se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Velice krásné místo pro relax a pohodu.

Zima 2023 - Martin v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě jsme strávili krásné 4 dny a báječné jsme si odpočinuli. Velice vkusně a s citem zařízený interiér, který nabídne veškerý dostupný komfort (kávovar, myčka, pračka, sušička a jako bonus vyhřívané záchodové prkénko

Podzim 2022 - Ludmila v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Za nás naprostá spokojenost. Vše krásné jako na fotkách. Chaloupka je perfektně a vkusně zařízena. Všude je čisto a k dispozici je vše potřebné. Sauna i venkovní vířivka je teď na podzim a v zimě naprostý luxus. Stejně jako venkovní gril se zastřešenou terasou. Majitelka je velmi milá a ochotná. Rozhodně doporučujeme návštěvu této chaloupky

Podzim 2022 - Hájci&Hájčata s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vlastně ani nemám co napsat :-) Vše dle popisu a fotek odpovídá, ve skutečnosti je to ale mnohem hezčí! Absolutně nic nám nechybělo, vůbec se nám nechtělo domů. Využili jsme saunu i koupací sud, užívali si maso z grilu a pak relaxovali v teple u krbu. Venkovní rolety jsou dokonalé!
Pan správce v pohodě, paní majitelka starostlivá, ochotná a moc milá. Děkujeme!

Podzim 2022 - Denis a Lucie s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Luxusně vybavená Chaloupka, která je zařízená do nejmenších detailů. Všude krásně uklizeno a čisto. Vnitřní krb dodává atmosféru během chladných večerů a sauny s vířivkou zase zasloužený relax.
Příjemná paní majitelka, která nám vyšla se vším vstříc.
Mockrát děkujeme za pohádkový víkend a určitě se zase vrátíme ❤️
Denis s rodinou

Léto 2022 - Miroslava Hanáková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka v Radkově byla pro naši rodinu týdenní pohádkou a pro náš společný čas požehnáním. Nejen praktičnost, ale také vkus paní majitelky Aničky se odráží v každém koutku této nádherné chatičky.Je zařízená do nejdrobnějších detailů a tak, že vše kolem do sebe krásně zapadá. Dopřáli jsme si výborný spánek, hraní společenských her jak uvnitř, tak na překrásné venkovní terase, relaxaci v sauně a vířivce. Dojem z pobytu umocňuje rybníček, který můžete pozorovat po ránu, nebo u odpolední kávy, či po návratu z výletu. V prostředí perfektně a opět nádherně vybavené kuchyně je vaření radostí. Díky Vám, paní Aničko, za vše, čím toto místo dokážete "vymazlit" také za Váš zájem a laskavý přístup. Přejeme vše dobré celé Vaší rodině. Hanákovi z Olomouce

Léto 2022 - Petra s rodinou a přáteli s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chtěli bychom všem moc doporučit Pohádkovou chalupu vonící dřevem a novotou, plnou krásných zákoutí a welness míst. Strávili jsme tady týden s přáteli a určitě bychom ještě vydrželi. Předčila naše očekávání. Nádherný interiér s nejvíc pohodlnými postelemi, fascinující kuchyň vonící čerstvou kávou, velká pergola s vířivkou, která u nás našla maximální využití, zimní zahrada s nekonečně krásným výhledem na rybník a nádherný bazén s vodopádem a opalovacím molem nám přímo vyrazili dech. Děkujeme příjemné paní majitelce za možnost vše využít a za její starostlivost a lidskost. Děti byly nadšené přes den, dospělí večer. Nejde vše slovy popsat! To musíte zažít a prožít si tady svou dovolenou. Děkujeme

Léto 2022 - Luděk s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chaloupka je stylově a útulně zařízená. Má skvěle vybavenou kuchyň. Na zahradě je vyžití pro děti i dospělé. Přes den koupání v bazénu, večer relax ve vířivce nebo sauně s uklidňujícím výhledem na rybník hned za chalupou. Užili jsme si také výlety s dětmi do nedalekého Šiklova mlýna, strašidelného hradu nebo hradu Pernštejn. Vřele doporučujeme!

Léto 2022 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nevím kde začít, v sobotu 23.7.2022 jsme se vrátili z týdenního pobytu v "Pohádkové chaloupce" , jsem pořád ,tak pozitivně nabytá. Chaloupka má právem v názvu " pohádková ". Příjemné přivítání od milých majitelů Aničky a Petra. Provedou Vás chaloupkou, vše ukáží...Je tu čisto ( na to já jsem pes

Léto 2022 - Michaela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Pohádková chaloupka je opravdu pohádková. Je to místo, které bylo tvořeno srdcem a cítili jsme se tam velice dobře. Všechno do detailu promyšlené a krásné. Nic tam nechybí, na co si vzpomenete, to tam najdete. Koupelna, ložnice, obývák, venkovní prostory - hry pro děti, balon, badmint. pálky apod. i vybavení v kuchyni je maximální. Báječný bazén se slanou vodou, vířivka i sauna jsou super! Majitelé jsou fajn lidi, zajímají se, zda je vše v pořádku. Výletů po okolí je také hodně - pro malé i velké. Doporučuji! Klídek, pohoda, relax :-)

Léto 2022 - Eva Matějková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super romantická chaloupka pěkně vybavená pro dovolenou s dětmi. Chaloupka má dva romanticky vyzdobené pokojíčky laděné do modra pohodlnými postelemi. Nejůžasnější je asi vířivka, úžasné večery za tmy, v kotli si zatopíme dřevem, ohřejeme vodu na požadovanou teplotu, zapálíme svíčky a lampičky, rozsvítíme bazén s modrým vodopádem, spustíme osvětlení vířivky, navolíme program víření a pohodička, sedíme ve vodě a sledujeme romantické noční osvětlení zahrady,záhonek s květinami a s LED osvětlením s napodobením svitu pochodní, koukáme na rybníček s odlesky světel na hladině, než vypnou veřejné osvětlení, a pak také hvězdičky, je nás 8 a nikomu se nechce z teplé vody ven. A pokud je nám horko, odskočíme se ochladit v nasvíceném bazénu. Vodu ve vířivce nám osvětluje měnící se LED osvětlení, červené, žluté, modré, zelené, fialové.... i bílé světlo, které se pomalu mění a voda hučí a bublá. Pro děti kromě pěkného bazénu i s vodopádem je tu dětský koutek, skluzavka, lezecká stěna pro nejmenší i houpačka, ale nejvíce děti ocenily dětský domeček, kam se hned všichni nastěhovaly a domek si vybavily podle svých představ (deky, polštář...e). My, dospělý jsme zase ocenili elektronický záchod se 6 programy, můžete si i naprogramovat svůj profil a na chvilku odložit svůj mobil, tento záchod vám to vynahradí, od umytí, masírování až po vyfénování pozadí, jako v Japonsku, docela zábava nastavit teplotu a směr vodní trysky na požadované místo..., lepší než televize, kterou jsme ani nestačili použít. Velká společenská místnost s velkým stolem byla ideální pro karetní hry. Velké plus je WIFI v celém objektu. Dále super sauna, kde najdete vše potřebné i prostěradla, kterou není problém vytopit na 90°C, s odpočívárnou a s výhledem na rybníček. V kuchyni jsme kromě ledničky a pěkného sporáku s troubou také ocenili také téměř neomezené zásoby kafe, čaje a cukkru a možnost zatopit si v kamnech dřevem, když byla zima. Super vybavení kuchyně, příbory, hrníčky, talíře, opravdu velké množství nádobí. Též jsme ocenili pračku se sušičkou. Opravdu nám nic nechybělo a hodně možností, jak zde strávit volný čas, též výlety do okolí. Též se nám líbil super hustý udržovaný trávník, lepší než žíněnka, to ocenily především děti. Protože na zahradě je sluníčko po celý den, je tu i prostor na opalování, buď na trávníku, nebo na dřevěném molu, nebo na vyhřátých kamenech a nebo i na dřevěném lehátku....a docela velký bazén se schůdky do vody, vhodný i pro menší děti, super i noční romantické koupání s modrým osvětlením. A také pěkné večery při grilování, super grilovací krb s pohyblivým roštem, dostatek dřeva na topení, příjemné posezení pod přístřeškem, nevadí ani když prší a vše potřebné je blízko. Prostě pohodička. Též majitelé jsou super a snaží se co nejvíce rozmazlovat své hosty co nejlepším vybavením objektu.

Zima 2022 - Andrea se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost, vše čisté, moderní a klidné okolí. V zimě také naprosto ideální. Budeme se těšit zas :)

Zima 2021 - Eliška se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka je opravdu kouzelná :) Strávili jsme zde Silvestra a rozhodně nic nám nechybělo. Majitelé jsou velmi příjemní, zajímají se, zda vše máte a zda je vše v pořádku. Vířivka je již jen taková příjemná třešnička na dortu. Rozhodně můžeme maximálně doporučit :)

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
moc příjemní majitelé, ideální zázemí pro děti, relax a výlety v okolí. K dispozici je mnoho vybavení, třeba i k využití a vyžití na zahradě (např. i mobilní badmintonová síť a rakety)

Léto 2021 - MonikaD s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka je krásně zařízená a vybavená, ubytování dražší, ale jsou k dispozici další vymoženosti jako vířivka, ohniště, energie jsou v ceně. Pobyli jsme ale krátce a nestihli využít všechny možnosti na výlety, kterých se v okolí nabízí opravdu hodně.

Léto 2021 - Petra v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Kouzelne misto, opravdu pohadkova chaloupka, relax, klid, odpocinek. Dekujeme <3

Léto 2021 - Ivana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
všechno...krásná, pohodová chaloupka v klidné vesnici s výhledem na rybník, kde vyskakovaly ryby...večer grilování a k dispozici nový koupací sud, kde jsme ohřáli vodu, a večer se dívali na hvězdy. Od majitelů ručníkový servis, káva, víno, co víc si přát. Před den jsme jezdili na výlety. Kouzelný kraj.
DOPORUČUJEME :-)

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme s rodinou 14 dní na chalupě. Kdo chce mít klid a pohodu,je to místo určené pro něj. Byly jsme i s dětmi, které měli velké využití na zahradě. Rozhodně jsme se nenudili. Co se týká výletu po okolí, tak většinou se musí autem, ale kdo má kola tak je tam určitě využije. Majitelka je velmi příjemná, vstřícná a vždy k dosažení na telefonu. Velmi se nám pobyt líbil. Zvířata jsou povolené což je též velký plus pro nás.

Léto 2021 - Karla s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme ubytovaní od středy do neděle, perfektní domluva na všem. Dvě rodiny s dětmi, oplocená zahrada, houpačka, prolézačka, domeček.. Ohýnek u rybníčku a absolutní klid a odpočinek. Nebyl problém s sebou vzít psa velkého plemene, což je málo kde, za nás na 100% super, určitě se budeme rádi vracet. Velice příjemná atmosféra.

Léto 2021 - Lenka v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pohádková chaloupka je nádherná . Kuchyň perfektně vybavena ,dvě nádherné ložnice , obývací mistnost s krbem ,no prostě to nemá chybu a hlavně všude čisto . V okoli plno cyklotras . Byli jsme moc spokojeni ,majitelé moc přijemní lidé ,budeme se rádi vracet :-)

Zpět na prezentaci objektu č. 12702

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz