Hodnocení a recenze ubytování: Maringotka Sen Vysočina - Věstoňovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Maringotka Sen Vysočina - Věstoňovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14621

Maringotka Sen Vysočina - Věstoňovice

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Petra s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování naprosto super i s dvěmi dětmi, paní velice příjemná a ochotná, příroda ani nemluvim jedním slovem nádhera ???? nechtělo se nám domů. Tím, že to je v přírodě všude se musí dojet,ale s tím jsme počítali. Byli jsme naprosto spokojení a klidně bysme se vratili ???? všem doporučuji ????

Léto 2023 - Marta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádhera! Maringotka je velmi dobře a krásně vybavená, postele pohodlné (naše miminko takhle klidně ještě nikde nespalo), zahrada rozlehlá a rovněž vybavená - děti byly nadšené z trampolíny, pískovišťátka i hamaky, dospěláci si zase užili gril a posezení u ohně. Komunikace s paní majitelkou rychlá a příjemná. V blízkosti je Třebíč plná památek, muzeí, kaváren a parků, a také hezké lesy plné malin. Jediné, co jsme trochu postrádali, byl úložný prostor (možná by se dal udělat pod postelí..?), ale je to prostě útulná maringotka a ne obří dům, takže nás to nijak nepříjemně nepřekvapilo, a velký hrnec na vaření, ale ten mi chybí skoro všude, takže si ho beru na dovolenou s sebou. :D Celkově se nám tam moc líbilo, na konci pobytu se nám ani nechtělo odjet, moc děkujeme!

Léto 2023 - Veronika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Moc pěkné a příjemné ubytování. V maringotce a v okolí najdete vše, co potřebujete pro rodinu s dětmi. Je zde klid a pohoda.

Léto 2022 - vlastik s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Byli jsme spokojeni. Pro 4 by byla maringotka malá, ale měli jsme stan, což vše řešilo. Nejedná se o úplnou samotu, ale zahrada je opravdu rozlehlá, takže i toto splnilo očekávání. Využili jsme kotlík, chůdy i stromovou houpačku. Ta byla nejlepší. Celkově velmi zážitková dovolená, především díky všudypřítomným zvířátkům. Slepičky nám dělaly společnost celodenně. Děti byly šťastné. Pár dní nás trápila cirkulárka (čas řezání dřeva na zimu), bez ní bylo ticho a klid, jen bečení, kejhání a kokrhání, balzám na duši. :)

Odpověď majitele: Dobrý den. Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty. Krásný zbytek léta, Vodovi.

Zpět na prezentaci objektu č. 14621

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz