Hodnocení a recenze ubytování: Holenická Chaloupka - Holenice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Holenická Chaloupka - Holenice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14926

Holenická Chaloupka - Holenice

Průměrné hodnocení 94%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 - Petr s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Strávili jsme na Holenické chaloupce krásný prodloužený víkend 25.10.-29.10.2023.
Chaloupka je krásná a komunikace s majitele byla bezproblémová. V chaloupce bylo při příjezdu čisto a dříví na topení bylo připraveno. Protože počasí bylo deštivé, děti přivítali možnost strávit večer na kobce kuchyňských kamen. Syn tam dokonce spával i přes noc.
Pokud má někdo rád romantiku a ducha starobylých vesnických stavení, mohu mu Holenickou chaloupku vřele doporučit.

Podzim 2023 - Gabriela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Hezka utulna chaloupka na strategickem miste vhodnem pro vyletovani. Klidne okoli. Temer nic nam nechybelo a majitel vstricny a mily. Ocenili jsme jak kouzlo svetnice s peci, tak funkcni wifi. Urcite doporucujeme!:)

Podzim 2023 - BARNABASEK s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupku jsme vyuzili na vikendovy pobyt a ubytovani bylo uzasne. Chaloupka nabizi veskere vybaveni, ktere clovek potrebuje a je idealni pro vikendove i tydeni pobyty. Majitele byli velice komunikativni a doporucili nam skvele vylety po okoli. Pobyt jsme si naramne uzili a doporucili bychom vsemi deseti kazdemu, kdo chce stravit prijemny cas v prirode a uzasne lokalite.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chaloupka byla opravdu kouzelná, vířivka úžasná. Výborné výchozí místo pro výlety. Majitel byl velmi ochotný. Dovolenou jsme si užili.

Léto 2023 - Zapletalovi s rodinou s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupku určitě doporučujeme, je krásná, útulná, vrátíte se v čase zpět. Z vybavení nám nechybělo nic, vše v chaloupce bylo.
Navíc plno úžasných výletů, na které nám týden ani nestačil.
Domluva s majitelem super.

Léto 2023 - Jiřina s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Chaloupka krásná, útulná. Syn byl nadšený z pece. Spal na ní celý pobyt. Za nás super.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 42%
Bohuzel se nemuzeme pridat ke spokojenym klientum. Prijeli jsme sem travit letni dovolenou a vsichni jsme se tesili na nabizene vybaveni. Po prijezdu na nas cekalo zklamani. Poloprazdny spinavy bazen, plny ras a potapniku, nevycistena virivka, nefunkcni televizni signal, osklive spinave posezeni s hrbitovni svickou, neutesena zahrada a vsude se povalujici chemie do bazenu. Jako bonus absence majitele a signalu k telefonovani. Majitel dojel az druhy den zprovoznit vodu, ktera nam prestala tect, kdyz jsme dle jeho instrukci zacli dopoustet bazen, at neodejde filtrace, ktera do te doby jela na prazdno. Zadny z nedostatku neodstranil a uz se neobjevil. Kdyz jsme se ohradili, dockali jsme se pouze arogance a osocovani. Nebyt koupaliste v Lomnici, tak na koupani muzeme zapomenout. O nebezpecnych elektroprvcich a prazvlastnich opravach pomoci spalku, podkladani lednice cihlami ani nemluve. Pozemek oploceny pouze castecne. Pokud vahate s vyberem ubytovani, doporucuji jet jinam. Vonave povleceni a vcelku ucelove zarizeni to uplne nezachrani, pokud chcete i venku pekne posedet a uzit si koupani. Inzerovane turisticke trasy primo v miste take nenajdete, vse pouze na dojeti autem. Zadny manual v chalupe take nehledejte, neni tam (hoste porad si). Pronajem chat hodne pokrocil, ale tady by mel zacit hlavne sebereflexi pan majitel. Priste snad vybereme lepe, dosud jsme byli spokojeni. Skoda, ze nemuzu zde dolozit svou recenzi realnymi fotkami a videem. Verim, ze si majitele z teto kritiky neco vezmou a pristi zakaznik dostane slibene sluzby. Langerovi

Odpověď majitele: Vážení klienti, tato recenze nás velice mrzí, ale není člověk ten, který zavděčí se všem. Rodina Langerových byla bohužel od samého počátku nespokojena úplně se vším co v chaloupce máme, což je koneckonců patrné z recenze. Pravda je ta, že jsme byli na dovolené a přijeli druhý den po příjezdu hostů. Vše ale bylo nachystáno. Netekoucí vodu způsobil sám pan Langer, svévolným napouštěním bazénu, kdy přes naše upozornění, že může vyčerpat vodu, vodu opravdu vyčerpal a zavzdušnil čerpadlo. Jen malým zázrakem jsme v neděli sehnali instalatéra, který čerpadlo zachránil. Na toto pan Langer reagoval slovy, že je přece technik a ví co dělá. Nu evidentně nevěděl. Každý zklamaný host nás velice mrzí, ale snažíme se, seč můžeme. :) I tak Langerovým přejeme krásný zbytek prázdnin a jako doporučení bych si dovolil pro příští ubytování, ať už kdekoliv, zvolit resortní typ dovolené. Pravda, připlatíte si, ale budete jistě spokojenější, než v chaloupce z 19. století. :) S přáním krásného dne Lumír Němec

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Útulná chaloupka, milý a ochotný pan majitel, komunikace na jedničku. S otevřenou náručí byl přivítán i náš pes :-). Užili jsme si s rodinou příjemnou dovolenou, děkujeme a všem ostatním moc doporučujeme.

Zima 2023 - Eva se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Po počátečním nedorozumění vše proběhlo dobře. S majitelem se dá skvěle domluvit, je ochotný a vstřícný.
Pokud to půjde rádi bychom Holenickou chaloupku zase navštívili.

Zima 2022 - Eva se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupku jsme si s přáteli vybrali na oslavu Silvestra. Vše bylo čisté a připravené na náš příjezd; oceňuji krásně voňavé povlečení.

Kuchyně je dostatečně vybavená talíři, hrníčky a vším potřebným pro vaření (bylo nás 9). Nejvíce se nám zalíbila pec na které jsme střídavě lenošili a také uvařili výborná jídla.

Majitelé
nás mile přivítali a komunikace s nimi před i během našeho pobytu byla na jedničku. Objekt je celkově moc hezky udělaný a v okolí je možnost spousty výletů. Vřele doporučuji! a věřím že i my se sem ještě někdy vrátíme

Podzim 2022 - Kolmis v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc příjemná roubenka, která naplnila naše očekávání ohledně romantického útěku od civilizace. Jednání s majiteli super- moc milí lidé. Určitě se hodláme vrátit, tentokráte i s dětmi, za teplého počasí, kde využijeme i v našem termínu zazimované bazén a vířivku! :)

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Fantastická dovolená, byli jsme s rodinou nadšení. Hezká chaloupka, zahrada, úžasný interiér a okolí. Velmi příjemní majitelé, moc jsme si to užili a můžeme pouze doporučit pro rodinnou dovolenou. Příští rok se zase uvidíme.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná klidná dovolená. Po celodenních výletech byl bazén a vířivka naprosto super. Parádně jsme si odpočinuli. Děkujeme.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chaloupka jak z pohádky, klid, vše čisto, voňavé povlečení, ručníky. A ta pec, můj syn na tom spal celý týden, úplně super. Bazén čistý, nemáme co vytknout, moc se nám tam líbilo. Taky majitelé ochotní a příjemní...

Jaro 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Krásně vybavená, útulná chalupa s milým a ochotným majitelem. Vše pečlivě přichystáno na náš příjezd, chalupa skvěle uklizená, peřiny povlečené a voňavé, stejně tak ručníky, utěrky - zkrátka vše, co bylo třeba.
Vybavení kuchyně bylo zcela nové, dostačující na skromnější vaření. Kamna/ pec, ve kterých lze zatopit a vyhřát tak naprosto v pohodě celou chalupu jsou kouzelná, o to víc postýlka za pecí - ta je jak z pohádky.

Ložnice jsou prostorné a dostatečně stranou od obývací části, takže spící děti nejsou rušeny večerním veselím :)

Víno Hrabal, které je možné zakoupit ve sklípku chaloupky je skvělé!

Na zahradě je pro děti připravená trampolína, též je k dispozici gril a ohniště se vším, co je potřeba.

Děkujeme za moc krásný pobyt a rozhodně všem doporučujeme!

Zpět na prezentaci objektu č. 14926

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Český ráj

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz