Hodnocení a recenze ubytování: Chata Naďa na Velkém Rybníku u Karlových Varů - Velký Rybník

Hodnocení a recenze objektu č. 12443

Chata Naďa na Velkém Rybníku u Karlových Varů - Velký Rybník

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 96%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Zdeněk Zeman v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chatě Naďa jsem strávili krásný týden. Chata je nová a plně vybavená. Co musím vyzdvihnout je postel. Už dlouho jsem se tak dobře nevyspal. Pohled na rybník za svitu měsíce je úžasný. Okolí chaty nabízí nepřeberné množství zážitku, od koupání v zatopeném lomu až po památky. Pro mě jako bonus byla možnost rybařit. Rybník je od chaty vzdálen do 30 m. Vedle chaty je i garáž, kam se vlezl veškerý rybářský vercajk, bez nutnosti rozebírat pruty. V popisu chaty je udávám počet osob 4. Samozřejmě při trochu dobré vůle je tam i tato možnost ( manželská postel v ložnici ) - ( rozkládací gauč v obýváku ) ale sám musím přiznat, že si nedovedu představit, že bych tam měl mít sebou dospívající děti. 1, V chatě by asi nebylo to správné soukromí. 2, Představa, že jdu každé brzké ráno na ryby a budím spící v obýváku mi není úplně příjemná. Chatu bych ale doporučil párům, kteří si chtějí odpočinou, mít soukromí a hlavně opravdu KLID !! Majitelé jsou velice vstřícní lidé. I během týdne když jsem tam byli, napsali sms s otázkou zda je vše v pořádku. Škoda jen, že je to tak daleko, určitě bych se tam ale ještě rád podíval. Doporučuji ale jet tam minimálně na 10 dní. My jsme tam byli 7 dní, každý den někde a stejně jsme zdaleka nestihli vše co jsme chtěli.

Podzim 2023 - Lucie v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Maximální spokojenost po všech stránkách, majitelé velice milí, vše ukázali, měli připraven přehled a tipy na výlety i s aktuálními cenami. Vybavení skvělé, nic nám nechybělo, počasí nám vyšlo na září perfektní, co víc si přát.
Určitě znovu zavítáme, jelikož ani za 10dní jsme nestihli vše navštívit.
Rozhodně doporučujeme pro lidi, kteří utíkají z velkých měst a upřednostňují klid před vřavou. V noci absolutní tma, takže se spalo úplně jinak než při světelném znečištění z měst.

Léto 2023 - Lucie Husárová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Díky za krásné ubytování, nádhernou přírodu okolo a neskutečně vlídný přístup majitelů. Ubytování bylo krásné a čisté. Ještě jednou velké díky ❤️

Léto 2023 - Jitka v páru v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Majitelé jsou velice milí a vstřícní. Chata je útulná, čistá a dobře vybavená. Klidné prostředí. Byli jsme moc spokojeni. Děkujeme

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Léto 2023 - Zeni s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
Chata parádní a blízko vody kde sou parádní ryby,když bude poslána tráva tak se určitě rádi Budem vracet

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velká spokojenost a ochota majitele určitě pojedeme znovu

Léto 2022 - Pavla v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Manzele Jandovi jsou velmi mili, ochotni a ve vsem maximalne vstricni.
Celou chatu s kouzelnym utulnym a velmi prakticky resenym interierem navrhovali sami manzele spolu. Chata je uvnitr kompletne oblozena drevem. Podlaha je moderni plovouci.
Kuchynka je krasne barevna, zarizena i pro vetsi vareni vcetne veskereho nadobi, pracovni deska je primo u okna. A vse je chytre usporadano hned po ruce. A samozrejme jidelni stul s zidlemi.
Obyvaci pokoj je velmi moderni s velikou TV se vsemi programy s rohovou rozkladaci sedackou, na kt. se da vyspat opravdu pohodlne.
Na oknech jsou cistounke zaclonky a krasne barene zavesky. Velkou vychytavkou jsou instalovane sitky proti hmyzu.
Loznice je take kouzelna, utulna, s vestavenou zrcalouvou moderni skrini. A roztomilymi lampickami na nocnich stolcich. Ty se mi asi libili nejvic☺.
Koupelna, wc - uzasne! Čisté, vonave, utulne.
Velika zahrada.
Rybnik, rakosi, kacenky, labute, vecer jasne hvezdy....
RÁJ!

Léto 2022 - Roman s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování v nové chatičce, vše čisté a dobře vybavené. Klidné prostředí v pěkné lokalitě u rybníka s možností zajímavých výletů do okolí. Během pobytu nám nic nechybělo, majitelé jsou příjemní lidé, určitě se budeme vracet.

Léto 2022 - Renata Donátová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Rekreace byla dárkem pro rodinu a dle jejich ohlasu si jí užili dle svých představ. Naprostý klid, ticho, soukromí. Kompletně vybavená chata (nádobí, lednička, rychlovarná konvice, elektrický dvouplotýnkový vařič, mikrovlnná trouba, sušák na ručníky. Všude čisto, voňavo, útulno. Při návštěvě rodiny se mi nejvíce líbilo dřevěné obložení celé chatky zevnitř a ocenila jsem pergolu před chatkou, která poskytuje stín a umožňuje pobyt venku po celý den. Ostatním návštěvníkům bych snad pouze doporučila předzásobit se potravinami, protože pokud nebudete mít k dispozici automobil, jsou nejbližší potraviny cca pět kilometrů (restaurační zařízení 40 minut klidné chůze, shodně tak pláž k rybníku, kde ale byl OHS vyhlášený zákaz koupání). Zhruba půl hodiny od chatky dojdete příjemnou procházkou k lomu s úžasně čistou vodou. S majiteli od začátku do ukončení pobytu skvělá komunikace, i v průběhu pobytu se postarali o pitnou vodu v barelech a nabízeli dovoz potravin po zjištění, že rodina je bez automobilu, což byl zcela jistě nadstandardní přístup. Pokud jste milovníky čisté přírody bez městského ruchu, zvídavých pohledů sousedů, čistého a plně vybaveného ubytování, našli jste to pravé.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nelze hodnotit jinak než 100% spokojenost. Majitelé byli velice milí a vstřícní. Chata nově zrekonstruovaná, takže veškeré vybavení úplně nové, čisté, nechybělo opravdu nic. K dipozici jsme měli na záhrádce i gril. Skvělý výchozí bod pro výlety po Krušných horách.

Jaro 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Podzim 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Obrovská spokojenost s chatičkou v těsné blízkosti břehu rybníka, se zahradou a vybaveností uvnitř.

Léto 2021 - Václav s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pohoda, klid, soukromí. Super!!
Prostor na zahradě si říká o nějaký bazén.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná dřevěná chata s travnatou zahradou u rybníka. Hlavně klidná chatová oblast. Velmi pohodlná manželská postel, byli jsme moc spokojeni.

Léto 2021 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme tu na dovolené s přítelem a naší malou dcerkou. Jednání s majitelem, panem Jandou, bylo bezproblémové, vše nám vysvětlil a ochotně poradil kam jet na výlety v okolí. Chata je zařízená novým nábytkem a byla perfektně uklizená. Je tu krásný klid, velká zahrada, chata je přímo na břehu rybníka. K dispozici jsme měli i loďku na projížďky, což se hodilo, protože na protějším břehu je restaurace U Páji, kde moc výborně vaří. Děkujeme, Hrabalová

Zpět na prezentaci objektu č. 12443

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krušné hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz