Hodnocení a recenze ubytování: Chata Hluchavka III - Orlické Záhoří

Kde jsem: Chaty a chalupy   Chata Hluchavka III - Orlické Záhoří   Hodnocení a recenze

Hodnocení a recenze objektu č. 14195

Chata Hluchavka III - Orlické Záhoří

Průměrné hodnocení 95%

Komunikace s majitelem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Poloha objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 99%
Vybavení objektu: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%
Čistota: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 88%
Celkový dojem: HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička 94%

Jednotlivé recenze:

Zima 2024 - Zdeněk s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 76%
Chalupa odpovídá fotkám, kuchyň dobře vybavená pro 16 lidí, povlečení a ručníky čisté a voňavé, v zimě je v chalupě teplo a nebylo třeba zatápět v krbu.
Slabší byl úklid, podlahy byly špinavé.

Zima 2024 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Konečně chalupa s větším počtem pokojů. Krásná a moc dobře vybavená. Pokoje super, čisté a voňavé. Díky tomu jsme měli krásný prodloužený víkend s přáteli. Děkujeme

Podzim 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 90%
S ubytováním jsme byli spokojeni. Je zde dětský koutek pro děti, dobře vybavená kuchyň včetně kávovaru. Venkovní gril včetně dříví k dispozici. Dětské hřiště s trampolínou děti potěšilo. Předání ubytování proběhlo hladce (vyřešeno kódem na dveřích). Chata je vhodná pro max. 16 osob - souhlasíme. Ocenili by jsme lépe uklizené prostory. Povlečení a ručníky byly však čisté.

Jaro 2023 - Barbora s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
S pobytem jsme byli velice spokojeni. Bylo nás 16 a perfektně jsme se vešli. Krásný prostor, obývák se sedačkou vůbec nechyběl, lavice jsou absolutně dostačující, my jsme s dětmi pořád hráli nějaké hry a na to jsou stoly s lavicemi mnohem lepší. Pro menší jsou k dispozici i krásné hračky, takže pobyt s batolaty byl taky fajn. Myslím, že nám nechybělo vůbec nic. Moc doporučuji pro větší skupiny, i s dětmi.
Děkujeme ještě jednou majitelům

Jaro 2023 - Jana C. s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 88%
Chalupa je na velmi dobrém místě a během Velikonoc jsme měli možnost využít hned několik turistických tras i s dětmi.
Co se týká vybavení, tak bychom v obýváku uvítali nějaké příjemnější posezení než lavice a židle.
Ale i tak jsme si to tam moc užili.

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 94%
Jarni prazdniny 2023 , 4 rodiny i malé děti, spokojenost. Perfektní komunikace s majitelem. Snad jen ve sprchách by se hodily odkládací poličky.

Zima 2023 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%

Zima 2022 - Anna s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chatu Hluchavku III. jsme jeli s širší rodinou a strávili jsme zde Vánoce 2022. Chalupa je vybavená vším potřebným a majitelé nám zde dokonce připravili i stromeček a vánoční dekorace, což bylo velmi milé. Sice jsme měli opravu smůlu na počasí, ale i přesto jsme si pobyt ohromně užili. V okolí najdete menší sjezdovky i větší areály, trasy na běžky i pěkné okruhy pro pěší. Ve vesnici je obchod, případně se dá jet do většího supermarketu do Dobrušky, což také není daleko. Pobyt na chatě Hluchavce vřele doporučuji, vůbec se nám odtamtud nechtělo odjíždět. Děkujeme majitelům, přijedeme rádi zas!

Podzim 2022 s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Chata je opravdu skvěle vybavená. Perfektně řešen přístup do chaty a vytápění. I přes nepřízeň počasí jsme si pobyt velice užili a moc rádi se vrátíme. Komunikace s majiteli byla vstřícná. Doporučujeme dal.

Podzim 2022 - Andrea s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Chata v krásném prostředí a úžasným výhledem. Vnitřní prostory veliké, krásná vybavená kuchyň. Venkovní gril a posezení taky bezva. Kdyby venku bylo ještě něco pro děti, nemělo by to už absolutně žádnou chybu :-) Komunikace s majitelem rychlá a hlavně nám vyšel vstříc, když jsme potřebovali změnit termín kvůli nemocem dětí. Děkujeme :-) I když nám celý víkend propršel, pobyt jsme si užili :-)

Jaro 2022 - Lída se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Strávili jsme na chatě prodloužený jarní víkend. Rychlá a vstřícná komunikace s majiteli, chata má super výchozí polohu pro cyklovýlety a výlety s dětmi. Skvele posezeni u chaty s grilem, kde skoro cely den svítilo slunicko + plus je hezky výhled na sjezdovku. Dovolenou jsme si moc užili a chatu doporucujeme dal! Útulná a čistá.

Zima 2021 - Martin Svorovský se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Byli jsme zde s bandou kamarádů, ideální místo na oslavy.Nikoho širokodaleko nerušite. Vlek je kousek od chaty a pan vlekař je vybornej a vždy vyjde vstříc i pro pár lidí nám pustil vlek.

Zima 2022 - Pavel Kony se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Chata je nově pronajímaná, čistá a má super polohu. Cca 200m pod lyžařským vlekem, po domluvě pro vás přijede vlekař na skútru až k chatě + večerní lyžování super. Chystáme se zde znovu v létě na kola. Majitelé sympaťáci.
Kony

Zima 2022 - Leona se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Moc hezká, nově zrekonstruovana, útulná a čistá chata přímo pod lyžařským vlekem. Na sjezdovce žádné fronty a velmi přívětivá cena ( pro návštěvníky chalupy sleva). Velké vyžití - kousek od chaty i běžkarský okruh, kde se da bezkovat i v noci. Velikým plus je i povlečení a ručníky v ceně. Komunikace s majiteli velice příjemná a vstřícná. Velmi bychom chtěli poděkovat za celkový servis a rádi prijedeme znovu. Doporučujeme!

Zpět na prezentaci objektu č. 14195

Nejnovější recenze ubytování na e-Chalupy.cz

Recenze z oblasti Orlické hory

:: chaty a chalupy s bazénem :: dovolená léto v ČR :: chaty a chalupy u vody :: na horách :: ubytování u sjezdovky :: vánoční pobyty :: Silvestr 2024 :: jarní prázdniny 2025 :: rezervační systém ubytování :: ochrana osobních údajů
0
Můj výběr objektů

Do 'Mého výběru' lze přidávat objekty, které Vás zaujmou. Tlačítko 'přidat do výběru', je přístupné pouze na prezentacích objektů. Objekty ve výběru zůstanou i po odchodu z katalogu až do příštího návratu.

e-chalupy.cz