Hodnocení a recenze ubytování: Chata v soukromí - Olešnice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata v soukromí - Olešnice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14699

Chata v soukromí - Olešnice

Průměrné hodnocení 96%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Tonova s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná,klidná chata kousek od lesa.Při příznivém počasí každé ráno na louce se pasoucí koně.My jsme byli na chatě koncem února (4 dospele osoby a dvě děti 4 a 6let),takže jsme každý den topili krbovkama ,které slouží jako centrální vytápění.Chata byla provoněná dřevem,teplíčko a večer příjemná atmosféra.V chodbě a koupelně je dokonce podlahové vytápění.Přimo v obci je možnost svést se na Ponny konících .Výborna lokalita pro výletovaní.(Jeskyně,hrad Bouzov,zoo v Olomouci apod).Výborná domluva s panem majitelem se vším ochotně poradí...Dovca byla parádní a rádi se vrátíme i v létě.Moc děkujeme a určitě rádi chatu doporučujeme.

Zima 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Slavíme na této chatičce Štědrý den i Silvestra již třetím rokem. Už si to ani jinak neumíme představit. Naprosto božský klid a balzám na duši. Je slyšet jen ticho a po ránu vás budí krásné řechtání koní, příjemní lidé na vesničce, super pan majitel. Nikdy se nám nechce domů. Chaticka super zařízená, vše po ruce a vířivka je naprostá třešnička. A to okolí jen lesy a louky i v zimě je tu krásně. Moc za vše děkujeme. Dočkalova z Brna

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Celková spokojnosť, pekná chata a krásne prostredie.

Jaro 2023 - rodina Sloniowská s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Víkendový pobyt byl zakoupen pro tchýňku k narozeninám, byla nadšená nejen ona, ale my všichni. Pěkná plně vybavená chalupa a ještě hezčí prostředí. Terasa s posezením, u ní jezírko se zurčící vodou a na louce pasoucí se koně. Balzám na nervy. Vířivka, sauna i osvěžení v jezírku s rybkami na jedničku. Rozhodně doporučujeme, odpočinuli jsme si a načerpali energii. Děkujeme, rodina Sloniowská.

Podzim 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Děti nejvíce ocenily tenisový kurt, maminka jezírko na otužování a tatínek klidné okolí a soukromí. Pohled na pasoucí se koně hned po ránu se nedá ničím zaplatit

Léto 2022 - Lucie s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná chatička a překrásná krajina, lesy a na louce se pasoucí koně. Úžasné koupací jezírko s kapříky, kde se děti nejvíce vyřádily. Po procházce nebo výletu příjde vhod prostorná vířivka, kde jsme každý den relaxovali. Všude klid a pohoda. Dovolená se nám velice moc líbila, vše bylo na 1. Doporučejeme a děkujeme:)

Léto 2022 - Marcezi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Naprosto skvělá dovolená s rodinou, děti si to užili a my taky. Děkujeme moc. Doporučujeme.

Léto 2022 - Karolovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc dekujeme za moznost stravit u Vas prijemny vikend. Ocenujeme ochotu a vstricnost pronajimatele a syna!!! Zapomeli jsme si baterie do bublifuku detem a na nase stesti nam je zakoupili a dovezli. Pri odchodu jsme zjistili, ze se nam vybila baterie u auta a opet nam ochotne pomohl syn pana majitele. Urcite se budeme radi vracet! Idealni misto na dovolenou pro nas jako rodinu se dvema detma se specialnimi potrebami (autismus). Uzavreny dvorek, koupaci jezirko, virivka, grill, klimatizace. Jeste jednou moc dekujeme!

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 82%

Zpět na prezentaci objektu č. 14699

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Severní Morava a Slezsko

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz