Hodnocení a recenze ubytování: Chata Kalek

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Kalek   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 10188

Chata Kalek

Průměrné hodnocení 100%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2024 - Markéta s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice krásné místo. Chalupa pro 2 absolutně dostačující. Nechybí nic.Pejsek vítán. Určitě se ještě jednou vrátíme.

Podzim 2023 - Dana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasné místo na konci světa, pohodový klid, bezchybné ubytování. Nic nám nechybělo. Není zde wifi, což někomu může vadit. Parádní výhled ze zahrady do Německa, ideálně z houpačky,ze které pozorujete zapadající sluníčko za kopec. Příjemně nás překvapil naplněný košík "snídaňový bufet“ a dáreček na památku při odjezdu.

Podzim 2023 - Gabi
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Majitelka velice mila, ochotna, hned po prijezdu jsem byla privitana domacim chlebem a vybornou pomazankou. , Kuchynka skvele vybavena. Moji pejsci, ktere byli se mnou jsi to tu okamzite oblibili, prostredi, priroda krasna. Takovy maly raj v Krusnych Horach. Moc za vse dekujem, urcite prijedeme znovu. Tento objekt mohu jen doporucit.

Podzim 2023 - Andrea s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pokud si potrebujete odpocinout od mesta a byt chvilku v prirode - tak urcite musite zkusit tuto oblast v teto chaticce. Chata je krasna, utulna a skvele vybavena. Tresnickou na dortu je nezapomenutelny vyhled z houpacky u domu, nadherne okolni lesy a priroda. My jsme si vikend maximalne uzili a moc dekujeme panu majiteli za skvely servis. Urcite se nekdy vratime

Léto 2023 - Petr v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chata letos dostavěná, takže vše vybavení nové, kuchyň plně vybavená, klimatizace také nová. U chaty velká zahrada s posezením u ohniště. Majitel zrovna staví vedle chaty přístavek pro vaření a grilovaní na zahradě. Jediný nedostatek je chybějící wifi v chatce, protože signál z českých mobilních sítí je zastíněn kopci a chytá se jen německá síť

Léto 2023 - Jirka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytko, chatička s veškerým vybavením, co potřebujete. Klidné místo s parádním výhledem, fakt balzám na nervy. Pohodový a velmi vstřícný majitel, dokonce nás vzal do místní hospůdky :)

Jaro 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%

Jaro 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto nejlepší ubytování, které jsme kdy navštívili, a že jsme jich už pár objezdili. Kouzelné místo v čisté přírodě, překrásná malá chatička nádherně vkusně vybavená, perfektně čistá. Prožili jsme zde s rodinou prodloužený víkend a užili jsme si ho nejlépe, jak jen šlo. Majitelé jsou moc milí pracovití lidé, kteří si vše zařídili sami, a to tak dokonale, že návštěvníkům nechybí naprosto nic, mysleli úplně na vše. Při odjezdu jsme ještě dostali milý dáreček. Moc rádi se vrátíme a děkujeme!

Zpět na prezentaci objektu č. 10188

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Krušné hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz