Hodnocení a recenze ubytování: Chata Nad vodou - Bítov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Nad vodou - Bítov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 12596

Chata Nad vodou - Bítov

Průměrné hodnocení 91%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 86%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 91%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 89%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 87%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Majitel ochotný, chata má vše co je třeba.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 86%


Odpověď majitele: Snažíme se vybavit chatu vším možným. Letos kánojka, houpačka, lehátka. Umístění chaty je fantastické, jinde podobné místo nelze najít - celodenní sluníčko, 14 metrů dlouhá sluneční terasa, manželé - pán rybář, paní milující koupání opalování, oba jsou stále spolu, chatu máte hned u vody, oba manželé jsou stále spolu - rybář i slunící se manželka. Spokojenost.

Jaro 2023 - Lenka se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 68%


Odpověď majitele: Jsme pyšní na polohu chaty. Naši zákaznici jsou přímo u vody, mohou rybařit, koupat se, užívat loďky i kánojky, je zde na jednom místě vše - manžel rybář, manželka slunící se, oba jsou spolu na jednom místě a mohou být spolu, každý se svým koničkem. Navíc celodenní sluníčko, perfektní výhled na hladinu přehrady, na zříceninu Corštejna i most, klid, pohoda, soukromí. A navíc pár metrů od "civilizace" - campu, restaurací, pivovaru, hradu, zámku, atd..... Vše pár metrů od chaty.....

Léto 2022 - Pavel s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 80%
Špatný strmý přístup k chatě cca 150m.

Odpověď majitele: Výtka - strmý přístup: Vranovská přehrada je údolní přehrada a pokud chce být rekreant přímo u hladiny, musí strpět pár kroků k hladině. Byli u nás vozíčkáři, rodiny s dětmi a kočárky a všichni to chápali. Třebaže tvrdíme a upozoňujeme, že vzniká miniproblém. Nicméně - odměnou je naprosté soukromí, za týden Vám zde nikdo nezavítá a hlavně - JSTE U HLADINY což u Vranovské přehrady nebývá zvykem, jsou tu až tři řady chat !!!! U nás jste v řadě u hladiny, ostatní chaty jsou v lese, a většinou daleko od vody, atd. U nás ne, jste z obýváku skoro nohama v přehradě. Rybáři vidí od televize na své pruty. Až kočárek či vozík pro invalidu k chatě snesete těch pár metrů, tak máte akčního klidného prostoru na zámkové dlažbě na dvou velkých terasách habaděj. (pokud budete mít jiné, konstruktivní výtky či náměty na zlepšení, rád je přijmu, to opravdu, rád vše vylepším - nyní kromě pramice chceme dokoupit kanojku, nové lehátka a houpačky, ale Vás napadne i něco dalšího, klidně nás kontaktujte na email: milfazlin@volny.cz). Zatím bychom se pro hosty rozkrájeli, ale nechceme Vás nechat na kopci, proto máme chatu u hladiny přehrady.

Léto 2021 - Lenka R s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je perfektně vybavená, umístěná na báječném místě u vody s úžasným výhledem na zříceninu Cornštejn (krásné západy slunce). V okolí je tolik zajímavých výletních cílů, že jsme ani vše naplánované nestihli. Na kola tam jsou sice kopečky, ale dá se využít i cyklobus nebo loď. Majitel je velmi příjemný a ochotný. Za nás super prostě dovča.

Odpověď majitele: Díky, za hodnocení, snažíme se. Vás se to nedotklo, ale voda v roce 2022 od jara klesala, nyní se zatavila a stoupla, ale měli jsme dostatek času udělat 10 betonových schodů k molu, což má zde málokdo. Ale, cokoliv budete mít jako výhradu, dejte vědět. Není to reklamní kec - ale rádi vše vylepšíme. Přemýšlíme nad tím, aby byli naši klienti spokojeni. O to se staráme stále.

Léto 2021 - Jana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
KLidné,skvělé místo. Pan majitel příjemný. Vybavenost chaty perfektní. V kuchyni snad vše na co si vzpomenete :).

Jaro 2021 - Jarda v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné místo,klid

Zpět na prezentaci objektu č. 12596

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz