Hodnocení a recenze ubytování: Chata k pronájmu - Harrachov

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata k pronájmu - Harrachov   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14661

Chata k pronájmu - Harrachov

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Jirka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Příjemné a klidné prostředí, využili jsme ubytováni o jarních prázdninách. Byli jsme potěšení z příjemným jednáním majitelů. Ubytování čisté. Moc se nám líbilo i když nám nepřálo počasí, proto jsme hodně využili saunování. Určitě využijeme ubytování i v letních měsících.

Zima 2024 - Jana s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Útulná,čistá,plně a nadstandardně vybavená chata. Výborná komunikace s majitelem, bonus na uvítanou, který potěšil. Blízko na sjezdovku i do supermarketu. Počasí nám nepřálo užít si výhled z terasy i tak jsme se měli úžasně! Rádi se někdy vrátíme!

Zima 2024 - Pavel s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chatu jsme navštívili v lednu 2024. Na ubytování nás čekalo milé překvapení od paní majitelky - čerstvě upečená bábovka a šampaňské. Chata je hezká, uklizená a plně vybavená. Nechybělo nám vůbec nic. Určitě doporučujeme :-).

Zima 2024 - Jakub Filip s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Jen pozitiva: Přátelsky majitel, čistota, vybavenost chaty, tiché místo,

Zima 2023 - Martin se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Po příjezdu na chatu nás majitelé provedli a ukázali nám, kde co je a jak se ovládají veškerá el. zařízení na chatě.

Chata byla uklizená, peřiny čistě povlečené, k dispozici byly i ručníky. Topit bylo možné buď pomocí tep. čerpadla, nebo pomocí dřevem a krbu v obývacím pokoji. Kuchyňka skvěle vybavená (vč. myčky, mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice a veškerého nádobí). Bylo vidět, že majitelé se o objekt dobře starají a průběžně jej vylepšují.

Pro příznivce saunování je k dispozici i sauna vytápěná dřevem. Tuto možnost jsme bohužel nevyužili.

Vánoční výzdoba v chatě dokreslila zimní atmosféru. Příjemně nás překvapila i láhev sektu, kterou pro nás majitelé připravili na přivítanou.

V Rýmařově se nachází 2 supermarkety, takže není třeba s sebou vozit hodně jídla, vše se dá dokoupit přímo na místě.

Podzim 2023 - Zuzana S. se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Z ubytování jsme byli vyloženě nadšení. Krásně vybavená chata, kde nás čekalo několik milých překvapení. Neskutečně vstřícní majitelé, kteří nám vyšli vstříc s nadstandardními požadavky . Úžasné posezení v nově prosklené přístavbě. Jezdíme hodně po chatách, ale toto ubytování je za mě nej. I poloha objektu je moc fajn. Klid a možnost procházek. kousek do Karlovy Studánky......Určitě zde pojedeme znovu a chatu moc doporučuji.

Podzim 2023 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Pěkné a čisté ubytování, bylo zde vše, co jsme potřebovali. Majitelé ochotní a příjemní.

Léto 2023 - Marek s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chata je útulná, čistá a velmi dobře vybavená, ve skvělé lokalitě. Oceňuji možnost uskladnění kol v garáži, krásnou terasu s výhledem do okolí a také pohodlné matrace, což přispělo, v kombinaci s čerstvým vzduchem a tichem, k velmi pohodlnému spánku. Speciálně bych chtěl poděkovat velice příjemným majitelům za dárek

Léto 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prijemny majitele a perfektni domluva na urcity termin rekreace.Moc se nam libyla lokalita a hlavne klid na rekreaci.Krasne prostredi,pekne ubytovani a vybaveni.Mohu vrele vsem I mim znamim doporucit rekreaci.Pokud to pristi rok dovoli,tak by sme sem opet zavitaly.

Léto 2023 - Jarka+parta seniorů se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná chata v krásném prostředí. úžasný výhled z prosklené verandy.Naprosto dostačující vybavení chaty. Majitelé velmi ochotní, milí a vstřícní. Děkujeme za velmi příjemný pobyt.

Léto 2023 - Jiří v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tuto chatu vřele doporučuji.Objekt je přímo u lesa a z prosklené terasy je krásný výhled do okolní krajiny.Chata je vybavena vším,co k pobytu a odpočinku potřebujete.Je výchozím bodem pro pěší i cykloturistiku.Nepřizniveho počasí se dá využít k návštěvě hradů, zámků, blízkých lázní a jiných památek a zajímavostí. Milé nás překvapila pozornost majitelů v podobě sektu a různých čokoládek. Děkujeme majitelům za milé jednání a těšíme se na další pobyt.

Léto 2023 - Jirka s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Velice pěkná, útulná a moderně řešená a vybavená chata s krásnou prosklenou terasou a s pěkným výhledem. Chata je v klidném prostředí, hned u lesa a louky. Skvělí a vstřícní majitelé nám vše vysvětlili a díky jejich péči a pozornosti jsme si chatu moc užili (včetně výčepního zařízení :-) ). Moc děkujeme a můžeme všem zájemcům o prima chatu jen doporučit!

Léto 2023 - Tomáš v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásná a útulná chalupa v klidné lokalitě Jeseníků.Pobyt jsme si plně užili,jelikož majitele mají v chalupě vše dobře a vkusně vybavené.Na uvítanou nám majitelé připravili milé překvapeni v podobě šampusu.Dovolenou jsme si moc užili a určitě se budeme zde vracet.Moc děkujeme a doporučujeme tuto chalupu všem.

Léto 2023 - Lubomír Maidl s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Útulná a skvěle vybavená chaloupka, která se nachází v krásném a klidném prostředí s nádhernými výhledy z prosklené terasy. Úžasní majitelé nás při příjezdu potěšili bábovkou, sektem a báječnou domácí broskovou marmeládou. Moc děkujeme za nezapomenutelnou dovolenou, určitě se rádi vrátíme - vřele doporučujeme všem! :-)

Zima 2023 - Miroslav s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Tak co se týče chaty tak jsme byli milé překvapení jak je útulna a čistá. Prostředí kolem chaty v zimě je moc pěkný,a sněhu si užili nejvíce děti.Moc milí majitele,všechno ukážou a vysvětly. Byli jsme spokojeni a plánujeme sem přijet i přes léto.

Zima 2022 - Eliška se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Krásné klidné prostředí, chata jak má být, s kamarádkami jsme byly naprosto spokojeny :) Majitelé jsou moc sympatičtí, na uvítanou jsme dostaly domácí marmeládu a šampus, taková pozornost vždy potěší! Všude hezky čisto, teplo, kuchyňka je plně vybavená, myčka je taky velké plus, když je vás na chatě více. Doporučujeme všema deseti!

Podzim 2022 v páru
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Kouzelné místo, kouzelná chata, skvělí majitelé ! Už se nemůžeme dočkat na podzim 2023!! Klid, pohoda, nádherný výhled. Moc děkujeme a těšíme se!!! D a M

Jaro 2022 - Radek s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Hledali jsme ubytování jako základnu pro výlety po okolí pro rodinu 2 dospělí + 2 děti s kritériem: v době Velikonoc, v této lokalitě, se saunou. Splnilo maximálně naše očekávání. Krásné klidné místo hned u lesa, plně vybavená chata, parádní sauna, pro nás super. Potěšil bonus paní majitelky ve formě výborného velikonočního beránka a ochutnávky šnapsu. Dle mého není úplně vhodné pro prťata, příkré schody, neoplocený pozemek, ideální pro větší raubíře, případné dětské atrakce typu pískoviště, houpačky pak plně vynahradí navazující les ;)

Zpět na prezentaci objektu č. 14661

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jeseníky

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz