Hodnocení a recenze ubytování: Dobroslov/Dobrosłów - Vlásenka

Kde jsem: Chaty a chalupy   Dobroslov/Dobrosłów - Vlásenka   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13427

Dobroslov/Dobrosłów - Vlásenka

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Tymon Senderowicz v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt bardzo udany, super lokalizacja, duzo miejsc do chodzenia po gorach. Dobra komunikacja z właścicielami, bardzo uprzejmi i pomocni :-).

Zima 2024 - Katarzyna se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Miejsce na pewno godne polecenia! Piękny dom z pięknym ogrodem i okolicą. Właściciele mili i pomocni :). Pokoje bardzo przyjemnie urządzone, tak samo kuchnia i łazienka. Wokół dużo miejsc na spacery.

Zima 2024 - Artur se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Our stay was great!
The area is very quiet and relaxing. We loved the fresh air and walks around the village and fields.
The Adršpach-Teplice rock city was magical.
The cabin was clean, cozy and very comfortable. We felt like we were visiting close friends who took care of every need. Even the firewood was cut and waiting.
We`re definitely going back for a longer stay.
Thanks for your hospitality. Keep up the good work guys!

Zima 2024 - Markéta se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná a čistá chaloupka se skvělou dostupností k turistickým trasám. Dokonalá komunikace se vstřícným majitelem. Jsme velmi spokojeni.

Zima 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%

Podzim 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
We had a great time at the cottage. Everything is like in the pics, the sauna was an amazing plus and the area is also beautiful. Communication has been quick and nice, great and definitely to recommend. The cottage is not in the wild rather by the street, but anyway silent

Léto 2023 - Klara s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dom pięknie urządzony, aż nie chce się z niego wychodzić:) Dużą atrakcją okazał się basen, w którym dzieci spędzały dużo czasu. Świetne miejsce wypadowe na wycieczki po różnych "skalnych" miastach. Również dla dzieciaków, które nie zawsze lubią chodzić po górach czy na dłuższe spacery. Ale zobaczenie np. kociego zamku (początek szlaku kilka kilometrów od miejsca zamieszkania) spowodowało, że chcą tam znowu wracać. Spędziliśmy tu bardzo przyjemny czas. Dziękujemy

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme velmi spokojeni - vybavení, komunikace s majitelem, přístupnost. Oceňujeme nadstandardní vybavení chalupy různými hračkami, hrami, které naše dvě malé děti dokázaly zabavit v době děště. Doporučujeme všem, kdo chtějí poznat tento kraj - i v čase trvalých dešťů se tady dá prožít krásná a plnohodnotná dovolená. Děkujeme.

Léto 2023 - Kristýna s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velmi pěkná stylově zařízená chata skoro na samote. Je vybavená vším,co člověk potřebuje. K dispozici dokonce bazén a sauna. Majitelé vstřícní, vše bylo připraveno. V blízkosti skal, v noci úplné ticho...

Zima 2023 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
V chalupě Vlásenka jsme se měli moc krásně. Majitelé komunikují perfektně, poskytují všechny potřebné informace a myslí na pohodlí svých hostů. Přímo v chalupě je vše, co je potřeba, vybavení je nové a poskytuje veškerý komfort, který od odpočinku na horách očekáváte. Sauna je příjemným bonusem. Děkujeme!

Zima 2023 - Bozena se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Spędziliśmy wraz z rodzina urocze Święta, a następnie przywitaliśmy wraz z przyjaciółmi Nowy Rok. Chałupa bardzo przestronna, czysta i dobrze wyposażona. Ujmujący wystrój, który sprawił, ze czuliśmy się wszyscy bardzo swojsko. Fajna baza wypadowa. Można z tego miejsca zwiedzić wiele atrakcji turystycznych regionu. Cicho, spokojnie, swojsko, milo.

Podzim 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dom jest świetnie położony, wygodny i uroczy. Dom jest wewnątrz większy niż się wydaje na pierwszy rzut oka. Jest w nim wszystko co potrzebne żeby spędzić cudowny jesienny weekend. Przyjemne, przytulne wnętrze i klimatyczny kominek gwarantują fantastyczny wypoczynek. Właściciele zadbali żeby było czysto, wygodnie i bez problemów. Polecam

Podzim 2022 - Daniel se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Komunikace s majitelem byla na výbornou :-) Chalupa je vybavena a připravena na rodiny s dětmi od bazénu na zahradě po deskovky, stavebnice, fotbálek nebo kulečník pro deštivé dny. Poloha chalupy je prima pro hvězdicovité výlety jak na skály (Jiráskovy, Broumovky, Ostaš...) někdy i bez použití přiblížení autem, tak na výpravy do muzea Merkuru, pěchotního srubu nebo na Ticháčkovu kapli... jediné co bychom změnili je to, že by tato chalupa mohla být místo ve vesničce na samotě u lesa... :-))) ...ale to bychom chtěli už moc ;-) Upřímě...bylo tam krásně :-)

Léto 2022 - Eva Vlčková s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pěkná stylová chalupa. V okolí je spousta míst na výlety. Domluva s majiteli byla bezproblémová a velmi vstřícná.

Léto 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Tydeni prijemni pobyt v krasne a ciste chaloupce,skvela komunikace s majitelem.

Jaro 2022 - Ania se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Great furnished with good energy, very functional living room and bedroom layout. An exceptionally nice place to stay with friends and family, where everyone can find their own quiet corner, yet there is space to spend time together. Perfect contact in the host - very detailed information about the stay, place, and attractions in the area. They are super interesting people with whom topics do not end. :)

Zima 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dokonalé místo pro dovolenou v jakémkoli období roku. Chalupa má skvělou atmosféru kdy dokonale zapomenete na shon civilizace a dostatek místa i pro dvě rodiny s dětmi. Vřele doporučujeme!

V období naší návštěvy (leden 22) jsme využili několik lyžařských středisek v okolí, množství běžeckých tras či akvapark v Kudowě Zdroji. Odměnou pak byla sauna, kterou je chalupa taktéž vybavena.

Majitelé
jsou srdcaři, velmi vstřícní, domluva naprosto bezproblémová. Rozhodně se vrátíme i v létě k prozkoumání všech koutů blízkých skal.

Podzim 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná stylová chalupa v těsné blízkosti turisticky zajímavých míst, komunikace s ochotným majitelem byla bezproblémová a velmi vstřícná, vše domluvené platilo, interiér dobře zařízen, příjemně nás překvapila sauna :) I přes chladné počasí se dá chalupa krásně vytopit krbem. Moc rádi přijedeme znovu, doporučuji pro rodiny i skupinu přátel!

Podzim 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
- prijemny majtel a super komunikacia
- ciste a utulne
- mnozstvo vyletov v okoli

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování je pěkné, v okolí je spousta míst na výlety a majitelé jsou milí a přátelští.

Léto 2021 - Lenka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše proběhlo dle domluvy, přátelští a ochotní majitelé

Léto 2021 - Mariola se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Piękne, klimatyczne i sympatyczne miejsce, wygodne pokoje, sauna, czysta łazienka i poręczna kuchnia. I te pyszne orzechy! Blisko do Skalnych Miast i Gospody z dobrym jedzeniem. Niepowtarzalna atmosfera, cisza i zielony spokój.
Jeden minus: za szybko minęło. ;-)

Zpět na prezentaci objektu č. 13427

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Východní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz