Hodnocení a recenze ubytování: Chata Šatlava - Stálkov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Šatlava - Stálkov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12277

Chata Šatlava - Stálkov

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Luděk se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je na perfektním místě, kde je překrásná příroda. Ideální místo pro turistiku i cyklo výlety. V okolí jsou válečné bunkry, které určitě stojí za navštívení.
Chata je perfektně vybavená a čistá. Jednání s majitelem bylo vždy perfektní. Nebyli jsme tu poprvé, ani naposledy.
Zaručeně perfektní ubytování, které bych doporučil každému, který má rád klid a přírodu.

Zima 2024 - Sepi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pokud mám hodnotit toto ubytování, napadá mě rčení: ZA MÁLO PENĚZ, HODNĚ MUZIKY.
Vkusně zrekonstruovaná chata, kde k naší spokojenosti nechybělo absolutně nic. V okolí chaty klid a krásná příroda, balzám na duši pro ty, kteří chtějí uniknout z ruchu města. Ideální poloha chaty jako výchozí bod pro výlety. Majitel chaty vstřícný a ochotný. Hodně jezdíme s rodinou po ČR a tato chata je jedna z nejlepších (a s ohledem na cenu možná i vůbec nejlepší) kde jsem kdy byli ubytovaní. Moc děkujeme.

Odpověď majitele: Moc děkuji za recenzi:-)

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde na vánoce. Chata je zateplená, stačí topit minimálně, uklizeno, čisto, veškeré vybavení, krásné okolí a v létě bychom určitě ocenili, že jsou sítě ve všech oknech.

Odpověď majitele: Díky za recenzi!

Léto 2023 - Pavel Kroupa s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Není to ani týden,co jsme se vratili z báječné dovolené v chatě Stálkov. Bylo nás zde vícero rodin a musím říci, že jsme si to užili. Ten, kdo hledá klid, pohodu, čisté prostředí jak přímo v chatě,tak také v nejbližším okolí, tak vůbec neuděláte chybu když sem přijedete a strávíte zde týden odpočinku. Majitelé jsou skvělí, věčně usměvaví a takoví....no prostě supr človíčci. Radi se sem vrátíme i příští rok. Na tom jsme se shodli všichni. Za vsechny děkují Pavel a Terka Kroupovi.

Odpověď majitele: Děkuji za recenzi,moc rád jsem vás viděl a těším se na příští setkání:-)

Léto 2023 - Tomáš N. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme maximálně spokojení, až nadšení. Chalupa je moc hezky zrekonstruovaná a bezvadně zařízená tak, že se tu člověk cítí opravdu jako doma. Majitelé mysleli na všechno a mají to už za dobu pronájmu vychytané, takže nechybí věci jako lékárnička, dámské hyg. potřeby, základní manikůra, deky přímo určené k posezení venku u ohniště atd. Zkrátka tu najdete vše, na co si vzpomenete. V chalupě je ticho, nic tu nikde nevrže a vše je dobře odhlučněno, takže vás nevzbudí ani chrápání z vedlejšího pokoje :-) Na pár nocí přijeli ještě příbuzní, takže se nás pohodlně ubytovalo všech 8 (4 děti, 4 dospělí). Při tolika lidech nebyl problém ani s teplou vodou - bojler pohodlně zvládal.
Venkovní přístřešek u ohniště je vybavený třemi velkými matracemi, takže se tu dá pohodlně přespat. Na chatě jsou všechny potřeby k opékání na ohni, včetně roštu, grilovacího kamene i rožně s el. motorkem. Pod chalupou je příjemná "alkovna", kde se dá posedět, zatímco děti v chalupě už spí. Navíc se sem dají pohodlně zavřít jízdní kola.
Fantastická je okolní příroda. Za chalupou louky, lesy, před chalupou rybník, čistý vzduch a naprosté ticho.
Majitelé jsou velmi příjemní a vstřícní a byla s nimi naprosto bezproblémová domluva. Zkrátka po všech stránkách maximální spokojenost a určitě se sem ještě vrátíme.

Odpověď majitele: Děkujeme za krásnou recenzi a podněty,rádi vás zase uvidíme:-)

Jaro 2023 - danal se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prožili jsme na Šatlavě velmi krásný červnový týden. Nová chata je osobitá, dobře vybavená, pohodlná, majitelé se o ni vzorně starají a jsou navíc velmi sympatičtí. Co je ale na chatě pro nás nejvíc k podtrhnutí je její umístění uprostřed kvetoucích luk a lesů, pár kroků od rybníka, ve kterém teď v půlce června byla čistá voda a my si mohli každý den užít koupání. Moc děkujeme.

Odpověď majitele: Moc Vám děkujeme

Zima 2022 - Lucie se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nejlepší chalupa, kde jsme byli. Nádherné místo v přírodě, milí majitelé, v chalupě najdete vše co potřebujete. Je zde i výborně řešeno vytápění, včetně podlahového topení.

Odpověď majitele: Děkujeme moc

Podzim 2022 - Lenka Glosová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jako ostatně pokaždé, byli jsme velmi spokojeni. Letos jsme byli i s miminkem a taky se mu tady líbilo. Vracet se budeme určitě, už je to pro nás droga, které se nechceme zbavit!!!
Letos nám vyšly i trhy v Telči, tak přibylo pár hrníčků a květináčů od zdejších mistrů řemesla - vřele doporučuji využít.
Les po kůrovci opět ožívá a dorůstá, tak znásobí radost z pobytu!
Děkujeme za pobyt!
Lenka s rodinou

Odpověď majitele: Děkujeme❤️

Podzim 2022 - Táňa s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prožili jsme zde nádherný týden. Byli jsme nadšeni jak z chaty samotné, tak z okolí. Chata je umístěna v krásném prostředí, na dohled nádherný les, rybník. V blízkosti spousta cyklotras, které jsme využili. Výborný dojem z pobytu byl umocněn i milými majiteli a skvělým vybavením chaty. Nechybělo nám zde vůbec nic. Moc za vše děkujeme.

Odpověď majitele: Děkujeme

Jaro 2022 - Mirek v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je umístěna v příjemné lokalitě s možností kombinace více aktivit. V okolí je spousta cyklotras v nepříliš náročném terénu a pár metrů od chaty voda. Chata je dobře vybavena a všichni jsme byli velmi spokojeni, můžeme jedině doporučit.

Odpověď majitele: Děkujeme:-)

Zima 2021 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Ubytování bylo velice příjemné, chata je dobře vybavená a leží na perfektním místě.
Jednání s majitelem bylo naprosto suprové, i jeho přístup se nám líbil.
Je zde mnoho k vidění a je zde nádherná krajina.
Vřele toto místo doporučuji.

Odpověď majitele: Děkujeme za hodnocení

Podzim 2021 - Lenka Glosová s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasný pobyt, v porovnání s jinými objekty, kde jsme byli ubytovaní, jednoznačný vítěz. V chladných dnech je nádherné posezení u plápolajících krbových kamen a teplo z nich nenahradí žádný radiátor. Prostě nádhera. Určitě se budu vracet, vždycky beru vnoučata, tak na střídačku...

Odpověď majitele: Díky a brzy se uvidíme!

Léto 2021 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moderní chata, vybavená vším potřebným, mimořádně krásné prostředí okolo chaty, všude v okolí lesy, našli jsme houby, jedli borůvky, maliny i ostružiny. Za chatou se nachází rybník, můžete se koupat i projíždět na lodičce.
V čase naší návštevy bylo večer chladno a tak jsme využili možnost zatopit si v krbu a opékání buřta u venkovního ohnište.Z dovolené jsme byli nadšení, podnikli jsme výlety po okolí, ale čas nestačil na všechny atrakce.
O chate: V chate je dostatek místa, televize, dobře vybavená kuchyne a koupelna (velká lednice s mrazákem,mikrovlnka, fén, ručníky, mýdlo....všechno nové čisté, voňavé). V přízemí chaty si můžete uskladnit kola.
Bonusem jsou velmi milí a seriózní majitelé, kteří si na nás vždy našli čas
a zajímali se o naše pohodlí. Do chaty se určitě chceme vrátit.
Nenašli jsme.

Odpověď majitele: Moc děkujeme

Léto 2021 - Gabriela s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa krásná, čistá, nově zrekonstruovaná.V okolí klid, pohoda, nádherná příroda. Prostě balzám na duši. A hlavně- majitelé milí, vstřícní, ochotní, prostě super! Rádi se zase vrátíme.

Odpověď majitele: Děkujeme

Léto 2021 - Renata s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc pěkná zrekonstruovaná chata, hezky, stylově vybavená. Majitelé milí lidé, dobrá a rychlá domluva. Měli jsme štěstí na hezké počasí, tak jsme hlavně využívali venkovní prostory,ohniště, gril, hamaku, projeli jsme se i po rybníku v loďce, která k chatě patří. V okolí možnost krásných výletů, pěšky, na kole i autem, v lese houby, borůvky, maliny.. V chatě mládežníky potěšila dobrá wifi a Netflix, nás dost slušně vybavená kuchyň. Celkově dobrý dojem dělají i drobnosti navíc v chatě nachystané k dispozici jako fén, krém na ruce, lékárnička, dřevo na zátop v kamnech, deky k ohni, jablíčka v misce, kytička na stole.. Je vidět, že majitelé myslí na vše a člověk se díky tomu cítí jako doma. Určitě jsme tu nebyli naposled, byla to úžasná dovolená.

Odpověď majitele: Děkujeme

Jaro 2021 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Líbilo se nám snad úplně všechno. Samota a klid, přesně to jsme hledali. Jednání s majiteli bylo na jedničku, ochota, vstřícnost, rychlost. Chatička krásná, prostorná a čistá, vybavení tak akorát, nic nám nechybělo. Výhled z chaty do přírody, pět kroků od chaty dechberoucí výhled na rybník. Bohužel nám nevyšlo úplně počasí a tak jsme nevyužili možnost zapůjčení loďky nebo opékání. U chaty je houpačka, skluzavka, hamaka, pískoviště, ohniště a taky zde rostou bylinky. Ve slunečných dnech ideální na vyblbnutí. Okolí je plné výletů, procházek a míst k vidění. Byli jsme s 11m prckem a užili jsme si to moc.
Snad jen vcházení do chaty, v dešti jsme nanosili do chaty bláto, ale víme, že majitel okolo chatky ještě pokračuje s úpravami.

Odpověď majitele: Děkujeme

Podzim 2020 - Jarča s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělá komunikace s majiteli,příjemný prostředí a vybavení super. Za nás doporučuji.

Odpověď majitele: Díky moc

Jaro 2021 - Věra s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super majitele, nádherná příroda, klid, spousty možnosti kam jet na výlet. Chata výborně vybavena

Odpověď majitele: Děkujeme

Zima 2021 - Petra s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Krásná nová chata, která má vše, co na dovolené potřebujete. Nádherná příroda v okolí chaty, lesy, rybník, cyklostezky. Úžasné prostředí pro odpočinek. Majitelé velmi ochotní, vstřícní,skvělá domluva. Prostě úžasná dovolená,na kterou vzpomínáme každou chvíli.
Žádné jsme nenašli. Vše bylo v pořádku.

Odpověď majitele: Moc diky

Léto 2020 - Lenka Glosová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nádherná příroda, lesy okolo a dostupnost atraktivních míst, jako zámek Dačice, historické náměstí v Telči, hrad Landštejn a samozřejmě Slavonice, které objevujeme každý rok znovu a znovu...
Hlavní sezonu na nové chatě už asi nevychytáme (je plno!!!)

Odpověď majitele: Děkujeme, příští sezonu třeba vychytate

Zpět na prezentaci objektu č. 12277

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz