Hodnocení a recenze ubytování: K Vechtru - Kozolupy

Kde jsem: Chaty a chalupy   K Vechtru - Kozolupy   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14778

K Vechtru - Kozolupy

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - LP s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemně strávených 10 dní s našimi dětmi a jejich rodinami. Krásný, úžasně vybavený, čisťounký dům, zasazený do nádherné, udržované zahrady. I když je dům uprostřed zástavby, měli jsme absolutní soukromí a klid. Bazén už byl třešničkou ... Děkujeme paní majitelce za ukázkovou péči a pohostinnost.

Jaro 2023 - Nikola Špejrová se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedno z nejlepších míst, kde jsme se kdy ubytovali! Naprosto to předčilo naše očekávání. Jsou objekty, které vás namlsají fotkami a při příjezdu na místo zažijete zklamání, protože realita je naprosto odlišná. Tady je to úplně naopak. Realita je ještě tak o 100% lepší, než jak to vidíte na fotkách.
Paní majitelka je velmi ochotná a milá, komunikace probíhala naprosto bez problémů. Určitě doporučujeme všem, tento dům s bazénem a krásnou zahradou je rájem na Zemi!

Podzim 2022 - Zbynek Regner se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nemohu jinak, nez 100%.
Komunikace s majitelkou a majitelem byla vynikaji a predani klicu probehlo v pohode. Vybaveni domu bylo nejlepsi co jsem kdy byl. Bazen a sauna po celou dobu pobytu byl uz jen prijemny zazitek. Doporucuji.

Podzim 2022 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprostá spokojenost, s předchozími recenzemi mohu jen souhlasit.
Bezvadná a nekomplikovaná domluva s paní majitelkou, nádherný dům s maximálním komfortem. Určitě se sem vrátíme skvěle se zrelaxovat!

Léto 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedním slovem fantastické!

Léto 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné ubytování, skvělá vybavenost a výborná domluva s majitelkou!

Léto 2022 - Helena s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Komunikace perfektní. Poloha objektu pro nás ideální. Vybavení objektu je promyšleno do nejmenších detailů. Všude bylo čisto a naklizeno, cítili jsme se jako doma. Měli jsme zrovna štěští na krásně teplé počasí, a i když venku bylo 30 C, tak v baráku bylo příjemně a na zahradě pod stromem ještě lépe. Krásná zahrada, trávník je jako koberec :-)

Léto 2022 - Jan Lekeš v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování je to, co jsme již dlouho hledali. Jde o nový moderně vybavený prázdninový dům, kde ke spokojenosti nechybí vůbec nic. Začínaje plně vybavenou kuchyní kde nechybí ani led v mrazáku, velké televize a pohodlné sedací soupravy v obývací části. Ložnice s velkou postelí zajistila kvalitní spánek. Je zde taky krásná velká zahrada plná zeleně a četných míst pro posezení. V hlavní zahradní části se nachází venkovní posezení s velkým plynovým grilem včetně příslušenství a nakonec to nejlepší krytý bazén se silným protiproudem. Nechybí zde lehátka ani ručníky. V zadní části velká profi sauna. Moderní technologie v domě zde skutečně maximalizují komfort hostů. Milá sympatická paní majitelka vše vysvětlí a da i tipy na výlet.
Vše je účelové a na svém místě nenašly jsme co zlepšit.

Jaro 2022 - Daniela se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Lepší ubytování pro pobyt s rodinkou, spojený s výletem do Prahy jsme najít nemohli. V chmurném počasí jsme ocenili zejména bazén se saunou, z kterého byly nadšeny i babičky s dědečkem. Majitelé nám zajistili procházku po samotném dnu lomu Velká Amerika, kam byste se jinak nedostali. Lokalita je v klidné a krásné přírodě, avšak do Prahy se dostanete za necelou půlhodinku. Ubytování je skvěle vybaveno, nechybí ani luxusní kávovar. S majiteli byla skvělá komunikace. Doporučuji všemi deseti :)

Zpět na prezentaci objektu č. 14778

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Okolí Prahy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz