Hodnocení a recenze ubytování: Chata u Mlýnského rybníka - Zborov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata u Mlýnského rybníka - Zborov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11118

Chata u Mlýnského rybníka - Zborov

Průměrné hodnocení 88%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 90%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 78%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 84%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 86%

Jednotlivé recenze:

Podzim 2021 - Jitka Rychtaříková s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc děkujeme majitelce objektu, dovolená byla úžasná, jednání naprosto perfektní. V chatě je veškeré vybavení, skvělé, pohodlné postele, dostatek nádobí, úžasná krbová kamna, koupelna, prostě vše, co člověk potřebuje. Chata má skvělou polohu les(mraky hub), koupání, výlety jsou naprosto dostupné. Po příjezdu jsme si přišli jako na konci světa v tom nejlepším slova smyslu. Dokonalý klid, nádherně udržovaná zahrada, zcela bezpečné pro děti i pejsky. Společně s rodinou mnohokrát děkujeme za tak úžasné místo
Mínusy jsme neobjevili žádné. Železitá voda není mínusem, v popisu chaty je to uvedené a při pobytu to není žádná závada. Dvě ze tří dam,s kterými jsme dovolenou trávili jsou blondýnky a voda opravdu vlasy neobarví, železitý odér je stejný jako u lázeňských pramenů a tam za to ještě připlácíme

Léto 2021 - VePe v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je na krásném,klidném místě.Plusem je oplocení pozemku.V chatě čistě uklizeno a výbava kuchyně je dostačující.Voda trochu rezavá,ale stím jsme po upozornění majitelky počítali,pitnou jsme si přivezli.
Majitelka je velmi ochotná a vstřícná paní.
žádné

Léto s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 52%
Super misto a ten klidecek. Velka plocha okolo chaty, bezva pro deti.
Chata nebyla moc uklizena, nadobi malo nebo rozpadle a nejhorsi, ze tece uplne hrozne rezava voda. Neda se v tom moc byt...

Odpověď majitele: Dobrý den paní Lucie Štáblová, děkuji že jste si našla čas na napsání recenze chaty. Moc mě mrzí, že Váš pobyt nebyl úplně bez chybičky. Vážím si každé zpětné vazby, pomáháte mi tak zlepšovat kvalitu ubytování. Věřím, že situace ohledně úklidu byla ojedinělá, zapříčiněná Vaším brzkým příjezdem, tudíž jsem nedostála perfektnímu úklidu po předchozích klientech. Kuchyň je zcela nová, včetně všeho vybavení. V případě že některý kus byl vadný, mohla jste neprodleně kontaktovat mě, opravu či výměnu bych během chvíle zařídila. Voda je testována, nezávadná, železitá užitková, což naleznete v popisu objetu. Pokud Vám tekla rezavá (bežně teče čirá, pouze může barvit), opět je ideální ihned se na mě obrátit. Doufám, že i přes tyto malé nepříjemnosti jste si celá Vaše rodina i s půlročním chlapečkem pobyt v přírodě a klidu užili.

Léto 2021 - Yw s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%
Nádherná, velká, opečovávaná zahrada. Poloha hned u lesa a rybníka, vyjdete brankou ven a jste v lese, kde rostou borůvky, brusinky a houby. Rybník, ve kterém jsme se nekoupali, ale psům se velmi líbil. Jednání s majiteli bezproblémové, nemohu nic vytknout. Skvělé je, že s námi mohli být i psi, pro které byla velká a dokonale oplocená zahrada top. Jako bonus byly srnky probíhající nám přes cestu, světlušky, které naše děti viděly poprvé a žabí koncert každý večer. Myslím, že blíž k přírodě už bychom být nemohli. Krásná koupelna, dostatečně velká společenská místnost, prostorná terasa.
Odlehlá poloha, která nám poskytla klid a soukromí je vyvážená absencí WiFi i signálu na data, což ale není někdy na škodu, jen by asi bylo dobré, aby to bylo uvedeno v popisu. Železitá voda, takže je nutné kupovat balenou vodu na pití a skousnout charakteristický zápach při sprchování. Ne úplně dobře vybavená kuchyňka, byť je krásná.
Celkově hodnotím naši dovolenou na této chatě velmi kladně a mohu ji vřele doporučit každému, kdo chce strávit dovolenou v blízkosti přírody.

Odpověď majitele: Dobrý den paní Yveto, děkuji za velice milou recenzi.

Jaro - Tesy
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Příjemná komunikace a dohoda s majitelkou. Klidná oblast pod hrází rybníka a krásně vybavená a zrenovovaná chalupa.

Odpověď majitele: Děkuji za Vaše velmi kladné hodnocení a zaslanou recenzi. Jsem ráda, že jste byl na chatě spokojen.

Zpět na prezentaci objektu č. 11118

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz