Hodnocení a recenze ubytování: Danova chata - Trhonín

Kde jsem: Chaty a chalupy   Danova chata - Trhonín   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14085

Danova chata - Trhonín

Průměrné hodnocení 89%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 91%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 88%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 92%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 86%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 - Monika v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt byl moc hezký,komunikace výborná.Mohu jen doporučit,byl s námi i náš pejsek,chata je oplocená a zahrada dost veliká.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chalupě jsme strávili týden a při odjezdu litovali, že jsme si ji nepronajali na delší dobu :-). Nic nám nechybělo, nemám co vytknout. Velkým plusem byla zimní zahrada s ping-pongovým stolem a velká oplocená zahrada.

Léto 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Dovolenou jsme si užili, využili jsme venkovní bazén,velké ohniště, stolní tenis a fotbálek. Dobrá poloha pro různé výlety,manželovi jen trochu vadila poloha hned u silnice. Vybavení chaty super, postrádala jsem jen pánvičku na vaření. Ocenili jsme i možnost mít s sebou našeho psa.Dekujeme za bezva pobyt.

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 36%
Na chatě jsme byli týden. Hodně nás zklamalo, že jsme si zaplatili za soukromí a půlku dovolené tam probíhali nějaké práce (řezání stromů, stavba plotu). Majitel by si měl uvědomit, že za to si klienti neplatí a rekonstrukce si plánovat, když tam není nikdo ubytovaný. Na chatě jsme čekali klid ale auta zde jezdí ve dne v noci (a to dost rychle), takže se člověk moc nevyspí. Docela nás zklamalo, že jsme si zaplatili chatu s oploceným pozemkem a po příjezdu jsme zjistili, že pán bude teprve dělat plot. Bohužel jsme museli čekat 3 dny než ho dokončí, tudíž naši 2 pejsci nemohli běhat po zahradě a my jsme je museli zavřít doma a nebo je mít stále na vodítku. Když byl plot provizorně dokončen (nebyl dodělán komplet ale byli tam dané nějaké zbytky vrat) zjistili jsme, že tam jsou mezery kde by stejnak pejsek utekl. Takže z chaty s oploceným pozemkem byla ve finále chata s neoploceným pozemkem. Když jsme chtěli opékat, kolem ohniště bylo rozbité sklo. Další nedostatek je, že vržou postele. Problém byl i to, že ložnice je umístěna v obýváku, tudíž kdo jde v noci na záchod z vedlejší místnosti, tak vás zbudí. Na týden nám pán nechal akorát jednu roli toaletního papíru pro 5 lidí, za ty peníze by člověk čekal, že ho nechá na celý týden. Chatu bych z těchto všech důvodu nedoporučil.

Léto 2022 - Petra v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nadstandartně vybavená a pohodlná chata, kde nám nechybělo vůbec nic (snad kromě malých lampiček u postelí :-)). Zahradu moc hodnotit nemůžu, nevyužívali jsme, vzhledem k našim aktivitám po okolí. Jen ještě nějaké pohodlné sezení na terásku a bude to dokonalé.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 84%
Velmi příjemný dům, slušně vybavený, úžasná zimní zahrada. V základních věcech jsme měli vše, co jsme potřebovali.
Wifi hodně slabá. Kuchyň by zasloužila doplnit misky a kávové lžičky, určitě by se hodil i další hrnec. Na zahradě lepší posezení, gril...
Doporučuji aktualizovat text nabízeného domu - stolní tenis nahrazen fotbálkem. Pákový kávovar s mlýnkem není vůbec. Je zde Tassimo kávovar na kapsle - zpoplatněno.
Zvykem je u nabízené nemovitosti sdělit informaci o potřebě majitele zalévat zahradu či sekat trávu.Někomu může vadit.
Dovolenou jsme si užili, je to pěkné, klidné místo. Rovněž pobyt se psy byl zcela bez problémů.Určitě můžeme doporučit.

Zima 2022 - Tom se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování pro malou skupinu super. Ubytovatel velice ochotný. Pokud bylo něco potřeba, nebyl problém jej kontaktovat.

Zima 2022 - Andrea s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Velmi pěkně zařízený a plně vybavený dům. K dispozici myčka, pračka se sušičkou, wifi, tv, vana s vířivkou, pingpongový stůl, prostorná zahrada. Ochotný pan majitel.

Zpět na prezentaci objektu č. 14085

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Šumava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz