Hodnocení a recenze ubytování: Chata u rybníka Okrouhlík - Čížov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata u rybníka Okrouhlík - Čížov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15927

Chata u rybníka Okrouhlík - Čížov

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vše ok.žádný problém nebyl ????

Zima 2023 - Hanka a Peťa s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto úžasně vybavená chata od základních potravin, koření, čaje, káva, mouka…toaletní vybavenost, toaletní papír, mýdlo, šampón, wc čističi, ručníky, župany, fén…společenské hry, deky. Koupelna vybavena pračkou i s práškem na praní. Veškeré potřebné nádobí k dispozici. Vkusné vybavení včetně krásné zahrady s posezením. Přátelský přístup majitelů, kteří připravili mimo jiné i nabídku výletů po okolí v podobě letáčků s ochotou poradit. Příjemné a klidné prostředí daleko od hlavní cesty s výhledem na krásný rybník.

Podzim 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Podzim 2023 - Hanka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní, příští rok určitě zase přijedeme.

Léto 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2023 - Ella s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Milí majitelé, chata moc pěkná, perfektně vybavená, venku pěkné posezení. Byli jsme moc spokojeni.
Všem můžu jedině doporučit. :-)

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme milým a přátelským majitelům bydlícím naproti za příjemný pobyt v čisté, voňavé a útulné chatě s nadstandartním vybavením.
Vše klaplo a hlavně souhlasilo s nabízeným.
Vybavení - hlavně kuchyň předčilo naše očekávání. Nebylo nic, co by nám chybělo.
Příjemné prostředí u lesa, udržovaná zahrada vybavená vším, na co si jen vzpomenete.
Vícero posezení, slunečník, lehátka , sušák na prádlo a hlavně velká plně vybavená herna pro děti. - naše čtyři vnučky / 6 - 10 let / nechtěly chatu ani opustit na nějaký výlet.
Klid a pohoda dýchá ze všech stran.
V horku jsme uvítali i ventilátor v podkrovní místnosti, stejně tak noční osvětlení schodiště.
Blízkost Jihlavy s malou, ale krásnou ZOO, Aquapark Vodní ráj a rodinný park Robinzon - výborné cíle na celodenní výlety.
Po návratu relax u malebného rybníka s příjemnou hospůdkou na dosah ruky.
Vřele doporučujeme - nebylo nic, co by se dalo vytknout.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt jsme si opravdu užili, ten klídek!

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně strávená dovolená příjemné prostředí rybník asi 20 kroku taktéž hospoda takze pivko rovnou k rybníku

Léto 2023 - Renata s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásně strávený týden s vnoučaty. Doporučuji tuto chatu jak na dovolenou tak na víkend. Majitelé velice vstřícní, ochotný se vším pomoct. Chata pěkná, čistá a zahrada no za mě nádherná k tomu krásný hrací domek a spousty hraček pro děti. Super bylo venkovní posezení pod stříškou že, bylo vidět na děti kde si hrají a v klidu popíjet kávu. A velký plus byl samozřejmě rybník. Vybavení chaty bylo super vše co v domácnosti je potřeba. Ještě jednou děkuji paní majitelce za vše a určitě se na chatu zase dojedu.

Léto 2023 - Halaškovi Vamberk a Liberec s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Z našeho pobytu jsme nadšeni. Chata je výborně vybavená - kuchyně, koupelna, spaní - spousta věcí, které mnoho lidí nemá ani doma. Udržovaná zahrada se vším, co je třeba na odpočinek, relaxaci, opékání a grilování. Mnoho aktivit, her a hraček pro děti. Pár metrů od chaty je krásný rybník a příjemná hospůdka. Během našeho pobytu se uskutečnilo několik podařených akcí pořádaných místní komunitou chatařů. Kousek do Jihlavy, v dosahu Telč, Třebíč, Pelhřimov. V okolí síť nenáročných cyklostezek. Největší devízou naší dovolené ale bylo setkání s velice příjemnými, vstřícnými a ochotnými majiteli. S takto vybavenou chatou, jejím okolím a milými majiteli jsme se dosud nesetkali. Všem vřele doporučujeme.

Jaro 2023 - Naty s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tato chata předčila naše očekávání,vše bylo jak má být-čistota,zařízení,popis objektu odpovídal realitě.Nadstandartní vybavení jak kuchyňských potřeb,tak hygienických,navíc pro zimomřivky připravené deky,pro naši roční vnučku majitelé přichystali postýlku,spoustu hraček,pískoviště,slunečník,na zahradě k dispozici gril,ohniště dvoje místa na sezení,k tomu krásná příroda no prostě paráda,můžu všem tuto chatu doporučit.

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vikendové ubytování na chátě jsme si velmi užili a ani se nám nechtělo domů .Chata je utulná ,čistá a komforntě vybyvená včetně Wifi-připojení .Výhodou je prostorná zahrada s možností opékání a grilování, děti si užili pohybu na zahradě a i si pohrali s hračkami a různé hry .Koupání je možné v rybníce který je nedaleko od chaty ,prostředí je klidné a kdo se chce pobavit muže navštívit mistní hospůdku a nebo zajet do města Jihlavy .Majitelé jsou milý ,vstřícný a přatelští rádi se budeme vracet ,velké poděkování majitelům .Určítě doporučujeme a všem kteří přijedou přejeme krásný pobyt .

Zima 2023 - Radim s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice příjemný rodinný pobyt. Majitelé velice milí a vstřícní, v podstatě s ničím nemají problém. Lze doporučit jak na zimní pobyt, tak i na letní.

Zima 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice příjemný pobyt. Chata velice pěkná a nadprůměrně vybavená. Stačilo málo a jen chvíle a celá chata byla díky krbu vytopená (tepelná stálost). Majitelé jsou velice příjemní a ochotní lidé, už dlouho jsme tak fajn lidi nepotkali:) Pobyt jsme si velmi užili, chatu vřele doporučujeme. Velké poděkování:))

Podzim 2022 - Roman s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování je moderní, čisté a velmi nadstandardně (až hotelově) vybavené se skvělou polohou kousek od rybníka a lokální restaurace / hospody s možností vycházek do okolní přírody. Velkou výhodou je i prostorná zahrada s možností opékání či grilování.
Komunikace s ochotnými a milými majiteli byla bez problémů a vždy se nám snažili vyjít vstříc.
Doporučujeme na prodloužený víkend s rodinou či celotýdenní dovolenou.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Ubytování krásné, plně vybavené a vše čisté. Děti nadšené kvalitním Wi-Fi připojením. Majitelé vstřícní, ochotní a jsou milovníci psů. Náš 4-nohý kamarád byl tedy vítám. Výhled na zahradě do zeleně a plné soukromí od sousedních chat.
Určitě doporučuji!

Léto 2022 - Pavel s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná moderní chata, nadstandardně vybavená, perfektně čistá a útulná, vyladěná do posledního detailu. Je zařízená vším, na co si jen vzpomenete, k dispozici je zde úplně vše, na co je člověk zvyklý doma. U vchodu je kryté venkovní posezení, kam od samého rána svítí slunce, druhé posezení se nachází na trávníku u ohniště, k dispozici je gril, grilovací uhlí i dřevo. Kolem upravené zahrady s několika ovocnými stromky je vysazený živý plot poskytující naprosté soukromí. Lze využít zahradní lehátka, je zde i altán vybavený mnoha hračkami a hrami pro děti, u chaty je kryté stání na auto. Dvě minuty chuze od chaty je hospůdka s výhledem na rybník a nádherné západy slunce nad ním. Přes den i v noci si člověk může užívat klidu, ticha a pohody. V neposlední řadě je potřeby vyzdvihnout i skvělý přístup a ochotu paní majitelky. Toto chatu můžeme opravdu vřele doporučit a rádi se sem vrátíme.

Zpět na prezentaci objektu č. 15927

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz