Hodnocení a recenze ubytování: Chata Jantarová cesta - Halenkovice

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Jantarová cesta - Halenkovice   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 13087

Chata Jantarová cesta - Halenkovice

Průměrné hodnocení 98%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 95%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 100%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 93%

Jednotlivé recenze:

Jaro 2021 - Hanka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chatu vrele doporucuji. Jde o malou, ale velmi dobre vybavenou chatu. Stoji na krasnem miste, bezprostredne u lesa, s uzasnym vyhledem do udoli a na protejsi svah. Bez problemu se obejdete i bez vlastniho auta, cesta z autobusove zastavky nezabere vice nez dvacet minut (ujito s malymi detmi do kopce) a neni orientacne narocna.

Samotna chata je nova, vkusne a ciste zarizena, a najdete v ni snad vse, na co si jen vzpomenete. Presto si v ni mate dojem, ze jste kus od civilizace, shonu a mestkeho zpusobu zivota.

Uzasne je jednani s majiteli. Jsou vstricni a ochotni se na vsem domluvit, doplnit cokoli, co by vam pobyt mohlo zprijemnit.

Urcite doporucuji a doufam, ze jeste nekdy zavitame. Moc dekujeme.
Snad jen absence pitne vody. Ta je vsak zajistena v dostatecnem mnozstvi v barelech. Pro mensi deti je narocnejsi tocite schodiste do prvniho patra. Zadne dalsi minusy nejsou.

Léto 2021 - Pavla Stejskalová s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Z celého srdce děkujeme za nejlepší ubytování, co jsme kdy měli! Chata je nádherná a všude to voní čistotou a pořádkem. Paní majitelka je úžasné sluníčko s pochopenim a velkým srdcem. Nic nebyl problém. Nikdy jsem se nesetkala s tak skvělým přístupem, jako právě u ní. V chatě je vše, na co si vzpomenete, jako maminka a žena myslela opravdu na vše. Jste tam jako doma. Paní majitelka si dala práci i s nádherné zpracovanou knihou, kde jsou vyfocené a popsané možné výlety v okoli, každý si jistě vybere a nám tak ulehčila práci. Všechny výlety jsme plánovali s dětmi podle této knihy. Dokonce připravila dětem, podle věku, stolní hry. Za nás pobyt vznikl první den malý problém, který majitele vyřešili než jsme se vrátili z výletů, i když to pro ně znamenalo vrátit se cca 300 km zpět a čekal na nas talíř s mňamozni pochoutkou, kterou nám paní majitelka upekla. Komunikace byla na výbornou. Děkujeme za nádherně strávené dny u Vás, v Jantarové cestě, a jsme rádi, že jsme Vas poznali! Rozhodně Vas všude doporučíme

Léto - Pipip
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Příjemné prostředí a hlavně v dnešní době úžasný přístup

Léto 2021 - Bylinka s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Vše v novém, jako na hotelu

Zpět na prezentaci objektu č. 13087

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Jižní Morava

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz