Hodnocení a recenze ubytování: Horská chata Bošáčky - Lopeník

Kde jsem: Chaty a chalupy   Horská chata Bošáčky - Lopeník   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13036

Horská chata Bošáčky - Lopeník

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Houba se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%

Zima 2024 - Honza Vlach v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše super rádi se sem vrátíme

Zima 2023 - andreaa s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Jednalo se o silvestrovský pobyt. S majitelem velmi příjemná domluva, se vším ochotně pomohl a poradil ohledně okolí. Hledala jsem klidné místo, kvůli pobytu s pejsky, kteří se ohňostrojů bojí a doufala jsem, že tu bude klid. Bohužel pro nás bylo pár rachejtlí odpáleno již první večer našeho příjezdu (28.12.) z chalupy pod námi, což nám dojem z pobytu velmi znepříjemnilo a o silvestrovské noci se ani nemusím zmiňovat :-( Jedná se jen o CHKO a kde jsou lidi je hloupost.

Léto 2023 - Lenka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je opravdu na krásném místě, téměř o samotě, společnost nám dělaly jen ovce za plotem:-) Z vybavení nám nechybělo nic, pan majitel i jeho sestra byli velmi vstřícní, problémem nebyl pozdější příjezd ani dřívější odjezd. I když byla k dispozici TV, moc jsme tuto možnost nevyužívali a raději si před chatou, unavení z horka a výletů, užívali krásný výhled nebo hráli šipky, které jsou rovněž součástí vybavení. Příjezdová cesta je opravdu trochu strmá, ale to není vada, jen je nutno s tím počítat. Určitě budeme dále doporučovvat.

Léto 2023 - Monika D s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Do Bílých Karpat jsme se vrátili po 4 letech. Toto ubytování můžeme vřele doporučit, perfektní a velmi příjemná komunikace, skvěle vybavená chata vším co můžete potřebovat. Dostatek nádobí, vybavení kuchyně, čistota, teplé peřiny, kvalitní matrace, dostatek teplé vody ve velmi příjemné koupelně. Krásné posezení s neopakovatelným výhledem. Pan majitel je velmi velkorysý a milý, ochotný, nic není problém. Strávili jsme zde jednu z nejkrásnějších dovolených a určitě se sem zase vrátíme.Moc děkujeme

Jaro 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Podzim 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chatička je útulna na klidném místě z neskutečným výhledem do okolí . Musím vyzvednout ,že chata byla krásné nachystaná pro nás. Vybavení dostačující a čisté ,matrace na lůžkách kvalitní ,což ne v každé chtěla je. Určitě to není nás poslední pobyt tu a všem mohu jen doporučit Karla Brno

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Vše bylo super, klid, pohoda. Moc jsme si to užili. Budeme doporučovat svým známým.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Kdo chce mít ubytování v naprosto klidné lokalitě, kde dělají společnost ovce...toto je přesně ta volba...navíc s nádherným výhledem do údolí na romantické snídaně i večeře jak dělané...domluva s majitelem výborná a welcome dárek jsme jako moraváci velmi ocenili :) Dcera zase ocenila Netflix :)

Léto 2022 - Galášovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je stvořená pro prožití krásné dovolené, Galášovi

Léto 2022 - Andrea v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme za krásnou dovolenou na této chaloupce. Komunikace s majitelem naprosto bez problémů, pán ochotný, milý a pohodář. Pobyt na chaloupce se nám moc líbil, chaloupka je vypadá vším, co potřebujete. Okolí nádherné, klid pohoda a ticho. Určitě se na toto místo ještě vrátíme. Pobyt si moc užil i náš pejsek. V okolí chaloupky dost prostoru na vycházky a relaxování v přírodě. Děkujeme

Jaro 2022 - Eva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jedním slovem: Perfektní. Úplná spokojenost. Byli jsme na chatě i s psíkem a pan majitel byl tak hodný, že stihl chatu do našeho příjezdu oplotit. Za to mu velké dík. Příroda krásná, i když počasí nevyjde můžete jít jenom na malou procházku po okolí. Klid, samota, co víc si přát, jen dobrou náladu:)

Jaro 2022 - Bradovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Jedinečné a kouzelné místo! Chata je nová, tak akorát pro rodinu nebo pár přátel. Je na samotě u lesa, s krásným výhledem do údolí, ale přesto se vším komfortem. Z vybavení tu nechybí nic. Doporučujeme ale dovézt si všechno jídlo, funguje tu i mrazák, protože to je opravdu mimo civilizaci :-) budete se tam cítit jako doma, atmosféra je úžasná, nedá se popsat. Domluva s panem majitelem byla nadstandardní, děkujeme i za pozornost na přivítanou :-) už se těšíme, až zase dojedeme! Nedá se to dost dobře popsat, to se musí zažít...

Zima 2022 - Adéla v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úplně vše co byste od takového místa čekali, klid, samota. Vše nachystané. Pan majitel ochotný a vstřícný. Což už se vidí jen málo. My jsme určitě nebyly naposledy.

Zima 2022 - Radek se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní prodloužený víkend na velmi dobře zateplené chatě.za víkend nám napadlo 30 cm sněhu a my mohli chodit po krásně zasněžené lese.majitel je příjemný a byla s ním perfektní domluva.chatu určitě doporučuju pro všechny co vyhledavaji samotu a výlety do přírody

Podzim 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velká spokojenost! Chata je kompletně vybavená (včetně kuchyně), čistá a na kouzelném místě. Komunikace s p. majitelem velmi ochotný, komunikace na jedničku. Příjezdová cesta malinko strmá, ale dá se (babský víkend a zvládly jsme všechny dorazit až k chatě). Určitě se vrátíme. A všem, kteří hledají klid, čistotu a zdravý vzduch, vřele doporučuji.

Léto 2021 - Hanka s manželem
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice nádherné místo pro klidnou dovolenou v přírodě bez lidí:) Měli jsme klid, soukromí a pohodlí zároveň s bezprostředním kontaktem s přírodou. Ubytování určitě doporučujeme všem, kteří si chtějí odpočinout v nádherném prostředí a zároveň zažít kouzlo Bílých Karpat. Za nás dokonalé místo s neuvěřitelným výhledem do krajiny. Obrovské možnosti výletů jak na kole tak pěšmo. Děkujeme!

Léto 2021 - Veronika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je nová, čistá. Příroda je úchvatná. Výhled z terasy je opravdu nezapomenutelný! Za chatou přímo je les, kde rostou houby, takže každý den byla praženice i praváci na grilu. Nasušili jsme i plno hub do zásoby. Prostě paráda.
Chata je na samotě, takže byl klid. Ranní posezení s kávou na terase s výhledem na krajinu je opravdu balzám na duši. Pro menší děti pískoviště, houpačky. Wifi pro starší děti fungovala dobře :-) S čistým svědomím jsem už doporučila několika známým tuhle horskou chatu. Děkujeme panu majiteli za ochotu a milé jednání.
Určitě se rádi vrátíme!!!!
ŽÁDNÉ

Léto 2021 - Monika s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné ubytování, nádherné výhledy, klid. Skvělé výlety do okolí nejen pěšky ale i na kole, velice příjemný a vstřícný majitel. Určitě jsme tu nebyli naposledy, všem doporučuji. M. Veselá Liberec

Léto 2021 - Nikol s přáteli se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Rádi bychom poděkovali za skvělý pobyt. Tato krajina nás opravdu uchvátila, je zde možnost prožít jak aktivní dovolenou, tak i relax. Příjemný a ochotný pan majitel. Chata plně vybavená, klidné místo. Dorazili jsme se trojkovou Octavií a naprosto bez problémů, cesta z Vyškovce i příjezdová cesta velmi dobře sjízdná. V okolí doporučujeme navštívit rozhlednu Velký Lopeník, ten výhled stojí za to! :-) Určitě se v budoucnu na toto kouzelné místo vrátíme! :-)

Léto 2021 - Jana v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prožili jsme zde kouzelný týden. Chata se nachází na překrásném místě a nabízí nádherné výhledy do okolních kopců. Vnitřní vybavení nabízí vše, co je ke spokojenému pobytu potřeba. Plně vybavená kuchyň umožňuje přípravu vlastních pokrmů. Anebo je možno po cca 40 minutové procházce lesem dojít na Mikulčin vrch, kde se lze občerstvit v místních restauracích. Koupelna nová a čistá.Pohodlné postele. Pro vyplnění volných chvil je možno začíst se do knížek s tématikou o místním kraji. Prostě plná spokojenost.Hledali jsme klidné místo uprostřed přírody, kde by se vyběhali i naši dva psi. A tohle byla trefa do černého. Pan majitel je velice ochotný člověk a domluva s ním byla skvělá. Milovníkům klidu a přírody vřele doporučujeme. Rádi se zde budeme vracet. Děkujeme za nádhernou dovolenou.
Žádné jsme neobjevili.

Léto 2021 - Rosťa s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Moc díky za skvělou dovolenou. S manželkou oceňujeme především nádherný výhled do samotného srdce přírody. Nejdříve jsme měli trošku strach, protože chata neměla žádnou recenzi - ale pochopili jsme, že to je tím, že je chata opravdu úplně nová. Soukromí a romantické procházky v přírodě jsme už dlouho nezažili, ale zase za rok zažijeme, protože už řešíme termín na příští rok! Vybavení chalupy bohatě stačí, ta sušička na hřiby je bomba! Tu jsme tedy vytížili hodně.

Zpět na prezentaci objektu č. 13036

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz