Hodnocení a recenze ubytování: Chata Sokolská - Desná

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Sokolská - Desná   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12115

Chata Sokolská - Desná

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Léto 2021 - Veru N.
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné ubytování na klidném místě, kde opravdu můžete vypnout, užít si chvilku pohody s knížkou nebo vyrazit ven a během chvilky se ztratit v lese. Apartmány jsou krásně světlé, moderně vybavené a zároveň útulné. Ocenili jsme i technické vybavení. Za zmínku určitě stojí i vybavená společenská místnost s hernou, určitě budu zvažovat dorazit sem v rámci skupinové akce s přáteli.
Objekt čeká na dokončení terasy, to už bude ale jen taková třešinka na dortu.

Léto 2021 - Robert Coufal v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Současné a funkční zázemí (kávovar, smart TV,l lednice s mrazákem, multifunkční trouba, varná deska ( včetně nádobí apod ).. žádné repasovane kousky z dob našich babiček.. lokalitu hodnotit nemůžu ale je fajn si večer dát drink, vychutnávat si naprostou tmu a ničím nerušenou oblohu plnou hvězd .. ničím nerušenou mam na mysli uplné ticho které chvílemi příjemně doplňuje jen cvrkot… super chill a relax!!

Jako velké plus vidím rychlý bezdrátový internet s dostačujícím uploadem. Po zapnutí TV přihlášené spotify, netflix bez nutnosti vlastního připojení .. biliard, pingpong, fotbálek v super stavu vidím taky jako velké plus oproti konkurenci..
Abych nezapomněl papírová mapa na jídelním stole mile překvapí “starou školu “ . Moderní a stylový interiér zase tu novou..
Nedodělená terasa a par podobných maličkostí které jsou očividně rozpracované a vlastně ničemu nevadí.. po dokončení si myslím že jen zvýší už tak vysoký standart chaty

Léto 2021 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělý zážitek od prvního kontaktu - milá a rychlá komunikace a domluva, majitelé byli velmi vstřícní ohledně všech požadavků. Jelo nás 6 tátů a 10 dětí, chata je vkusně zrekonstruovaná a prakticky vybavená, nic nechybělo. Pokoje jsou obrovské, společenská místnost jako centrum dění také a vybavenou hernu si užili především děti když pršelo. Chata je v klidné oblasti, vedle modré trasy směrem k nádrži Souš. V dochozí vzdálenosti je hospoda, do obchodu je třeba popojet. Moc jsme si chatu užili, doporučuji, za rok pojedeme znovu!
Rozdělané okolí chaty, což je ale v dnešní době kdy se nedá sehnat ani materiál, ani ruce, pochopitelné. Příští rok už to určitě nebude problém, majitelé mají vše krásně vymyšlené a nemám pochyby, že to dotáhnou.

Léto 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 - Jakub se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prostorné místnisti, vše nové. Výborná herna pro děti a společenská místnost.

Léto 2021 - Jakub Grus s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 - Oťas se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné, čisté a hlavně prostorné apartmány…veliká společenská místnost a za nepřízně počasí jsme hodně využili i pěkně vybavenou hernu nejen pro děti
Zatím nedokončené okolí budovy, ale to prý majitelé brzo dodělají, takže mínusy vlastně nejsou

Léto 2021 - Krupin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování je v kompletně nově zrekonstruované chatě, či-li vše krásné,nové a čisté. Interiér nádherný s krásnou společenskou místností pro společné akce a osezení.Také možnost společenských her v herně při špatném počasí (fotbálek, kulečník,pinčes,..). Okolí příjemné a klidné. Jo a navíc vstřícní majitelé, což je vždy příjemný bonus.
Žádné jsme neshledali.

Léto 2021 - Radek Grunclik s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pratelske a velmi vstricne jednani s majiteli (ve vsem nam vysel vstric). Velmi komfortne a vkusne vybavena chalupa po celkove rekonstrukci. Skvele zazemi pro deti ( byli jsme 4 rodiny, 8 deti 2-6 let) herna pro deti. Stolni fotbal, lukostrelba, pingpong, kulecnik. Apartmany jsou tak velke ze to odpovida spise bytum. Vecery jsme travili ve spolecenske mistnosti, ktera je vybavena mj. pipou.

Vhodna poloha na turistiku. Par km k protrzene prehrade (pekne jsme zmokli). Tesime se na zimni pobyt.... bezky sebou!
Zadne.

Zpět na prezentaci objektu č. 12115

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jizerské hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz