Hodnocení a recenze ubytování: Chata Na Cihelně - Vlachovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Na Cihelně - Vlachovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 11489

Chata Na Cihelně - Vlachovice

Průměrné hodnocení 94%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 87%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 91%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Martina s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Děkujeme za velmi příjemný pobyt, prodloužený víkend jsme si užili. V okolí chaty je spousta turistických cest, rovněž jsme vyjeli do okolí a vyšlápli několik zřícenin. Vybavení chaty je tak akorát, kuchyňka menší, ale nám to nevadilo. K dispozici je výborná káva přímo z pražírny. Opravdu luxusní! Vše bylo dostačující. Velmi pohodlné křesílka, kde se hezky odpočívalo(-: Děkujeme a doporučujeme!

Podzim 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Příjemná útulna chatička v klidném prostředí. Pan majitel příjemný. Doporučuji.

Jaro 2023 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 72%


Odpověď majitele: Dovolte mi reagovat. U všech mých hodnocení, které můžete najít napříč různými ubytovacími servery vidět, mám nejlépe hodnocenou sekci "komunikaci s majitelem" V tomto případě jsem dostal 1/10. Proč? Dámy měli možnost předat chatu uklizenou bez poplatku nebo zaplatit a neuklizet. Řekli že uklidí. Bohužel, chata byla předána v totálním nepořádku a když jsem šel se slečnou a ukazoval, co je špatně, tak dle jejího názoru to bylo vše v pořádku. Nedovedu si představit, jak to může vypadat u nich doma. Doučtoval jsem jim polovinu nákladů na úklid tj. 200 Kč a očividně se jich to dotklo. Dále bych zmínil psí výkaly všude po zahradě, nedopalky všude, asi lak na nehty nebo nějaká růžová barva na venkovních schodech, rozbité záchodové prkénko, popel z krbu vysypán hned za chatou, chuchvalce psích chlupů všude. Tyto slečny rozhodně nedoporučuji!

Zima 2023 - Marek s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Polecam wszystkim. Domek ciepły, suchy, czysty. WiFi wydajne, okolica spokojna i cicha. Właściciel świetnie mówi po angielsku, chętnie pomaga w wynajęciu sprzętu czy zorganizowaniu szkółki narciarskiej dla dzieci, super kontakt.

Léto 2022 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Vynikající poměr cena/výkon. Velké plus je blízkost Vysočina arény. Prostorná kůlna na kola/kočárek. Příznivce kávy potěší kávovar :)

Zima 2022 - Milan Novotný s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Zima 2021 - Michal Novotný s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice příjemný a vstřícný majitel. Příjezd i odjezd šel domluvit individuálně. Chata při příjezdu byla v zimním období příjemně vytopena krbem. V okolí spousty sněhu, výborné pro děti (jezdili po stráni hned u chaty na zadkach) a běžkařské trasy hned u chaty nebo v nedaleké Vysočina aréně. Sjezdovka Harusův kopec nedaleko chaty, škoda že je covid a nejezdilo se. Kuchyně krásná, nová a plně vybavená. K dispozici automatický espresso kávovar. Wi-Fi funguje spolehlivě a rychle.

Zpět na prezentaci objektu č. 11489

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Vysočina

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz