Hodnocení a recenze ubytování: Chata Novak - Velmovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Novak - Velmovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14441

Chata Novak - Velmovice

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Ondřej s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Za nás vše ok. U chaty jsme (byl slunečný týden) opravdu užili jak pergolu s krbem, tak i terasu. A samozřejmě bazén, který byl velkostí naprosto dostačující pro 3-4 lidi naráz. Trampolína neměla ochrannou síť.. tady asi ke zvážení ji tam dodat. Posezení u ohně také fajn. Celkově jsme si pobyt moc užili, spaní a vše okolo v pořádku. Jen jsme trochu bojovali s velikostí lednice. Je to cca metrová lednice se třemi patry a tam jsme tedy chvílemi bojovali s kapacitou (ale to je jen drobnost!). Napadá mě - velmi dobrá pitná voda;) Pobyt doporučujeme a možná se zase někdy vrátíme!

Léto 2023 - Lukeš s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Útulná chata Velmovice, majitelé jsou příjemní, komunikace příkladná. Jediné co bych si představoval trochu jinak, je umístění TV, bohužel je pouze v pergole u krbu a je docela malá, i když u krbu venku asi OK! Ovšem když chytíte deštivé a chladné počasí jako mi, tak jste bez TV, venku se sedět nechce a uvnitř žádná není

Léto 2023 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto luxusní dovolená v krásné chatě,která splnuje vše,co si můžete přát.Krásné,klidné prostředí, majitelé naprosto senzační lidé.Není co vytknout určitě se sem rádi opět vrátíme.Martina s rodinou

Léto 2023 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Dovolená byla na 1 s *. Ubytovaní a okolí je pro lidi, kteŕí mají rádi soukromí a klid. My jsem si hodně užili bazén (bylo opravdu horko). Podnikli jsme výlety do Tábora, na Červenou Lhotu a prohlédli si i Chýnov a lesy v okolí. Každý den jsme si vařili, je tu veškeré vybavení. Pili vodu, je výborná. Oceňujeme chladné noci, kdy se dá krásne vyspat. Komunikace s majitelem je vyborná a všechno se snaží splnit podle pŕání hostů. Dĕkujeme, bylo nám tu moc pĕknĕa týden utekl jako voda. Bonusem byly vyborné okurky ze zahrádky. Všem doporučujeme.

Léto 2023 - Zíchovi s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná útulná chatička, snídaně na sluncem zalité terase, klid, krásné procházky do Chýnova a k chýnovské jeskyni, večerní posezení pod pergolou s ohněm v krbu, celodenní koupačka v bazénu - co víc si přát... Děkujeme za skvělý servis a pohodový pobyt.

Léto 2022 - Nikola s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc krásná dovolená v příjemném prostředí. Cítili jsme se zde jako doma. V bazénu jsme byli skoro pořád. Velice příjemný majitelé.

Léto 2022 - Lucie s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice děkujeme za úžasně příjemný pobyt na Vaší chaloupce. Vše bylo perfektní a my jsme si to tam moc užili. Počasí bylo skvělé, byl tam klid a na chaloupce jsme měli opravdu vše. Paní majitelka s manželem jsou úžasní lidé a moc rádi jsme je poznali. Pozemek je celý oplocený a naše holčička se tam vyřádila a byla spokojená. Ještě jednou moc dekujeme a určitě jsme tady nebyli naposledy, protože jsme se cítili jako doma.
Přejeme spousty spokojených rodinek a ještě jednou moc děkujeme za krásnou dovolenou.
Vaše první skupinka

Zpět na prezentaci objektu č. 14441

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz