Hodnocení a recenze ubytování: Chata u Standy - Doksy

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata u Standy - Doksy   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12730

Chata u Standy - Doksy

Průměrné hodnocení 83%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 76%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 81%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 83%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 77%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2023 - Petr v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 56%
Pěkné chatka s krbem v blízkosti Máchova jezera. Krásné cyklotrasy v okolí. Bohužel pohodový pobyt kazilo používání místní vody. I když nás majitelka upozorňovala, že je voda železitá, ale pitná, nenapadlo by nás jaký stav kvality opravdu je. Zapáchající rezatou tekutinu jsme nedávali ani našim psům kteří s nami na pobytu byli. Vezli jsme s sebou několik balení pitné vodoy, ale po prosbě u majitelky která má dům nedaleko o natočení do kanystru vody pro psy jsme měli smůlu. Jezdili jsme pro vodu k benzince. První dny jsem si připadal jako místní údržbář : oprava netekoucí sprchy, splachování WC, vyčištění sítek u kohoutků. Jsme s manželkou nekonfliktní osoby, ale vrchol byl na závěr pobytu : klíče od chalupy jsme museli dovést majitelce domů a ona si od nás ještě vykalkulovala peníze za poplatek obci. Jezdíme s manželkou a našimi psy na ubytování v přírodě již několik let, ale na toto místo by jsme se už nevrátili.

Podzim 2023
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2022 - Pete s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 66%
Stavili jsme zde tyden v cervnu. Jeli jsme s dvouletym ditetem.

Pozor: voda neni pitna! Rezavej hnus, museli jsme kupovat, bali jsme se v tom dite vubec myt, (aby se nebalokalo)

Neskutecny zmrad z kominu, ze spalin, dehtu atd. Ale masakr, vse nacichle, nezdrave ovzdusi, neslo vyvetrat. Toto prisuzuji tropickym dnum, kdy asi tlak vzduchu vytlacoval smrad z kominu do chata, v kominu asi chybela zpetna klapka nebo tak něco. Premysleli jsme, ze pobyt 3. Den ukoncime, slo hlavne o dite.

Nesel internet a nesla ani televize. Nemit data, abych cekoval mapu a vylet, obcas pustil pohadku diteti, jsem namydlenej.

Abych jen nekritizoval, prostredi a misto bylo uzasne, majitel mel snahu problem s tv a internetem resit, bohuzel se nepovedlo. Avsak nevetsi problem pro nas byla voda a ovzdusi.

Léto 2022 - Edita
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásné místo i chatka. Milí a příjemný majitelé. Chatka čistá, útulná, okolí klidné. Koupaní vzdálenost - záleží na jakou pláž jdete. Velmi se nám tam líbilo, jen je potřeba počítat s balenou vodou na pití a vaření, je uvedeno pitná voda ale je pouze užitková. Krb byl super, při chladném počasí a když na kole zmoknete jako my, bylo to příjemné. Trošku prekérka to najít, když tam člověk nikdy nebyl. Nedaleko, chůzí cca 200 m je restaurace se stálou nabídkou a solidní cenou i za pivo.

Jaro 2022 - Blanka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 74%
Chata na klidném místě, skvělé pro výlety na kole. Útulně zařízeno. Uvítali jsme ubytování se psem. Jen je potřeba kupovat balenou vodu na pití.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Velmi mila a vstřícná paní provozovatelka Prostředí krásné klidné místo v lese Kousek koupání a v lese hodně borůvek

Zpět na prezentaci objektu č. 12730

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Kokořínsko

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz