Hodnocení a recenze ubytování: Chata k pronájmu - Strážkovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata k pronájmu - Strážkovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14319

Chata k pronájmu - Strážkovice

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 97%

Jednotlivé recenze:

Léto 2023 - Patrik S. s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Mimořádná spokojenost ve všech směrech. Komunikace s majitelem perfektní, chata a její vybavení také skvělé, zahrádka s bazénem a pergolou suprová, naprosto úžasné místo na relax... V okolí je toho spoustu ke shlédnutí, takže nuda absolutně nehrozí. Kolem a dokola, oba palce nahoru

Léto 2023 - Robert s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování se nám moc líbilo. Chata byla čistá v klidném prostředí. V horkém počasí nás příjemně osvěžil bazén. V okolí je spousta míst na výlety a do Třeboně kousek na kola. Ta se dají na chatě uschovat do zamykatelné kůlny, takže není třeba mít o ně strach.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním. Chata nově zrekonstruovaná čistá, skvěle vybavená.I přes velké horko bylo v chatě příjemně. Super přístup pana majitele při problému s bazénem, hned vyřešil. Všem doporučuji.

Léto 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velká spokojenost.Chalupa je v klidném prostředí, okolí nádherné a klidné.V okolí je opravdu co vidět.Komunikace s panem majitelem bez problémů.

Jaro 2023 - Petra s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Byli jsme zde v chladnějším počasí a bylo potřeba topit. Bohužel většina teplého vzduchu odcházela do podkroví, které nebylo možno uzavřít dveřmi. V podkrovním pokoji jsme potom museli větrat kvůli horku. Jinak se vším naprostá spokojenost. Lokalita nádherná, majitel velmi příjemný, vybaveno perfektně, velmi kvalitní dřevo v ceně.

Podzim 2022 se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Dobrý den, s pobytem (prodloužený víkend) ve Strážkovicích jsme byli spokojeni. Komunikace a domluva s majitelem nemovitosti byla velmi rychlá a bezproblémová. Chata je nově vybavena a je k dispozici vše, co bylo potřeba. Posezení v pergole je příjemné plus. Díky

Léto 2022 - Nikola s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná, zrekonstruovaná chatka v naprosto klidné oblasti. V okolí mnoho míst, která rozhodně stojí za návštěvu. Pobyt jsme si moc užili.

Léto 2022 - Alena v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata čistá, skvěle vybavená. Majitel velmi vstřícný a ochotný. Vybavení zahrady / bazén, pergola / super. V dojezdové vzdálenosti mnoho zajímavých míst.

Léto 2022 - Filip s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je čistá a plně vybavená. Nachází se v tiché a klidné oblasti uprostřed lesů. Pozemek je dostatečně veliký a poskytuje naprosté soukromí, takže si můžete užít bazén, grilování a venkovní posezení. V dostupné vzdálenosti je spousta krásných míst, která stojí za to navštívit. Komunikace s majitelem je perfektní. Celkově jsme si pobyt moc užili, děti byly z chaty a jejího okolí nadšené.

Léto 2022 - Helena s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ubytování se nachází v chatové oblasti, kde je naprostý klid. Chata byla čistá a vybavená. Děti ocenily bazén, ve kterém se každý den koupaly. Výlety po okolí jsou v dobré dostupnosti. Využili jsme kámen na grilování - super věc. Ubytování mohu vřele doporučit. Komunikace s majitelem byla skvělá.

Léto 2022 - Marcel s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytování v nově zrekonstruované chatě. Můžu jen doporučit, chata je umístěna u lesa,takže pro milovníky klidu a lesa je to idealní místo na odpočinek. Chata je vhodná samozřejmě pro všechny typy lidí, v okolí do 30km najdete spoustu míst,kam můžete vyrazit jak sami,tak s dětmi. Pro cyklisty rovněž po okolí spousta krásných tras

Zpět na prezentaci objektu č. 14319

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Čechy

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz