Hodnocení a recenze ubytování: Chata Jeník - Osvětimany

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Jeník - Osvětimany   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 15981

Chata Jeník - Osvětimany

Průměrné hodnocení 99%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 98%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Klára s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Chalupa má úžasný,velký bazén.Infra sauna a obří herna velké plus. Sklípek krásný,my jsme nevyužili. Chalupa je starší,takže nečekat nic moderního (pro pana majitele ještě kus práce).To ale nic nemění na tom, že pobyt zde byl a hlavně pro děti skvělý.

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní po všech stránkách! Od komunikace, přes polohu, až po vybavení, které jsme jako několik rodin a dětmi ocenili úplně nejvíce. Každý si přijde na své v každém počasí!

Léto 2023 - Milerová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt na chatě s rodinou jsme si užili maximálně. Ani nepřízeň počasí není překážkou, protože vybavení herny, sauna a bazén jsou k vyžití naprosto dostačující. Pokud ale vysvitne sluníčko a při švitoření ptáčků si dáte snídani na terase … není co dodat.
Majitelé
jsou velmi milí lidé a komunikace s nimi je bez problémů.

Léto 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Léto 2023 - Lenka P. s rodinou s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme zde krásný prázdninový týden s dětmi a psy a domů se nám rozhodně nechtělo. Bazén s hernou bezkonkurenční. Terasa hojně využívaná a to i v noci, protože zde chtěly spát děti takřka denně - na krásně prohřáté dlažbě na zemi nebo v houpací síti. Noční nebe stálo za to. Lokalita je to velmi klidná, většinou jsme si připadali v širokém okolí úplně sami.
Dům jsme převzali v perfektní čistotě a klobouk dolů před majiteli, kteří ho do takového stavu dokážou dostat i v tropických teplotách a časovém presu.
Ložnice jsou vybaveny skromně, což je ale zcela dostačující. Příjemné ložní prádlo. Kuchyň vybavena odpovídajícím množství nádobí.
Zahrada je obrovská s krásným zakoutím s jezírkem. Je plně oplocena, takže ani pejskaři nemusí mít strach. Pro psy připraveny i misky, velké díky.
Rádi se sem zase vrátíme.

Jaro 2023 - Ivana Kamenská s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme na chatě prodloužený víkend teď v dubnu 2023 a za nás pecka. Klidná oblast, skvělá vybavenost pro děti...no prostě nám to uteklo a nechtělo se nám domů

Jaro 2023 - Ivana se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt proběhl v 4/2023 a i když nás zradilo počasí, tak tato chata a její vybavení v žádném případě! Užívali jsme si krásně vyhřátý bazén a hernu plnou sportovních možností :-) a sklípek naplněný vínem. Chata je útulná, čistá, dostatečně vybavená, na krásném místě s hezkým výhledem. A i když počasí nám nefandilo, nakonec se umoudřilo a my zvládli grilování i kávu na prostorné terase. Okolí nabízí pěkné procházky a v zimě lyžování! Můžeme jen doporučit ;-)

Zima 2023 s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%

Zima 2023 - Iva s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
únor 2023 pobyt dvě rodiny, bazén i sauna super, kuchyně dostatečně vybavená. Klidná lokalita mimo ruch města, v Osvětimanech dva obchody, na kopci je kousek sjezdovka.
Z chalupy jsme vyráželi túry po okolních lesích.
V chalupě nám nic nechybělo, herna zabavila při ošklivém počasí všechny.

Podzim 2022 - Jana s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Super chata na krasném místě.

Podzim 2022 - Era s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Naprosto fantastická lokalita v klidném prostředí zahrádek, kousek od lesa. Chata poskytuje tolik možnosti vyžití, že z ní nemusíte vystrčit ani nos, když vám nebude přát počasí a nudit se rozhodně nebudete. Chata je příjemně stylově zařízená, s kvalitním, čistým ložním prádlem. Krytý, vyhřívaný bazén je naprostý luxus. Dětem ani dospělým se odtud nechtělo dojíždět. Už máme rezervaci na další termín. Panu majiteli děkujeme za výbornou komunikaci ❤️

Podzim 2022 - Karel M. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělý pobyt! Vůbec nevadilo, že nám nevyšlo počasí a kvůli dešti jsme nemohli plně využít prostornou terasu zahradu s atrakcemi, protože i interiér nabízí spoustu možností. Prostředí příjemné a čisté, komunikace přátelská, rozhodně se sem ještě někdy vypravíme.

Zpět na prezentaci objektu č. 15981

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz