Hodnocení a recenze ubytování: Na samotě Pod Lesem - Dvůr Králové nad Labem

Hodnocení a recenze objektu č. 14722

Na samotě Pod Lesem - Dvůr Králové nad Labem

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Prodloužený lednový vikend se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Užili jsme si krásný prodloužený víkend v Podkrkonoší, zimní večery v sauně i vířivce, venkovní grilování. Doporučujeme procházku k nádherné přehradě Les Království a svařák v tamní restauraci ala vyhřívaná zimní zahrada na Štěrbove vile. Jaro i léto tam musí být taky nádherné, ticho kolem bylo super i obrovská uzavřena zahrada. Rádi se vrátíme. Komunikace s majitelem příjemná, vybavení perfektní.

Zima 2024 - MV s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto perfektní ubytování, výborné vybavení, krásné okolí, skvělý majitel (bezvadná komunikace, vstřícnost).

Vhodné pro rodiny s dětmi. Okolo domu je veliká zahrada, kde se děti vyblbnou, v noci je zde ničím nerušený klid.

Doporučuji!

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Báječný prodloužený podzimní víkend...nic nechybělo, komunikace s majitelem perfektní. Příště to chce delší pobyt,ať si saunu i vířivku pořádně užijeme a děti zahradu s hrackami

Léto 2023 - Parta kamarádů s dětmi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nejlepší možné ubytování, které jsme mohli pro čtyři rodiny s malými dětmi vybrat! Lokalita je nádherná, zahrada krásně udržovaná a vybavená, tráva posečená. Majitel se postaral i během týdenního pobytu o komfort - čistota vody v bazénu apod., perfektní domluva. Bohužel během silného větru malý přístřešek poničil kamarádovo auto. Pan majitel se k tomu postavil skvěle, škodu nahradí a jako omluvu nabídl dvě láhve vína z rodinného vinařství (víno je výborné, uložené ve sklepě). V chatě nechybělo vůbec nic, k dispozici tablety do myčky, kapsle do kávovaru, ručníky a toaletní papír, osvěžovač na WC, plastové sklenky na sekt do vířivky, cestovní postýlka, houbařské košíky, dětské knihy a hračky... Opravdu je myšleno i na ty nejmenší detaily. Ty fotky ani dostatečně nevystihují všechno, co tento objekt nabízí. Zahrada je obrovská, oplocená. Pod chatou je branka, kde si můžete zkrátit cestu z procházky. I ta cestička po louce byla posekaná. :⁠-⁠) Poslední týden v srpnu nebylo úplně na koupání v bazénu, ten jsme využili jen první den. Ale zase byl čas na výlety v okolí a ve vířivce je prima za jakéhokoliv počasí. ;⁠-⁠) Sauna s vonnými esencemi a následné ochlazení ve velkém sudu nás příjemně zmohly. Nechybí prostěradla do sauny, pračka a sušička (využili jsme pro děti, když bylo deštivo). Rodiny se v horních pokojích vzájemně nerušily, ani ve spodním pokoji ze zhora nedoléhá zvuk, že by to někoho mohlo budit (a to děti dokážou dělat pěkný rámus). :⁠-⁠)
Jako další plus výhled z terasy, z vířivky a z kuchyně na krmelec, kde jsme ráno pozorovali srnky. Jsou tam naučené, takže je můžete určitě potkat i vy. ;⁠-⁠) Na zahradě dozrávaly kanadské ostružiny a hrušky, pan majitel nás pobízel ke konzumaci, jak je libo. Co víc napsat? PERFEKTNÍ DOVOLENÁ!

Léto 2023 - Jana V. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost úplně se vším :) Moc milý pan majitel, komunikace na jedničku, chalupa krásná, prostorná, vybavená nadstandardně, k tomu velká udržovaná zahrada a navíc vše u lesa. Vřele doporučujeme a moc rádi se ještě někdy vrátíme.

Léto 2023 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi spokojení. Krásné místo, skvěle vybavené. Nádherný výhled. Vše čisté. Komunikace s majitelem skvělá. Pro děti velká zahrada a plno zábavy. Doporučuji toto ubytování všem.

Léto 2023 - Eva s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše bylo super. Pan majitel je velmi ochotný, ubytování je krásné i praktické. Velká zahrada je pro dovádění děti jako stvořená.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní :-)

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Každý rok jezdíme na nějakou chatu co si vybereme, a tato byla zatím opravdu nejlepší. Krásné prostory s plně vybavenou prostornou kuchyní, velká zahrada s bazénem a vířivkou a hračkami pro děti, paráda. V okolí je možnost udělat plno výletů. Plánujeme se sem vrátit :-)

Jaro 2023 - Prosekářky s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dokonale vybavená chalupa, vše čisté a funkční, rozhodně tato chalupa patří mezi TOP. V okolí mnoho aktivit. Posezení venku i uvnitř je naprosto úžasné. Všem doporučujeme.

Jaro 2023 - Hrušáci se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná lokalita, dobré výchozí místo pro turistiku, cykloturistiku, autoturistiku .... skvělé vybavení chalupy,vhodné i pro pobyt s malými dětmi, čisto, vynikající komunikace s majitelem. Bezchybný relax... doporučujeme, rádi se vrátíme. Díky Hrušáci a spol.

Zima 2022 - Helena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nejlepší ubytování v jakém jsme dosud byli. Vybaveni i např. nádobím a různými drobnostmi v kuchyni a nejen tam a čistota prostě perfektní, nic nám nechybělo. Poloha skvělá, klid, nádherné výhledy (zvlášť na silvestrovské ohňostroje v údolí),v okolí dost míst na výlety, dobrá dojezdová vzdálenost ke sjezdovkám v Krkonoších. Jednání s majitelem bez chyby. Zahradu jsme v zimě nevyužili, ale v létě musí být úžasná.

Léto 2022 - Jarmila s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolenou jsme si krásně užili, majitel velmi vstřícný a ochotný. Ubytování čisté, nadstandardně vybavené, vše k dispozici. Zahrada i okolí úžasné, využití jak pro děti, tak i dospěláky.:-)

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá lokalita, vybavení domu i jednání s majitelem. Příjemně strávený týden s dětmi, pobyt doporučuji.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt jsme si moc uzili- vyžití zde bylo jak pro dospělé, tak i pro děti(viz popis..vše odpovidalo). Jednání majitele bylo velice vstřícné,dům čistý.K dispozici byly ručníky,mýdla, věci k myčce,což nam ušetřilo hodně místa v zavazadlech.Určitě velké plus i za dětský koutek,kde bylo k dispozici spoustu hraček. Kuchyně skvěle vybavena.Doporučuji .

Léto 2022 - Leto2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto ideální klidné místo pro rodiny s dětmi - obrovský oplocený pozemek, kde si děti vyhrály na houpačkách, prolézačkách, v bazénu i vířivce. Za nás dospělé plusové body za prostornou terasu a vybavenou kuchyni. Večer jsme otestovali i super saunu a ochlazovací sud :) Jednání s majitelem příjemné - rádi se příští rok vrátíme, spoustu výletů v blízkosti jsme ani nestihli (ZOO i Adršpach super).

Léto 2022 - Hana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborně zařízené ubytování s vyžitím nejen pro děti, ale i pro dospělé! Vše potřebné k dispozici! Krásná lokalita na samotě u lesa. Mohu jen doporučit!

Léto 2022 - Jitka Kliková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Výborná komunikace s majitelem.Velmi čisté prostředí.

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní ubytování, všechno plně zařízené, maximální komfort, velmi ochotný a příjemný majitel, 100% doporučuju!!

Jaro 2022 - David se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata v nádherném prostředí se saunou a výřivkou kategorie nejlepsích wellnessů.
Nejlepší výhled na srnky a hvězdy, který jsem zažil.
Všechno funkční a čisté. určitě se rádi vrátíme :)

Zpět na prezentaci objektu č. 14722

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz