Hodnocení a recenze ubytování: Historický dům u lázní - Třeboň

Kde jsem: Chaty a chalupy   Historický dům u lázní - Třeboň   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13684

Historický dům u lázní - Třeboň

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2021 - hodnocení vložil majitel v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování jsme navštívili s naši početnou rodinou a bylo to úžasné! Apartmán je prostorný a velmi vkusně vybavený, našli jsme zde vše potřebné. Plně vybavená kuchyň i včetně kávy, čaje. Pro našeho nejmenšího člena nám paní domácí připravila dětskou postýlku, jídelní židličku, vaničku, dětské hračky, což jsme velmi ocenili. Do apartmánu je vlastní vstup a celý dvůr a zahrada byla jen pro nás. Absolutní soukromí. Ze střešní terasy je výhled na zahradu, mohli jsme mít děti stále pod dohledem. Na zahradě je k dispozici trampolína, pískoviště, houpačka, skluzavka.. Vyzkoušeli jsme i masážní salón, který je v přízemí domu a bylo to dokonalé (doporučuji olejovou aromamasáž). Naproti domu je úžasná kavárna s pražírnou, 5 minut chůze jsou lázně Aurora s bazénem, 10 minut náměstí. Milá paní majitelka, která nám vše vysvětlila na výbornou. Děkujeme za krásnou dovolenou. Určitě jsme u vás nebyli naposledy.

Léto 2021 - Petra s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Neskutečně dobře vybavený apartmán. Užívali jsme si ten veliký prostor, stejně tak jako velkou terasu, ze které je skvělý výhled na děti hrající si na zahradě. Perfektní poloha pro začátek cyklovýletů i procházek do historického centra. Zastřešené parkování, skvělá masážní sprcha, gril.. A takhle bych mohla všechny klady vyjmenovávat ještě hodně dlouho ;-) Děkujeme příjemné majitelce za skvělou dovolenou v Třeboni.

Zpět na prezentaci objektu č. 13684

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz