Hodnocení a recenze ubytování: DVŮR VĚŽNÍKY - Městečko

Kde jsem: Chaty a chalupy   DVŮR VĚŽNÍKY - Městečko   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12191

DVŮR VĚŽNÍKY - Městečko

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Ondra Z. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Velmi prostorné křídlo statku s veškerým vybavením a velkým pozemkem. Pokoje velké s vlastním soc.zařízením, čisté, stylové, se skříněmi. Oddělení vlastním vchodem a k tomu patřící pozemek zajišťují dostatek soukromí a prostoru venku. Užijete si zde opravdový klid v přírodě, parádní je i zastávka vlaku vzdálená takřka pár desítek metrů, odkud jezdí vlak každou hodinu na oba směry. Ve vybavení chalupy nic nechybí - např. kuchyňské vybavení, hračky dovnitř/ven apod. Oceňuji pečlivou práci paní majitelky a její rodiny, statek je velmi zdařile zrekonstruován. Velmi nás také potěšila možnost svézt se na traktoru a kombajnu! Parádní místo pro skupinovou dovolenou.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Objekt byl čistý, kuchyně prostorná a dobře vybavená, pokoje také.
Králík i slepice budili nadšení dětí a odměnou nám byla čerstvá vajíčka.

Podzim 2021 - Milada Š. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásný prodloužený víkend, Paní majitelka velice příjemná, ochotná, výborná komunikace.Prostredi krásné, všude čisto a vše nové.Velice chválíme, určitě se vrátíme.Prejeme mnoho dalších spokojených turistů, cyklistů, houbařů....

Podzim 2021 - Honza a jeho banda se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
všechno, perfektní komunikace, přístup majitelů. Božský klid a pohodlí.
Byli jsme tam parta 12 ti dospěláků a náramně jsme si to užili.Absolutní plus je nepřítomnost televize.
rádi se určitě vrátíme

Podzim 2021 - Lucie H. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Skvělá domluva s majitelkou ve všech směrech. Krásný a obrovský objekt, prostorné pokoje, velká zahrada s vyžitím pro děti. Ideální pro dovolenou ve více lidech, pro všechny je tu spousta místa. Krásné okolí, výlety pěší i vlakem. Klidné, ničím nerušené místo.
Pro večerní posezení u pozdní večeře z grilu trochu chybělo osvětlení (k dispozici svíčky). Příp. zásuvka pro zapojení vlastní lampy nebo chůvičky (některé pokoje jsou dost vzdálené+ tlusté stěny pro wifi chůvičky). Je lepší brát prodlužovačku.

Léto 2021 - Martin Formánek s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherné místo, mnoho možností k výletům pěšky, na kole, autem i vlakem. Skvělé ubytování, čisto, dobré zázemí a velmi milá majitelka. Největší zábavou se ukázal chov slepic a králíka. Odměnou pak čerstvá vejce k snídani. Můžu vřele doporučit jako velmi pěkné a klidné místo.
Pár drobnůstek, které jsme hned s majitelkou vyřešili. My jsme byly tři rodiny a tak jsme se do kuchyně vždy nějak poskládali, ale na nějaké vyvařování v tolika lidech je trochu menší.

Léto 2021 - Iva s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
S ubytováním jsme byli velice spokojeni. Chalupa nádherná. Příjemný a ochotný majitel. Nebyli jsme ničím rušeni. Okolí plné krásných lesů, houbařských, možnost jít na borůvky, maliny, třešně...děti byly nadšené. Možnost koupání na nedalekých koupalištích, my jezdili do Divišova, kde je krásný biotop. Možnost výletů do okolí, vše v blízkosti. Úžasný klid a ticho. Děti nadšené s možností mít na starost slepičky a králíčka, každý den se těšili na vajíčka. Určitě doporučuji delší pobyt k odpočinku i k aktivní dovolené. Rádi se na místo vrátíme:)

Léto 2021 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2021 - Čenda se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
vše OK

Jaro 2021 - Zuzana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni. Ubytovatelé byli příjemní a ochotní. Chalupa se zahradou je perfektní pro menší i větší, pro děti je přístupná trampolína, pískoviště a majitelé zapůjčí i slepice a králíka, což se sklidilo s velkou spokojeností - hlavně čerstvě snesená vajíčka. Výhodou je i velice blízká vlaková zastávka.

Jaro 2021 - Marcela Mesi s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné nově rozjíždějící ubytování na statku (malinké nedostatky berte s rezervou), všude čisto, a v kuchyni nic nechybělo. Ideální prostředí pro rodiny s dětmi, nebo pro relaxaci od běžného městského života v krásném tichém zeleném prostředí. Pro děti je tu venkovské vyžití ve stylu ,,krmení a starání se o slepice, pro vás od nich je odměnou snesení vajíček které potom můžete s konzumovat”. K dispozici je trampolína s dětským domečkem. V okolí jsou krásné místa na procházky či túry. Od statku je cca 200m vlaková zastávka motoráčku, kterým trvá cesta 15min. do Vlašimi.

Už se těším až tam pojedeme znova - ještě letos!
Podložka v koupelně. Jinak Nic!

Jaro 2021 - J.S. (cizinec - odpusťte prosím chyby v češtině) se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Vzorná čistota a novota všude v domě, sympatický trochu zámkový "duch" chodeb, jednoduché, ale stylové vkusné pokoje. Velmi zdravá okolní příroda, zřejmě houbový a čistý les, přitahující rybníčky. A prostě ticho, obzvlášť večer... Ideálně pro trekkingové nebo horské kolo, ale kamarády úspěšně používali i silniční, občas pršelo. Úžasný výlet na kole směrem na Šternberk přes les a dobrý kopec (stezky - dle navigaci, mohou byt trochu/místy i ne trochu v blátě, nebojte se - projedete)! Velmi potěšilo "umyvadlo" na kolo, po výletu to oceníte.
Je to úplně nově zrekonstruovaný a zařízený dům, začátek provozu, dovedu si představit, že by se mohlo najít něco chybějícího. Scházel mi nějaký hadřík na podlaze vedle sprchového kouta, jinak velká spokojenost.

Jaro 2021 - Ivan se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Příjemní majitelé, klid, prostor pro větší skupinu lidí, slušné vybavení, příjemné i pro děti, ideální pro cykloturistiku i pěší turistiku. Mohu jedině doporučit.
Nevím o nich.

Jaro - Václav
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Úžasné ubytování na farmě v ničím nerušeném prostředí. Dobrá základna pro pěší a cyklistickou turistiku. Přátelští příjemní a pozorní ubytovatelé. Prostorné, všestranně vybavené a čisťounké ubytování. My byly na kolách. Václav K.
Chyběla vařečka na míchaná vajíčka.

Zpět na prezentaci objektu č. 12191

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Střední Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz