Hodnocení a recenze ubytování: Koblitzer Hof - Horní Chobolice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Koblitzer Hof - Horní Chobolice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14939

Koblitzer Hof - Horní Chobolice

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Sabina se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2023 - Silvia s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pokud se rozhodujete, zda si vybrat zrovna tuto chalupu, tak já 100% můžu jen doporučit.???? Chalupa je krásná, prostorná, luxusně a vkusně zařízená. Welness je naprosto úžasný! Užili jsme si to tam celá rodina a děti byly nadšené. Další plus je, že majitel byl velmi milý a ochotný.
Velmi rádi toto místo někdy opět navštívíme.

Zima 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Podzim 2023 - Dana s rodinou s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prodloužený víkend s rodinou a dvěma velkými psy, byli jsme nadšeni. Nadstandardní
vybavení chalupy, krásný bazén, dokonalá herna, oplocená velká zahrada pro psy, co si přát více. Z mnoha navštívených chalup tato jednoznačně vede. Příští rok plánujeme návštěvu znovu a na delší dobu.

Podzim 2023 - Alena se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné, prostorné ubytování, vybaveno vším, co si člověk vzpomene. Pan Kováčik velice příjemný člověk, byl kdykoliv k dispozici, vše vysvětlil.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolená byla naprosto skvělá. Kolem domu je absolutní klid a krásný výhled. Co se týká vybavení, byli jsme ohromeni, jak vkusem tak kvalitou. Najdete tu vše pro dovolenou jako z pohádky. Ráno snídaně na terase, potom na skok do bazénu, zahrát si kulečník nebo PlayStation, odpolední wellness se saunou a vířivkou a večer grilování u altánu a noční koupání v bazénu... velmi oceňuji, že na takové místo mohou pejsci, to se dnes často v takto luxusních chalupách nevidí. A co se týká pana majitele, to je třešnička na dortu... špičková komunikace, skvělé vystupování a hlavně neskutečná lidskost. Děkujeme za vše pane Kováčik a jak jsme se s rodinou dohodli, určitě jsme se neviděli naposledy!

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2023 - Tereza s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde pohodový a velmi příjemný týden. Objekt naprosto splnil naše očekávání, vybavení a zařízení luxusní. Již máme rezervaci na příští rok :)

Léto 2023 - Luka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Za moji rodinu mohu určitě doporučit. Jezdíme po českých chatách už několik let, tato byla určitě nejlepší. Jen malá vitka z naší strany je ta, že nejsme příznivci pružinové matrace. Chápu, že ostatním může vyhovovat. Jinak ještě jednou děkuji za ubytování, bylo skvělé. Slamovi

Jaro 2023 - Iva se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S partou jezdíme po naší vlasti už spoustu let,ale toto ubytování bylo ze všech nejlepší.Luxusně,ale s citem vybaven celý dům,umístěný v klidném prostředí. Krásný fitness se saunou a vířivkou + velký venkovní bazén se dá kdykoliv využít. A nakonec chceme všichni poděkovat panu Kováčikovi za profesionální,ale lidský přístup k hostům. Kéž by takových lidí bylo víc....pro toto všechno jsme si už na příští rok chalupu opět zamluvili.

Jaro 2023 - Koza se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování úžasné, skvěle vybavená chata pro skupinu přátel i rodiny. Jedná se správcem bylo rychle a jasné. Byli jsme velmi spokojeně a určitě sem pojedeme znova.

Jaro 2023 - Tereza se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto skvělé ubytování a výborná komunikace. Užili jsme si vířivku, saunu, bazén i např. PS5 v herně. K dispozici byl připravený gril i ohniště. Uvítali jsme BT repráčky. Vše bylo krásně vybavené a čisté. Využili jsme ubytování na fitness víkend a tohle místo je k tomu ideální. Už přemýšlíme, že sem pojedeme znovu :)

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Toto ubytování jsme si vybrali pro náš svatebn den, plánovali jsme velmi malou svatbu jen v malém okruhu lidí. Pan Kováčik i zbytek personálu se nám snažili pobyt co nejvíce zpříjemnit, pro děti byly zařízené hry, ubytování nádherné a skvěle zařízená kuchyň.

Léto 2022 - Jana Z. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nadstandardně vybavená chata, krásné okolí, není co vytknout. Pokoje i prostory jsou nádherné, děti ocenily hernu (a vlastně i dospělí), kde je také spousta hraček i pro menší. Pro 3-4 rodiny spousta prostoru, velikánská zahrada, bazén, vířivka, gril - co víc si přát. Děkujeme a rádi se ještě vrátíme!

Léto 2022 - Stehlíci s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Bylo to tu krásný!! Byli jsme maximálně spokojení. Klid, soukromí, prostředí, atmosféra, vybavení, čistota, zábava.... A pan Kováčik, který se o to všechno stará? To je anděl na zemi.
Moc děkujeme, rádi zase přijedeme.

S pozdravem,
Stehlíci s Deniskou

Léto 2022 - Pavlina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedna z nekrásnějších chalup, ve které jsme kdy byli. Jsme parta přátel s juniory, kteří zde našli vše - bazén, nádhernou hernu :-), knihy a wellness jako v hotelu. Takto vybavenou chalupu jsme ještě nikde neměli... a že jsme toho za ta léta projeli. Spousta výletů v okolí, které jsme ani nestačili prozkoumat, takže příští rok znovu na stejném místě !!!
A k tomu všemu...skvělý pan domácí, vždy ochotný a usměvavý.

Léto 2022 - Markéta s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chalupa je opravdu veliká, děti nadšené z velkého bazénu a z vířivky.

Jaro 2022 - Stanislav Čorej se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
nádhera, nielen v okolí kde je všetko - príroda, zámky a historické pamiatky, moderné nákuoné centrum a perfektné cyklotrasy, ale aj v chate samotnej - luxus a pohoda. Bazén a vírivka Vás osviežia, deti zabaví playstation a dospelých biliard, nezabudnime na vybavenie kuchyne, ktoré Vás bude baviť aby ste si uvarili dobré jedlo alebo pripravili špeciality k večernej párty.
Parkovanie v objekte a blízkosť nákupov z domácej farmy - ovocie aj vajíčka, a ak chcete aj dobrý gulášek.
Vkusne zariadené izby, dostatok kúpeľní aj práčka Vám poskytnú pohodu aj na dlhšiu dovolenku a každý deň máte dostatok námetov na výlet. Do Prahy len 1,5 hodiny, takže ani večerné predstavenie nie je problém. Dokonalé, a určite nestačí prísť len raz....

Zpět na prezentaci objektu č. 14939

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti České středohoří

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz