Hodnocení a recenze ubytování: Horské apartmány Almberg - Mitterdorf - Mitterfirmiansreut

Hodnocení a recenze objektu č. 16485

Horské apartmány Almberg - Mitterdorf - Mitterfirmiansreut

Průměrné hodnocení 97%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Palimak s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Musím moc pochválit paní majitelku velice ochotná pokud byl dotaz ihned odpověděla poradila co se týče ubytování pro nás super ráno jsme odjeli večer se vraceli mohli jsme si zahrát pink pong venku gril pokoje čisté vše co jsme potřebovali bylo připraveno za nás super doporučuji kdo se chce toulat po JČ německu Rakousku v okolí moc krásných míst

Odpověď majitele: Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni.

Zima 2023 - Veselá s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Apartmány jsme navštívili hned 2x. Na jarní prázdniny jsme si užili lyžování. Vydrželi jsme lyžovat celý den, v poledne s pauzou na oběd. (máme 2 děti 8 a 12let) Vleky jsou hned za apartmánem, takže nebyl problém vyrazit rovnou na lyžích. Vhodné svahy jsou tu jak pro malé (s kobercem a kolotočem), tak pro větší děti, které zde mohou řádit zcela samostatně. Červená byla fajn jak pro pokročilé lyžaře děti i dospělé. Je zde i černá sjezdovka, letošní proměnlivou zimu byla ale zavřená. Ostatní vleky jezdily, sjezdovky byly upravené, fronty nebyly, výhodou je, že permanentky se dají koupit na 4 hodiny, ale jsou i rodinné. Vyplatí se i rodinné vícedenní. Také běžecká trasa byla upravená a muž si chodil zaběhat. Děti bavily sjezdovky, tak běžky nakonec nevyužily. Obědy jsme si předpřipravily doma, protože se nám nechtělo vyvářet. Na ohřátí svíčkové, guláše, uvaření těstovin s masem je kuchyňka dostatečná. Vařit něco složitějšího pro více lidí by se asi moc nedalo, ale je škoda tím trávit volný čas na tak hezkém místě. Restaurace jsou v těsné blízkosti apartmánů, vaří dobře a cena je jako v Čechách, jen lepší kvalita. V apartmánu jsme byli poprvé i na Silvestra. Sníh nakonec nebyl tou dobou ani v Krkonoších, ale Hochficht fungoval a tak jsme si zajeli na jeden den tam. Ostatní dny jsme šli na stezku v korunách stromů, prošli si lesopark, který je v jejím okolí a prohlédli si dům Hanze Icemana, který se podobá např. domu Česko-saského Švýcarska. Hlavně 8 letý syn byl nadšený. Prošli jsme i okolí apartmánu. Příroda je tam velmi malebná. Šumava nezklame. Více jsme za 3dny nestihli, ale plánujeme, že znovu brzy přijedeme, tentokrát v létě (na jaře či na podzim), protože bychom rádi prošli větší část Šumavy a prohlédli si i více míst v Německu. Je tam opravdu krásně.

Odpověď majitele: Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že se Vaší rodině u nás líbilo.

Léto 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Velká spokojenost,
velmi příjemná komunikace s majitelkou.
Opravdu
pěkné ubytování v krásném prostředí Bavorského lesa.
S přítelem jsme zde byli již dvakrát a určitě pojedeme znovu.
Krásně je zde i v létě. Nikde nejsou žádné pokácené lesy a příroda je velmi dobře udržována. Zažili jsme zde i krásný západ slunce. Určitě doporučujeme !

Odpověď majitele: Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Krásná poloha pro lyžování s dětmi. Pokoje vybavené přiměřeně. Škoda, že nefungoval bazén.

Odpověď majitele: Děkujeme za Váš názor, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Doufáme, že situace s provozem sauny a bazénu se v nejbližší době vyřeší.

Zima 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%


Odpověď majitele: Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byli u nás spokojeni.

Zpět na prezentaci objektu č. 16485

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz