Hodnocení a recenze ubytování: Na samotě u lesa - Poděvousy

Kde jsem: Chaty a chalupy   Na samotě u lesa - Poděvousy   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11758

Na samotě u lesa - Poděvousy

Průměrné hodnocení 95%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 92%

Jednotlivé recenze:

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na toto místo jsme jeli na doporučení přátel.
Čekalo nás hezké přivítání od majitelky domu, dostali jsme Krchlebský koláč a šampaňské. Dům předčil naše očekávání, je prostorný a vkusně zařízen. Všude bylo čisto a útulno. Kuchyně je plně vybavena. Pro děti je tady plno hraček a knížek. Neshledali jsme žádné nedostatky, určitě se vrátíme v létě, abychom mohli vyzkoušet i bazén.
Moc děkujeme. :)

Podzim 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 66%
Netušíme, co hodnotili předchozí pisatelé, nebo jestli jenom taktně přehlíželi některé nedostatky, protože jsou na obdobné věci zvyklí. Ale náš dojem se podstatně lišil.

Pozitiva:
- komunikace s majitelkou, její vstřícnost
- poloha na kraji velmi klidné obce zaručující opravdu soukromí a klid (když pominete uštěkané hafany sousedů a ranní budíček od kohouta, což tak nějak ale k venkovu patří; pořád lepší než kostelní zvony)
- velká zahrada stíněná stromy, zahradní altán s grilem a pecí na pizzu, na letní sezónu terasa u domu a bazén se zahradní sprchou
- v bezprostřední blízkosti hřiště pro děti i hřiště na tenis či volejbal
- funkční a rychlá wi-fi + internetová TV na velké ploché obrazovce
- rozsáhlé vybavení kuchyně
- parkovací stání za uzavíratelnou branou na pozemku
- mimo sezonu možnost vlastního vytápění dle uvážení (a peněženky, jelikož energie se hradí zvlášť a plyn je hodně drahý špás)

Negativa:
- čisto rozhodně v celém domě nebylo (všude spousta pavouků a pavučin, různá zákoutí, kde se neuklízelo hodně dlouho, pach zatuchliny - zejména v lednici, něco jako příruční trouba napůl zrezivělá a napůl totálně zamaštěná, ve varné konvici hodně velký nános usazenin, o sprchové hlavici nemluvě; okolí sprchových koutů jsme už raději moc nezkoumali, čím je to znečištěno)
- voda z domácí vodárny, která negunguje optimálně a stále přimíchává vzduch (voda pak "prská" a ve sprše nejde nastavit vhodná teplota - snad poprvé jsme zažili, že z jedné sprchové hlavice tekly zároveň studené i teplé prameny, to byla opravdu záhada); voda je navíc dost nepříjemně cítit; kdo je zvyklý na vodovod a nikoliv vlastní studnu, může s tím mít problém
- blízkost kravína (generuje občas opravdu obtěžující zápach a hmyz - komáry se to v ložnicích doslova hemžilo a i přes opakované zabíjení před spaním si syn odvážel skoro 20 štípanců - tedy nic pro alergiky)
- matrace velmi nízké a nekvalitní; spolu s rozvrzanými rošty (sic lamelovými) se nedalo hovořit o klidném spánku po celou noc
- poloha na samotě má i stinné stránky, kdy v dochozí vzdálenosti není vůbec nic, všude se musí autem (či aspoň na kole), v obci nejsou ani základní potraviny
- ohřev teplé vody není vyřešen ideálně, v koupelně v patře se na teplu vodu dost dlouho čeká (zbytečně se tak plýtvá jak vodou, tak i teplem na její ohřev)
- všude se povalují různé drobnosti bez ladu a skladu (zápalky, svícny, náhradní baterky, nějaký šroubek, wi-fi router jen tak na zemi spolu s kabely, volně dostupné prací a čistící prostředky); v případě návštěvy s malým dítětem by bylo potřeba vše odklidit, jinak hrozí nebezpečí úrazu

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velmi spokojeni, objekt perfektní, v teplém počasí bazén ideální. Vhodné místo pro cyklovyjizdky.

Jaro 2023 - Martin Mindl se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme velmi spokojení, vše fungovalo, komunikace s majitelkou byla excelentní. Krásné prostředí, nadstandardní vybavení atd.

Léto 2022 - Michaela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Dům předčil naše očekávání. Ve skutečnosti vypadá lépe než na fotkách, vybavení ve skvělém stavu, úžasný velký bazén, který jsme si opravdu moc užili. Venkovní posezení super. Jediná věc, se kterou je třeba počítat, že je nedaleko kravín a někdy bývá opravdu nepříjemně cítit. To nás trochu zaskočilo, protože s tím jsme nepočítali. Jinak komunikace s majiteli byla také bezvadná, majitelé jsou velmi vřelí a vstřícní lidé.

Léto 2022 - Jana se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování bylo skvělé, všichni jsme byli nadšení. V horkých dnech jsme se osvěžili v bazénu, to bylo moc příjemné. Majitelé mají dům plně vybavený k pohodlnému bydlení, všude dokonale čisto a útulno. Majitelé jsou moc milí a ochotní, všechno jsme si bez problémů domluvili. Dům je na konci klidné ulice obklopený ze tří stran lesíkem, je tam ticho a moc dobře se tam spí.

Léto 2022 - Romana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Všechno bylo perfektní, ubytování, lokalita, moc se nám tu líbilo. Paní majitelka velmi příjemná, na uvítanou nám připravila sekt a výborný boruvkovy Krchlebsky koláč. Moc děkujeme.

Léto 2021 - Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Velká zahrada
Pěkné posezení na grilování
Prostorný a dobře vybavený dům i pro děti
Bazén
Mínus za těžko ovladatelnou mikrovlnku
Pro malé děti bazén studený, pro dospělé super
Komáři, ale to je polohou, byly by dobré sítě na okna, venku se jim ubránit nejde

Léto 2021 - David s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Krásně vybavený dům se vším potřebným. Veliká zahrada, bazén. Místo určené k paradnimu relaxu. Nic nám nechybělo. Moc se nám líbilo.
Jediný mínus jsou velmi měkké matrace a vrzajicí postel.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
všechno
žádné

Zpět na prezentaci objektu č. 11758

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Západní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz